În următoarea perioadă vor avea loc evenimente dramatice, care vor schimba fundamental și vor transforma lumea Pământului pentru totdeauna.

Am văzut ultimul Matrix. Învierea. Este cel mai recent Full Soft Disclosure (adică dezvăluiri despre Sistem), ca să zic așa. După părerea mea, Wachowski s-au întrecut pe sine. Spre deosebire de celelalte părți, în ultima serie sunt introduse elemente noi, cum ar fi anti-christul și ideea de arhon (Analistul pe post de psihiatru), echilibrul Yin-Yang (Neo și Trinity) și trecerea de la Kali Yuga la Satya Yuga (Vechea Energie vs. Noua Energie), dar și previziuni pentru ceea ce va urma (există o masă de manevră, Caractere Non-Jucătoare controlate la comandă de către Matrice).

Urmând principiile Trinității (Trinity), putem spune că filmul are 3 nivele de înțelegere.

La primul nivel, filmul este doar atât… un film. Bullet Time 2.0, efecte speciale și Keanu Reeves a mai îmbătrânit. Acesta este nivelul celor “adormiți” (conștiința 3D). Al doilea nivel, reprezintă nivelul celor Treziți, care descoperă Sistemul/Matricea pentru ceea ce este cu adevărat (conștiința 4D). Dar chiar și la acest nivel, e posibil să-ți scape unele chestii, căci chiar dacă recunoști Matricea/Sistemul, nu înseamnă neapărat că știi și cum să te eliberezi din această iluzie (Maya, așa cum o numeau anticii). Al treilea nivel de înțelegere, este cel al Eliberaților în Viață, tulku sau “the living Buddha” (conștiința 5D). Este nivelul măiestriei spirituale. Aici, înțelegi regulile Matricei/Sistemului, ca mai apoi, să recunoști iluzia pentru ceea ce este cu adevărat. Un Joc pe mai multe nivele, ca parte din Creație. Filmul Matrix poate să reprezinte inclusiv un avertisment pentru ce va urma.

Cum ne eliberăm din acest Sistem/Matrice, în timp ce continuăm să jucăm Jocul?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

4.3 7 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Enache Oana

Ma gandeam daca sa-l vad sau nu… si mi-ai trezit interesul. Multumesc frumos!

liliana

…. pai? si CUM NE ELIBERAM totusi, din Matrice???

COSMOS

Înțelegând ceea ce ESTE