Comunicări interdimensionale
@ Elisa Riva / CC0 / Piabay
Timp estimat de citire: 2 minute

Umbra din voi rămâne needucată şi nefolositoare atâta timp cât o evitaţi.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

În transmisiunea de azi ne vom îndrepta atenţia către o altă eroare de evoluţie pe care o faceţi şi o faceţi cel mai des dintre toate. Echilibrul!

Ce este echilibrul?

Este o bună întrebare pentru fiecare dintre voi dar şi pentru oricare alte fiinţe din Univers. Echilibrul are un început în momentul în care Cosmosul, din care face parte şi Universul vostru, a început să funcţioneze.

Atragem atenţia asupra termenului folosit de noi referitor la această informaţie: a început să funcţioneze, nu ne referim că s-a născut sau a avut loc un moment ca acel Big Bang presupus de către savanţii voştri.

Înainte de a începe să existe şi deci să funcţioneze, Universul vostru se afla ca toate celelalte structuri ale Cosmosului într-o stare pliată în el însuşi de nemanifestare.

Din momentul în care toate structurile au început să funcţioneze, Echilibrul s-a manifestat.

Pentru că voi aţi interpretat greşit acest termen, vă informăm prin această transmisiune despre ce înseamnă cu adevărat Echilbrul.

Următorul episod<< Erorile de evoluţie – A Fi Original (V)Erorile de evoluţie – Alimentația (VII) >>
Articolul precedentUnde mergem după ce murim?
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor de oase – Introducere (I)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile