Erorile de Evolutie
© Shutterstock

Toate bolile provin dintr-o atitudine greşită faţă de Energia Viului – respectiv Creatorul – din ceilalţi semeni.

În această transmisiune ne vom ocupa de o altă eroare pe care foarte mulţi dintre voi o fac. Este vorba despre ceea ce voi numiţi boli, în realitate fiind vorba despre un capitol legat de modul în care informaţia viului pe care o purtaţi în voi ajunge la un moment dat să fie distorsionată.

Atunci când veniţi la întrupare pe Pământ, codul vostru genetic este personalizat şi deţine variabilele de manifestare ale caracterului şi comportamentului vostru.

Sistemul educaţional aplicat pe planeta voastră influenţează modul în care acest cod genetic personalizat va răspunde faţă de factorii exteriori şi faţă de evoluţia voastră.

De-a lungul existenţei voastre voi nu realizaţi că aveţi acest potenţial şi pe măsură ce treceţi prin tot felul de experienţe, care vă solicită mental şi psihic, rezervorul vostru genetic se încarcă cu astfel de influenţe care tind să modifice parţial modelul vostru genetic de bază.

Astfel la un moment dat constataţi că starea voastră de echilibru trece printr-o schimbare, care poate fi minoră sau majoră în funcţie de propriile implicări în lucrurile pe care le faceţi.

Asemenea schimbări duc la dereglarea nivelului vibraţional al aurei voastre, la nivelul unuia dintre corpurile subtile ale acesteia.

De obicei corpul emoţional este cel care trece prin cele mai mari deteriorări vibraţionale.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Erorile de evoluţie – VIIErorile de evoluție – IX >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?