Organismul uman al oamenilor obișnuiți emite între 14 și 20 de biofotoni pe cm2

Înălțarea lui Iisus în norul de lumină a fost o astfel de manifestare a frecvenței etericului plasmatic, care în esență este eteric luminos.

Mergem mai departe cu explicațiile referitoare la Etericul Lumină și ne vom ocupa în acest număr de partea sa cea mai importantă, respectiv etericul plasmatic. Acesta se manifestă la nivelul spiritului din noi, și este evident că datorită stilului de viață pe care-l ducem, acest eteric plasmatic nu poate pătrunde așa cum ar trebui înspre structura noastră inferioară, formată din corpul fizic, corpul eteric, corpul astral și cel mental.

Spuneam în numărul anterior al revistei că există adunate și stratificate de-a lungul vieții foarte multe obiceiuri și mentalități, la nivelul mental și tot acest conglomerat de „chestii” din mintea noastră nu fac decât să blocheze emisia de biofotoni de la nivelul plasmei luminoase care se manifestă la nivelul spiritului. Ca să reamintim doar pe scurt, înălțarea lui Iisus în norul de lumină a fost o astfel de manifestare a frecvenței etericului plasmatic, care în esență este eteric luminos. Atenție! Revin și spun ca și în alte dăți, a nu se confunda denumirea de eteric luminos cu corpul eteric, deși într-o anumită măsură între acestea două există o legătură pe care o vom explica…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

 
Articolul precedentLiniile temporale 3D-5D
Articolul următorCalea cea mai simplă către relații armonioase
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile