Tu trăiești ca locatarii dintr-un bloc, depinde de la ce etaj privești imaginea.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Vă aducem în prim planul conștiinței voastre, în transmisiunea actuală, un aspect la care mulți dintre voi v-ați gândit, cel puțin din perioada în care la nivelul planetei voastre un asemenea termen a fost introdus în limbajul vostru – multidimensionalitatea.

Ca să aveți un punct de reper logic și rațional, acest concept al multidimensionalului a fost introdus prima dată în unele filme, pe care majoritatea dintre voi le-ați vizionat până în acest moment. Este mai ușor pe această cale a creației artistice – filmele – decât prin intermediul cercurilor științifice, de a aduce în atenția voastră asemenea noțiuni. Prin intermediul filmelor voi le-ați înțeles mai ușor decât din expunerea cercetătorilor voștri.

Când ne referim la multidimensionalitate, avem în vedere fiecare dimensiune a spațiului și timpului care există. Dincolo de planul 4D de existență, timpul, de exemplu, nu mai are deloc o conotație duală în raport cu prezentul. Nu mai există trecut și viitor. La fel este valabil și în ceea ce privește spațiul, dar despre astfel de noțiuni vom explica cu ocazia altei transmisiuni.

Ce sunt Eu-urile multidimensionale?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentCap Compas – Viitorul! (I)
Articolul următorCând visăm că suntem într-o librărie
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile