Organismul uman al oamenilor obișnuiți emite între 14 și 20 de biofotoni pe cm2

Etericul Lumină din ființa umană începe să se estompeze pe măsură ce înaintează în vârstă, și pe măsură ce adună în mintea sa atâtea chestii care sunt conectate cu gândirea și emoționalul.

Atunci când a creat spiritele din acest univers, Creatorul le-a făcut pure, deși pe grade diferite de înțelegere și capabilitate. Dar puritatea a existat dintru început. Prin liberul arbitru, multe spirite au pășit pe calea propriilor decizii, iar altele au rămas să servească Creația, fără a avea această extraordinară abilitate a liberului arbitru: a alege și a decide prin propria voință.

Dar așa cum prezintă multe mitologii străvechi ale lumii noastre, unul dintre îngerii vechi creați de Creator a decis să nu mai dea ascultare Voinței Divine și s-a desprins de Schema Divină. Acesta a fost Lucifer. Influența sa asupra omenirii Pământului s-a văzut și încă se vede în privința felului în care oamenii au ajuns să-și folosească voința într-un mod atât de dezastruos. Datorită acestor influențe, astăzi omenirea, ca și în vremea Atlantidei, își folosește dezechilibrat laturile intelectuală și emoțională, cauzând tot felul de probleme zilnic.

Dacă fiecare copil este considerat inocent, nu doar atunci când se naște, ci și în primii ani de viață, ce se întâmplă odată ce începe să meargă la școală și Sistemul îi acaparează treptat mentalitatea, transformând-o într-o armă pe terenul de luptă al societății? Puritatea copilului dispare sau este doar acoperită de straturi tot mai mari de așa zisă cunoaștere lumească? Păi… cam așa se petrec lucrurile…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

  
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile