Organismul uman al oamenilor obișnuiți emite între 14 și 20 de biofotoni pe cm2
Timp estimat de citire: 3 minute

Cercetători din toată lumea au demonstrat că formele vii cum sunt viețuitoarele emit până la 100 de biofotoni pe cm2.

Așa după cum ați putut citi în numărul trecut al revistei, corpul uman emite un anumit număr de biofotoni, și o asemenea realitate este cu atât mai  amplificată, cu cât nivelul de evoluție al unui om este mai mare.

Cercetările moderne au pus în evidență că marea majoritate a oamenilor emit o cantitate prea scăzută de biofotoni, între 5-10 biofotoni pe cm2. Aceste valori sunt rezultate concrete obținute de către noua medicină, medicina cuantică. Cei care sunt mai activi, mai deschiși la minte și acceptă și alte lucruri pe care majoritatea le resping, sunt oameni care emit între 10-20 de fotoni pe cm2. Chiar și în cantități atât de neînsemnate, se poate spune că ființa umană deține undeva în interiorul ei o structură fotonică-tahionică ce emite continuu o asemenea radiație luminiscentă. Cercetătorii au ajuns la concluzia, concretă de altfel în urma studiilor de laborator, că dacă am emite măcar 1000 de biofotoni pe cm2 o asemenea luminiscență ar începe să fie vizibilă cu ochiul liber. Deci ar putea vedea-o oricine!

Având drept punct de pornire și bază aceste rezultate oferite de către medicina cuantică, putem merge mai departe pentru a desluși ce presupune de fapt procesul Ascensiunii spirituale.

 
Articolul precedentCe este Continuumul?
Articolul următor„Gura taie mai mult decât sabia”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile