Erorile de evoluţie – V
Olanda, August 2009

Este foarte important să realizaţi că nu aveţi cum să mergeţi mai departe preluând gândirea majorităţii.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

În această transmisiune ne vom referi la ceea ce produce mintea voastră, în raport cu informaţia pe care o primeşte zilnic. Şi ne vom referi la unul dintre cele mai mari blocaje pe care le aveţi la nivelul societăţii, blocaj numit dogmatism.

Voi v-aţi obişnuit să gândiţi de cele mai multe ori cu gândurile altora, cum aveţi o expresie pe care destul de des o folosiţi.

Altfel spus, deşi voi aveţi propriile gânduri despre un lucru sau altul, manifestaţi tendinţa de a prelua fluxul unor concepţii comune vehiculate de o anumită majoritate la nivelul societăţii. În alţi termeni acestui concept i se mai spune „gândirea de turmă”.

Mulţi dintre voi realizaţi faptul că pentru propria persoană, din perspectiva destinului, vă este mai uşor dacă aţi merge pe propriile mentalităţi care uneori vă pot ridica deasupra gândirii majoritare.

Cu toate acestea în mentalul vostru este strecurată de către servitorii materialităţii, care sunt spiritele ce se opun evoluţiei voastre ca oameni, ideea că dacă îţi manifesti gândirea proprie şi originală eşti respins şi etichetat de către majoritate drept anormal. În acest fel voi singuri permiteţi acestei iluzii să intre în mentalul vostru şi să lucreze acolo precum un virus care s-a strecurat în computer odată cu descărcarea unui program.

Fiecare dintre voi este un model unic la nivelul ADN-ului, şi datorită acestui aspect ar trebui ca fiecare să-şi manifeste originalitatea în privinţa concepţiilor.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR
Următorul episod<< Erorile de evoluţie – IVErorile de evoluţie – VI >>

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?