Datorită Efectului de Observator, conștiința poate afecta aleatorietatea evenimentelor desfășurate, deci din acest punct de vedere poți să-ți creezi propriul „noroc” (sau ghinion)!

Subiectul din acest articol este despre SINCRONIZARE, un concept care face din viața noastră mai mult decât credem la prima vedere. Ați mai citit probabil prin cărți sau prin unele articole pe internet despre sincronicități și despre felul în care gândești, atât pozitiv cât și negativ și legătura dintre nivelul nostru de conștiință și felul cum ne direcționăm atenția către ceva anume. Toate acestea reprezintă niște atribute care te duc la ceea ce vrei să creezi. Puteți numi acest tip de energie/mecanism cum vreți, dar modul în care funcționează este foarte profund și misterios, prea profund pentru unii oameni, pentru că-ți vor spune că n-are cum, că-i imposibil, pentru că nu sunt antrenați să observe aceste detalii.

Dacă ați putea să luați un interviu oamenilor și să-i întrebați despre viață și existența lor, îți vor spune că „asta a fost să fie”, s-au născut aici, pe Pământ și cu puțin noroc… vor supraviețui. Dacă ești suficient de norocos nu vei avea parte de accidente care să-ți pună capăt vieții sau să te schilodească, iar dacă ai ghinion… nu vei supraviețui. Deci, la un anumit nivel, ei sunt niște victime ale circumstanțelor exterioare, a hazardului, a întâmplării. Majoritatea vor fi de acord cu chestia asta pentru că la urma urmelor nu poți să-ți controlezi viitorul, nu?

Poate că nu poți controla viitorul, dar cu siguranță poți controla prezentul. Legea Atracției/Rezonanței/Magnetismului ne învață că felul în care îți folosești energia în prezent, intenția, te mențin într-o anumită frecvență iar când un eveniment apare în viața ta, are loc o potrivire, o afinitate, care declanșează ceea ce noi numim SINCRONICITATE. Unii îi spun noroc.

Sincronicitatea nu este întotdeauna pozitivă.

Există o energie a conștiinței colective, a MINȚII UNICULUI în care totul este interconectat așa cum o dovedește știința eterului prin undele longitudinale care de multe ori a fost denumită Teoria Câmpului Unificat sau Efectul Fluturelui, în care gândurile-formă și acțiunile tuturor ființelor formează un fel de „supă” la comun. Întreaga idee, pe cât de ciudat sună, pe atât de mult a fost studiată. Acest „câmp” reprezintă Sursa. Cu alte cuvinte, datorită Efectului de Observator, conștiința poate afecta aleatorietatea evenimentelor desfășurate, deci din acest punct de vedere poți să-ți creezi propriul „noroc” (sau ghinion)! Oamenii care mențin intenția lucrurilor bune în viața lor și investesc gânduri pozitive în acest Câmp Unificat de Conștiință, declanșează prin sincronicități ceea ce numim „noroc” (există persoane care poartă cu ele un fel de noroc încă din viețile trecute) având mult mai mult control asupra destinului lor.

Haideți să abordăm acest subiect și în alt fel. Când călătorești pe drumuri necunoscute n-ai cum să știi exact ce te așteaptă, unde sunt gropi și unde drumul e bun și neted. Cam așa este și în viață. E ca și cum mergi legat/ă la ochi și încerci să eviți inevitabilul. Mai devreme sau mai târziu vei da într-o groapă. O putem numi șansă sau noroc. Dar dacă am putea să ne proiectăm energia călătoriei pe un Drum cu zone netede, ceva care să te ghideze într-acolo. Acesta este sincronicitatea! „Băi ce noroc ai avut!”, îți spun unii oameni. Este o sincronicitate creată, n-a fost deloc noroc.

Nu-ți creezi neapărat viitorul, în schimb, îți creezi prezentul.

Acum, sincronicitatea nu este întotdeauna pozitivă. În primul rând dacă ești o persoană mereu setată pe nihilism, pe gândire negativă (atenție, nu precaută!), dacă rulezi în subconștient tipare vechi, dacă ai aura murdară sau intențiile tale nu sunt în Acord Divin (chiar și când tu crezi că în mintea ta faci bine), construiești o energie care te duce în direcția verbalizată și manifestată. Vei păși în prima groapă! Apoi unii îți vor spune: „Ce ghinion are săraca de ea!” Este o sincronicitate creată, n-a fost deloc noroc! Asta e ceea ce ai comandat la meniu!

Îți creezi o parte din realitate în timp ce mergi. Nu-ți creezi neapărat viitorul, în schimb, îți creezi prezentul. Ți-ai așternut înaintea liniei tale temporale pe Șevaletul Divin toate așteptările tale bune, speranțele și ai concentrat o bună parte din atenția ta către un rezultat pozitiv și ai creat condițiile necesare pentru o sincronicitate care să se manifeste în ACUM. Dragi creatori, învățați să folosiți energia conștiinței în combinație cu Tot Ceea Ce Este/Câmpul Unificat. Acum, mereu vor fi oameni care vor spune că toată chestia asta este o prostie, ceva absurd pentru că dacă ai o problemă și nu știi soluția, n-ai nici cunoștințele necesare s-o rezolvi, deci ce fel de așteptări poți să ai? Dar asta este o gândire liniară, din perspectiva intelectului, nu este o gândire aliniată la mintea cosmică. Nu-i nevoie mereu să te gândești la felul cum se vor desfășura toate detaliile (oricum îți vor scăpa niște chestii pe drum) și nici să faci super-multe calcule. În schimb, vezi ce este cel mai bine pentru tine, ce îți aduce acea sincronicitate la momentul potrivit și rămâi pe cât posibil în flux, echilibru și armonie. Uite o afirmație pentru tine, la care oamenii se gândesc rar:

Pe măsură ce merg înainte, voi păși mereu în Lumină. Dragă Spirit, pune-mă în cele mai bune locuri în care aș putea fi. Adu-mi scenariile potrivite, oamenii potriviți și relațiile potrivite de care am nevoie pentru a fii în Iubire.

Lasă-mă să te întreb ceva. Ai trecut vreodată printr-o experiență în care erai gata să faci ceva anume, ceva ce-ai planificat, ceva la care așteptai cu nerăbdare… și ai fost oprit/ă? Te-ai gândit că toată treaba asta poate fi un răspuns la intenția ta? Dacă în realitate exista ceva mai bun decât ceea ce voiai tu să faci? Pot fi și astfel de sincronicități care aparent pot părea negative, dar de fapt, Spiritul îți comunică prin intuiție că poate ar trebui să te oprești sau să faci altceva. Pot exista și astfel de sincronicități mascate? Răspunsul este DA! Îți setezi mintea să realizeze ceva cu orice preț și apoi te lovești de tot felul de semne și semnale ciudate, blocaje și stopuri, încât poate ar fi mai bine să aștepți. Asculți cu adevărat sau te arunci cu capul înainte? Îi dai înainte, metaforic vorbind și ce să vezi? Dai într-o groapă! Câți dintre voi n-ați pățit așa ceva???

Sunt unii dintre voi, dintre cititorii revistei, care încep să înțeleagă ceva cu totul special: oamenii pe care îi întâlnești pe parcursul unei zile aparent banale, ar putea să aibă ceva pentru tine, deși la prima vedere nu pare. Chiar și un simplu „bună ziua” poate fi un cadou pentru tine! Dacă nu crezi asta, înseamnă că poate ar fi bine să-ți examinezi situațiile pe care Spiritul ți le scoate în cale, pentru că din perspectiva sufletului, chiar tu le-ai cerut, doar că atunci când se întâmplă, pur și simplu nu le mai recunoști! Te iei cu foarte multă treabă în 3D, iar atenția ta devine focusată și fragmentată pe tot felul de rahaturi de rezolvat. Doamne câte de multe lucruri bune ratăm în viața noastră! Vorbim de daruri și oportunități pe care l-ai proiectat și le-ai cerut la nivelul experienței tale înainte de întrupare și pe care, de cele mai multe ori, le ratezi! Totul este despre sincronizare! Este un gând frumos, nu-i așa, că poate, tu, ca ființă umană, ai control asupra a ceea ce numești „noroc”? Atunci începe prin a-ți proiecta un pic CALEA ta. Acest lucru este realizabil și-l poți folosi chiar acum.

Totul este despre sincronizare!

Dragă Spirit, arată-mi ceea ce trebuie să știu! Dacă ai curaj să spui asta, atunci ar trebui să ai curaj și să respingi ceea ce nu se întâmplă așa cum vrea mintea ta. Ce se întâmplă dacă te aștepți la A și în schimb ai parte de B? Ce-ar fi dacă B ar fi mult mai valoros decât A, dar pentru că te-ai fixat atât de mult pe A, l-ai ratat pe B? Sunt niște concepte la care ar trebui să începem să lucrăm, chit că se supără pe noi nu-știu-cine! Este într-adevăr nevoie de înțelepciune și claritate pentru a respinge așteptările personale în favoarea altor rezultate pe care ți le-a pregătit Dumnezeu, dar asta pentru că rămâi chitit pe anumite rezultate fără să iei o pauză necesară pentru reevaluare! Nu știi niciodată ce-ți rezervă Spiritul, mai ales dacă ești deschis/ă către iubire și lumină! Ai auzit de multe expresia că în rău se găsește binele, iar în bine se găsește răul!

Dumnezeu te iubește atât de mult încât e dispus să te ia de mână și să te conducă direct în sincronicitatea pe care o meriți. Prin liberă alegere, intenția ta este SEVERANĂ! Aceasta este începutul trăirii pentadimensionale (5D), un instrument pentru o cale cât mai netedă și lipsită de gropi. Nu v-aș fi spus de toate astea dacă n-ar fi fost adevărat. Și eu am trecut prin asta și încă mai învăț, de aceea sunt sigur că există straturi noi acestui concept, pe care urmează să le experimentăm odată cu Noul Pământ. Dați articolul acesta și altora să-l citească, pentru că o simplă sincronicitate, îți poate salva viața! Binecuvântată este Ființa Umană care înțelege puterea pe care o are asupra întâmplărilor de zi cu zi. Relaxați-vă în asta, dragilor.

Articolul precedentNoua Ordine Mondială, nazismul și infestarea reptiliană (II)
Articolul următorFăt Frumos și Ileana Cosânzeana, o dinastie stelară venită din Pleiade
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile