Organismul uman al oamenilor obișnuiți emite între 14 și 20 de biofotoni pe cm2
Timp estimat de citire: 3 minute

Etericul Lumină are cea mai înaltă vibrație dintre cele patru aspecte ale sale și este fundamentul întregii vieți în univers.

În acest serial vă vom dezvălui secretul referitor la Ascensiune, la ceea ce numim iluminare spirituală și la evoluția spirituală în general. Și asta deoarece toate aceste aspecte, cu particularitățile lor specifice, au la bază ceea ce este numit în literatura ezoterică drept Etericul Lumină. Și veți vedea că în prezent știința descifrează ceea ce Știința Spirituală ancestrală știe de milenii întregi.

Tot ceea ce există în univers are patru aspecte ale substanței universale numită Eteric. Creația cu tot ce însumează ea conține tot felul de forme de manifestare ale acestui Eteric, de la materie solidă până la cele de tipul plasmei luminoase. Aceasta din urmă nu e un fel de lichid foarte fluid, cum mulți au interpretat greșit în ultimii 20-25 de ani, ci este o formă foarte rafinată, deși compactă dacă e necesar, de energie luminoasă care manifestă anumite proprietăți.

Dar ca să înțelegem de ce i se spune Eteric sau mai simplu Eter luminos, să vedem care e rădăcina acestui cuvânt. El provine din grecescul „aither”, care derivă din originalul indo-european cu origine sanscrită „aith”, a cărui traducere este „a străluci”. Această substanță foarte rafinată, care se manifestă pe patru nivele de condensare – fizic, lichid, gazos și plasmatic – stă la baza oricărei forme de existență, indiferent că este însuflețită sau nu. Găsim Etericul în apă, în foc, în lemn, în pietre, în atom, în Prană, în gânduri, practic în tot ceea ce există în univers.

În funcție de nivelele de organizare ale vieții, Etericul e solid adică fizic, e lichid – apă, cafea, ceai, precum și orice alte lichide, e gazos – oxigen, azot, dar și toate celelalte gaze în diferite proporții, și e plasmă sub forma luminii – fotoni, foc, lavă, învelișul solar incandescent dar și a altor stele, în norii strălucitori ai nebuloaselor etc.

De ce ne vom referi doar la Etericul Luminos în acest articol?

Articolul precedentCauzele spirituale ale bolilor: Gâtul – Cefaleea
Articolul următorGenetica și cuantica
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile