Erorile de Evolutie
© Shutterstock
Timp estimat de citire: 3 minute

Spiritul lui Iisus este viu dintotdeauna, aşa cum este orice spirit, chiar şi al vostru.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

În transmisiunea aceasta vă vom oferi câteva informaţii despre ce înseamnă crezurile voastre.

Am mai explicat despre crezuri dar sunt necesare aspecte lămuritoare, mai ales pentru că aţi parcurs zile importante pentru voi, aşa cum le acordaţi semnificaţie religioasă de sărbătoare.

În cronologia voastră anuală, în perioada aceasta din an, aveţi aceste sărbători pe care le numiţi pascale. Paştele reprezintă în realitate o celebrare a Luminii şi Iubirii, şi însemnătatea sa este cu mult dincolo de ceea ce credeţi voi despre această sărbătoare.

Credinţa voastră legată de o asemenea celebrare se bazează pe un cult al sacrificiului, deşi voi vreţi să vă bucuraţi în privinţa modului în care celebraţi sărbătoarea Paştelui. Un asemenea crez este anacronic deoarece deja dihotomia este vizibilă. Paştele este Sărbătoarea Vieţii, nu degeaba i se spune Învierea, dar credinţa voastră, crezul pe care-l manifestaţi, are legătură mai mult cu moartea reprezentată de răstignire.

Următorul episod<< Erorile de Evoluție – XI
Articolul precedentEvoluția ca un holobiont
Articolul următorSecretele aurei umane
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile