Erorile de Evolutie
© Shutterstock

Câţi dintre voi, după ce aţi parcurs atâta informaţie din cărţi şi seminarii, puneţi în practică informaţia acumulată?

Vă vom comunica în această sesiune informaţii despre conceptele de Iluminare Spirituală şi Desăvârşire Spirituală. Sunt două noţiuni distincte, care deşi au aceeaşi rădăcină, le confundaţi de prea multe ori şi astfel nu reuşiţi să vă păstraţi Calea.

Învăţăturile spirituale care v-au fost date de-a lungul timpului vostru liniar, în fiecare epocă parcursă, au fost greşit înţeles de toţi cei care le-au urmat.

Prima eroare a fost cea referitoare la cei care au întemeiat curentele spirituale cărora voi le spuneţi religii. În loc să fie urmate învăţăturile, acestea au fost răstălmăcite – din ignoranţă sau uneori premeditat – iar întemietorii lor au fost idolatrizaţi.

Astfel s-a pierdut şi sensul şi valoarea acestor învăţături.

Cei pe care voi îi numiţi Buddha Gautama, Iisus din nazaret, Confucius, Lao Tse şi alţi întemietori de curente spirituale conform uneia şi aceleiaşi învăţături, au oferit-o fiecare în felul său pentru a vă ilumina conştiinţa şi pentru a vă completa evoluţia spirituală la nivel pământesc. Cu alte cuvinte pentru a vă trezi spiritual şi a vă desăvârşi.

Iluminarea spirituală este un termen pe care de multe ori nu-l înţelegeţi corect…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Erorile de evoluție – A doua Naștere (X)Erorile de evoluţie – Spiritul lui Iisus (XII) >>
Acest articol face parte 11 din 12 seria Erorile de evoluţie
Articolul precedentCimatica – Magia Sunetului
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 128 – Martie 2018
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile