Erorile de Evolutie
© Shutterstock
Timp estimat de citire: 3 minute

V-aţi lăsat setaţi mental, această setare vă defineşte prin alegerile pe care le faceţi de-a lungul existenţei. Tocmai de aceea sunteţi ceea ce mâncaţi!

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Unul dintre capitolele majore la care faceţi cele mai mari şi mai abuzive erori în viaţa voastră este cel al alimentaţiei.

În procesul vostru evolutiv aţi pornit de la alimentaţia naturală, în vremurile când aţi consumat în stare naturală tot ceea ce găseaţi, şi aţi ajuns după multe milenii la alimentele procesate.

Pe acestea „dirijorii Sistemului” existent pe Pământ au avut grijă să le ambaleze în combinaţii de culori, studiate dinainte cu atenţie pentru a obţine cele mai bune rezultate din partea hipofizei voastre, astfel încât să le cumpăraţi şi să le consumaţi ca un automatism, fără să vă gândiţi puţin dacă structura acestor alimente ambalate vă este chiar benefică pentru echilibrul vostru general.

Repetiţia este un mecanism de bază al întregului univers.

Stele, planete, nebuloase şi alte formaţiuni se nasc, evoluează şi apoi se transformă în alte energii.

Acest mecanism este valabil şi în interiorul civilizaţiei voastre, la nivel alimentar, deoarece prin repetiţia reclamelor pe care le vedeţi zilnic, mentalul vostru este setat, fără să vă daţi seama de asta, din afara voastră, de către „dirijorii Sistemului”, ca să cumpăraţi acele produse. Dar acestea fiind procesate, pentru a sta multă vreme în stocurile acelor spaţii de unde le cumpăraţi, conţin substanţe toxice pentru echilibrul vostru.

Pentru că aceşti „dirijori” ştiu că nu vă pot influenţa din interiorul vostru decât prezentându-vă ceva din exteriorul vostru. Ei cunosc destul de bine acest mecanism şi se folosesc de el pentru a vă menţine în sclavie spirituală.

Următorul episod<< Erorile de evoluţie – VIErorile de evoluţie – VIII >>
Articolul precedentArmonicele în Astrologie – I
Articolul următorDe la Pământ la Cer şi înapoi
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile