Erorile de Evolutie
© Shutterstock
Timp estimat de citire: 3 minute

Voi alergaţi după iluziile determinate de ataşamentele voastre emoţionale.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Transmisiunea pe care v-o oferim acum se referă la mentalitatea pe care o manifestaţi în calitate de fiinţe umane.

De multe ori aţi auzit de la maeştrii voştri spirituali şi de la alţi învăţători înţelepţi referirea că sunteţi fiinţe divine.

Cu toate că aţi întâlnit o asemenea referire în multe împrejurări la care aţi participat, aproape toţi aţi trecut pe lângă o asemenea realitate fără să înţelegeţi prea mult semnificaţia ei.

Este foarte important să înţelegeţi în forul vostru interior că voi sunteţi mult mai mult decât cei ce vă vedeţi dimineaţa sau seara în oglinda de acasă.

În fiecare transmisiune vă oferim informaţii utile evoluţiei voastre, şi în acest punct al prezentei transmisiuni vă menţionăm că asemenea transmisiuni sunt specifice fiecărei naţiuni cărora ne adresăm.

Voi ca naţiune aveţi un proverb care spune că „Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi pune şi în traistă” şi este perfect adevărat, deoarece informaţiile pe care noi vi le transmitem, ţine de voi ca să le folosiţi, dacă înţelegeţi asta sau nu.

Aveţi Liberul Arbitru şi în baza lui aveţi posibilitatea de a discerne ce vă este cu adevărat util pentru propria evoluţie şi ce nu.

Ceea ce este surprinzător – şi folosim aici termeni de-ai voştri ca să puteţi pricepe – este faptul că mulţi dintre voi cei spiritualizaţi, şi aflaţi pe nivele ceva mai înalte de spiritualitate decât alţii care se află pe calea spirituală, faceţi greşeli faţă de propria evoluţie.

Unii dintre voi încă mai aveţi obiceiuri lumeşti care sunt înrădăcinate în latura instinctuală, alţii dintre voi încă mai manifestaţi atracţii către lucrurile tehnologiei moderne, ori către alte domenii ce vă atrag ca un magnet, fie că voi cumpăraţi sau doar că sunteţi admiratori ai acelor lucruri.

Cel mai dramatic este pentru cei spirituali care vor să aibă unele lucruri de acest fel, pe care le văd, dar nu dispun de resurse suficiente pentru a le avea. Iar o asemenea contradicţie existenţială le poate tulbura mult parcursul spiritual.

De aceea a fi o fiinţă divină presupune să vă folosiţi de orice lucru in lumea voastră, pe care le produceţi şi le doriţi să le aveţi, fără însă a deveni într-atât de mult de ataşaţi de ele.

Un asemenea ataşament forţează mentalul să funcţioneze defectuos la un moment dat, iar una dintre consecinţe este aceea că vă pierdeţi valorile spirituale din conştiinţă, care treptat riscă să fie înlocuite, datorită dorinţelor voastre şi a ataşamentelor, cu valori strict lumeşti.

Acest fenomen duce cu timpul la o diminuare a conştiinţei şi o exagerare a funcţiei mentalului.

Astfel vă vedeţi pe voi înşivă, într-un anumit stadiu al vieţii voastre după câteva decenii, obosiţi şi plini de frustrări, pentru că în loc să realizaţi că interiorul vostru este cel mai important dintre toate lucrurile de pe Pământ, voi alergaţi după iluziile determinate de ataşamentele voastre emoţionale.

Este un lucru foarte bun că vă folosiţi emoţiile – cele sănătoase şi bune – atunci când relaţionaţi cu cei cu care vă aflaţi în relaţii bune, dar când aveţi situaţii în care doriţi să aveţi lucruri pe care nu le puteţi obţine, datorită resurselor insuficiente, emoţiile voastre devin o energie toxică şi persistentă care circulă mult timp în aura voastră. Şi dacă nu obţineţi acele lucruri aşa cum vreţi voi, trăiţi cu o asemenea toxicitate mult timp. În felul acesta atrageţi în fiinţa voastră multe dezechilibre.

Este foarte important să realizaţi că sunteţi fiinţe divine şi că fericirea voastră interioară, pe care ar trebui să o trăiţi la propriu, vine din faptul că pur şi simplu existaţi şi existând aveţi nenumărate posibilităţi de a vă folosi capacităţile creatoare cu care aţi fost înzestraţi, ca fiinţe divine, pentru a vă face o viaţă divină trăită la modul divin!

Noi suntem Fondatorii!

Următorul episod<< Erorile de evoluţie – Bolile și Energia Viului (VIII)Erorile de evoluție – A doua Naștere (X) >>
Articolul precedentVortexuri, Spirale şi Meandre Cosmice – V
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 126 – Ianuarie 2018
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile