Erorile de evoluţie
© 123rf
Timp estimat de citire: 3 minute

Noul Pământ vă aşteaptă, el este configurat în potenţialul viitor, dar nu aşa cum credeţi voi…

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Începem transmisiunea aceasta prin a face o referire la conceptul vostru despre noi, deoarece în ultimul timp conform cu manifestarea liniară a acestuia în lumea voastră, noi am constatat că încă nu înţelegeţi ce înseamnă noţiunea de Fondatori.

Deşi mulţi dintre voi aţi parcurs informaţile oferite prin acest medium, dar şi prin alţii aflaţi în câteva locaţii de pe Pământ, trataţi toate aceste informaţii drept „poveşti pentru copii”.

Prin asta vrem să înţelegeţi că vouă încă vă plac „poveştile” transmise de noi şi de către alte entităţi superioare, care trăiesc în lumi dimensionale superioare, în loc să aplicaţi concret ceea ce vi se transmite.

Mentalul vostru deşi preia informaţiile transmise şi necesare pentru evoluţia voastră, le stochează în loc să le trimită spre nivelul sufletului pentru a fi aplicate şi experimentate.

De cel puţin un deceniu în timpul vostru liniar vi se transmit multe informaţii şi despre ceea ce noi am numit Noul Pământ, asupra căruia aproape toţi aţi făcut confuzie despre ce înseamnă, indiferent din ce zonă a lumii sunteţi.

Confuzia voastră are la bază eroarea produsă în mental, referitor la ce înseamnă acest Nou Pământ, crezând că vechiul Pământ pe care încă vă aflaţi aici în 3D va dispare şi cei care sunt aleşi vor fi luaţi pe Noul Pământ. Este o eroare care blochează liniile voastre temporale de viitor şi deci accesul către Noul Pământ.

Informaţiile pe care noi şi alte entităţi din dimensiunile superioare vi le-am oferit, este necesar să le aplicaţi concret în sensul de a le transforma în trăiri, dar voi în schimb le stocaţi şi din această cauză liniile voastre temporale de viitor sunt blocate, ale fiecăruia în parte, dar şi a tuturor celor care tind să se îndrepte, cel puţin ca intenţie, către existenţa pe Noul Pământ.

Deblocarea liniilor temporale de viitor, începând cu oricare zi de mâine către viitorul vostru apropiat, cere din partea voastră să transferaţi informaţiile stocate la nivel mental către suflet, pentru a fi transformate în trăiri.

Pentru că este posibil ca voi să nu puteţi vedea subtilitatea acestui proces, vă oferim şi cheia rezolvării sale.

Următorul episod<< Erorile de evoluţie – IIIErorile de evoluţie – V >>
Articolul precedentLabirintul nebunilor – I
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 121 – August 2017
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile