Evenimentul
© The Event Chronicles
Timp estimat de citire: 4 minute

Chiar şi slugile Illuminaţilor, fără să ştie, au contribuit la planul de salvare a omenirii în 1989.

De aproximativ doi ani încoace a început să se vorbească despre o stare de lucruri pe care toate cercurile esoterice din lume, într-o acceptare unanimă în urma schimburilor de informaţii între ele, au numit-o Evenimentul.

Despre ce este vorba…?

Pentru cei care chiar nu ştiu, n-au auzit sau nu sunt în măsură să acceseze internetul, există o convergenţă a acţiunilor spirituale din diferite ţări, graţie tocmai internetului şi care structurează tot mai mult o reţea planetară de Lucrători în lumină care, prin specificul propriu şi personal ca activitate, contribuie la creşterea fluxului general de Lumină şi Iubire pe Pământ, în interiorul societăţii.

Mulţi dintre aceşti Lucrători în Lumină scriu cărţi, susţin seminare şi workshopuri practice, transmit informaţii foarte preţioase primite din dimensiunile superioare de la entităţi benevolente. Unii dintre ei sunt chiar în avangarda luptei cu slugile întunecaţilor, cum ar fi Cobra, David Wilcock, David Icke, Corey Goode, Steven Greer, Graham Hancock, Alex Jones şi alţii, toţi aceştia primind informaţie la prima mână cum se spune pe care apoi o oferă publicului larg din domeniul spiritual mai ales.

Multe dintre aceste informaţii nu sunt strict spirituale sau esoterice, unele dintre ele referindu-se la schimbările iminente care au loc pe planetă în această perioadă, dar ele conţin trimiteri atât la liberul arbitru şi libertatea faţă de Sistemul Illuminaţilor, cât şi elemente necesare opiniei publice pentru aflarea adevărului.

Să ne amintim că unul dintre cele mai preţioase îndemnuri lăsate nouă de Iisus este cel care se referă la cunoaşterea adevărului, fapt care ne va aduce eliberarea.

Deceniile care au trecut cel puţin de la cel De-al Doilea Război Mondial încoace, interval de timp în care ştiinţa şi tehnologia au luat un avânt extraordinar, au constituit prilej pentru slugile oarbe ale Illuminaţilor de a folosi tot felul de tertipuri pentru a ţine populaţia sub control. De la simplele reclame la Coca-Cola, Pepsi, bere şi chipsuri, până la hamburgeri, show-uri de fel de fel şi reclamele la alimente pentru a condiţiona permanent amigdala din creierul omului. Altfel spus mai pe scurt, de a provoca şi întreţine latura plăcerilor umane, ţinându-i pe cetăţenii planetei din toate statele lumii într-un stadiu de ignoranţă.

În schimb, apariţiile OZN în multe locuri din lume, prezenţa extratereştrilor fie buni, fie răi, precum şi alte aspecte conexe acestora au fost sistematic ridiculizate şi catalogate de presa aservită Illuminaţilor drept bazaconii, prostii de adormit copiii şi idei deviante ale celor care au probleme psihice, iar la adăpostul acestor tentative de a ascunde o asemenea realitate, slugile Illuminaţilor au cercetat în secret toate aceste realităţi pentru a avea acces la ele.

Este cunoscută secretizarea ajunsă la prag de demenţă paranoidă a celor din guvernul ocult, ca opinia publică să nu afle nimic din toate acestea pentru a nu începe să pună întrebări care ar fi dus la deconspirarea conspiraţiei.

Cu toate că în anii 70 a existat mişcarea Flower Power, care avea drept scop propagarea libertăţii şi păcii în antiteză cu războiul din Vietnam declanşat de oculta mondială, opinia publică îndeosebi cea americană nu a putut trece ca nivel de gândire, acceptare şi înţelegere către realitatea faptului că oamenilor li se ascundea adevărul.

De la celebrul caz Roswell cu prăbuşirea OZN şi recuperarea unor fiinţe extraterestre eşuate în zona aceea, opinia publică mondială ştia că sunt ascunse de populaţie multe secrete, dar nu existau încă mijloacele necesare deconspirării.

Mai târziu după 1990 când tehnologia şi saltul de conştiinţă au permis deschiderile către dimensiunile superioare, cercurile esoterice-spirituale au început să se înmulţească.

În Anglia de exemplu în anii 90 la un show televizat David Icke era ridiculizat în direct la o oră de vârf ca audienţă televizată, doar pentru că dorea să-i informeze pe oameni că în afară de noi mai există pe planetă şi alte fiinţe numite reptilieni, care dirijează din umbră lumea.

La 15 ani de atunci lumea vede deja o parte a realităţii şi a început să-i dea dreptate, deoarece conştiinţa cetăţenilor planetari se trezeşte, în ciuda disperatelor eforturi ale slugilor Illuminaţilor de a menţine ceea ce se numeşte Carantina.

Ce este aceasta şi ce este de fapt toată această stare de lucruri?

În cercurile esoterice s-a ştiut în 1972 că fiinţele din Sirius au instalat în jurul Pământului o reţea energetică specială, care a avut rolul de a schimba linia temporală a viitorului astfel încât Apocalipsa în partea ei distructivă să fie evitată.

Illuminaţii plănuiseră din 1945 războaie importante regionale şi continentale prin care să menţină frica pe planetă. Războiul Rece dintre Est şi Vest a culminat cu amortizarea acestuia tocmai datorită reţelei energetice christice introdusă în jurul planetei în 1972, iar finalizarea ei a avut loc 9 ani mai târziu respectiv în primăvara anului 1989.

1989… Vă sună clopoţelul în cap cumva?

Vechea linie temporală a fost contracarată astfel de reţeaua energetică şi treptat, spre disperarea ocultei mondiale, omenirea a făcut paşi acceleraţi către înţelegerea noţiunii de trezire spirituală.

Chiar dacă au fost revoluţii, cum a fost cea de la noi, cu toate aspectele neplcăute determinate de atâţia factori, toate evenimentele importante ale lumii au dus către ridicarea nivelului de conştiinţă al omenirii.

Toate evenimentele importante ale lumii au dus către ridicarea nivelului de conştiinţă al omenirii

Ca urmare a instalării reţelei christice planetare, care a izolat stringurile frecvenţelor cu care lucrau reptilienii de restul dimensiunii astrale de unde spiritele lor dirijau mersul omenirii, profeţiile lui Nostradamus începuseră să intre în declin fără a mai putea să se îndeplinească aşa cum voiau în mod expres Illuminaţii.

Se pare că în acest sens ultima profeţie împlinită a fost cea din 11 septembrie 2001 când Illuminaţii au prăbuşit deliberat turnurile Gemene din New York pentru a avea pretextul declanşării unui nou război mondial aşa cum fusese profeţit de Nostradamus. Spunem ultima deoarece de atunci încoace factorul agresiv beligerant s-a diminuat treptat şi asta poate vedea toată lumea.

Chiar şi slugile Illuminaţilor, fără să ştie, au contribuit la planul de salvare a omenirii în 1989 când fostul bloc al ţărilor comuniste s-a dizolvat, ceea ce a permis schimbarea priorităţilor pe planetă.

Chiar dacă Illuminaţii pretind că au dirijat ei asemenea schimbări, planul Confederaţiei Galactice i-a forţat să adopte acest joc, deşi aceşti întunecaţi încă mai deţin pârghii financiare, economice şi în mass-media. Şi evenimentele tragice din ultimii 2-3 ani, cu ce s-a întâmplat în Siria, duc spre accelerarea manifestării Evenimentului care presupune eliberarea spirituală a civilizaţiei umane de sub controlul Illuminaţilor şi contactul cu civilizaţiile galactice.

Următorul episodEvenimentul – II >>

25 COMENTARII

 1. astea sunt nave aliene .. e plin netu de aceste nave care din o lumina se desprinde 3 4 .. fii zeilor hercule samsong perseo si multi alti sunt implantati de ei .. gen maria si spiritu sfant ca a lasato bortoasa ..legendele olimpului ziceau ca zeii veneau pe pamant si procreau feciori cu femeile pamantului faza cu maria e aceias doar ca schimbate cuvintele… zeii nu sunt decat alieni care veneau ca si astia pe pamant fiind de o materie diversa pot trece prin materiea noastra ca prin apa

 2. Este totusi o problema,nu putem crede chiar TOT ce spun unii lucratori in lumina.De prea multe ori acestia au opinii diferite despre un subiect sau altul,de foarte multe ori lasa impresia ca sunt in conflict.O astfel de atitudine da nastere unei stari de confuzie si neincredere iar asta nu este bine.Mai cred ca sunt prea multi cei care se declara lucratori in lumina motiv pentru care adevaratii Lucratori in lumina sunt tratati cu scepticism.Asta este realitatea din viata de zi cu zi chiar daca unora nu le va placea ceea ce spun.Lumina,pace si iubire, tuturor!

  • La ora actuală este un fel de conflict între Lucrătorii în Lumină şi Războinicii de Lumină (Lightworkers vs Light Warriors), deşi ambele grupuri activează pentru Lumină şi iubire. Este posibil ca unii dintre ei să fie bruiaţi sau să fie interferenţe asupra lor din partea servitorilor ocultei mondiale. Acest conflict este special întreţinut de agenţii Illuminati ca să se întârzie planul de trezire spirituală a omenirii.

  • De acord,nu am nimic de obiectat la ceea ce spuneti dar nu toti oamenii se declara lucratori in lumina.Personal nici nu pot spune cu exactitate ce este un lucrator in lumina.Stiu insa ca un om bun,un om altruist si cu compasiune si intelegere pentru suferinta altui om poate fi un Lucrator in Lumina fara sa declare asta,fara sa stie asta .Mai cred ca in aceste momente se duce un razboi evident intre bine si rau,intre oameni si in oameni.Fie ca BINELE sa invinga!

  • Silvia Latescu E un fel de “etichetă” pentru ce-i care îşi iau în serios menirea în perioadele acestea de “trezire” planetară, şi cu toţii ştim cât de mult adoră mintea umană etichetele. Chiar şi rolul confuziei şi al conflictului ascund în spate un plan mult mai măreţ, două forţe evolutive care iau frumos aşa de mânuţă conştiinţa umană ca să-i arate calea către Iluminare şi Pace.

  • Andrei S. Grama Foarte frumoase cuvinte ,mie insa nu-mi plac “etichetele”oricare ar fi ele.Am sa va spun si de ce:UNII isi pun singuri aceasta “eticheta”si defileaza cu ea incercand sa ne arate noua,oamenilor “netreziti”,cat de evoluati sunt ei si cat de indaratnici sunt cei care NU VOR sa se trezeasca.Uite asa adevaratii Lucratori in Lumina pierd “sustinatori”.Sper ca nu v-a suparat comentariul meu dar asta cred si simt eu.

  • Silvia, e cum să mă supere… Mie îmi place smerenia dar în combinație cu recunoașterea valorii. Nu e nimic neînregulă cu etichetarea, problema e când devine birocrație. Forma însăși e o etichetă, la fel și buletinul, numele, meseria, ocupația, hainele… doar că ne identificăm întreaga viața pe baza unei amărâte de judecăți. Nu e nimic neînregulă să arăți cât ești de evoluat, pentru că lumea este motivată cel mai bine prin exemple. Chiar și exemplele neplăcute au rostul lor, îți îmbunătățesc discernământul. Eu de exemplu am la Facebook eticheta grupului United Universal Lightworkers pentru că dă bine, dar tot pentru cineva care este în rezonanță cu această activitate. Unii se și amuză la numele ăsta, pe alții îi îndepărtează. Trebuie privit ca un joc, pentru că altfel riscăm o formă de depersonalizare forțată, iar omenirea în marea ei majoritate trebuie mai întâi să-și pună la punct adevăratele valori și exemple de viață înainte să treacă la următorul pas: transcederea formei. Bat și eu câmpii… oricum nu-mi place filozofia, sunt mai practic de fel.

  • Andrei S. Grama Nu pot decat sa fiu de acord cu ceea ce ati spus,chiar imi place cum ati spus-o.”…oricum nu-mi place filozofia,…”,aici nu va cred,eu cred ca va pricepeti foarte bine.De ce un om practic nu ar putea fi si filozof?!

 3. Am sa zic pe scurt, fara sa intru in detalii: in 2014 luna Mai, s-a petrecut o intruziune in dimensiunea spatiu-timp, provocata, in scopul de a schimba profetiile despre viitor ( inclusiv rusii dupa cum am aflat chiar anul asta, au masurat rezonanta Schumann care s-a dublat, ajungand pan la 16, exact in acele zile ). Efectul major a inceput sa se simta in 2015, din luna Februarie, continuand pana in 2016 Aprilie-Mai. In tot timpul asta, partea buna a fost ca absolut oricine a avut un plan, si l-a putut concretiza fara efort. Cine nu….., a stagnat. Din 2016 Mai, si pana azi, efectele sunt inverse: oricine are un plan,il duce extrem de greu la indeplinire, daca nu chiar devenind aproape imposibil cu toate ca e planificat la milimetru. E o perioada in care planurile au rezultat absolut contrar asteptarilor, iar solutia este de a merge cu „valul”, adica de a adapta situatiile la orice oportunitate aparuta. Nu se stie cat va dura, efectul de „ecou de clopot” inca dureaza si nu se stie daca viitorul prezis si predictibil isi va relua cursul ori se va schimba. Cat priveste sistemele de credinta si „evolutia spirituala a lumii intregi”, luati-va gandul ca se va intampla asa ceva. Chiar daca ne asemanam biologic, exista diferente de ADN.

 4. Proiectii holograme si cate si mai cate altele imaginatia de sf a unora …iar altii studiaza si rad de dau in stamba daca veti vedea un exercitiu militar unde drone speciale avioane de mare altitudine sau satelitii militari pot induce proiectii holografice pot ioniza atmosfera pot crea sunete de joasa frecventa si altele care pot alarma si infricosa populatia majoritatea superputerilor au aparate care pot vedea de pe dau exemplu varful omu ce se intampla in portul constanta sau in mall la Buc restul e galgara

 5. […] COBRA – Bătaia inimii galactice, sau cu alte cuvinte pulsul galactic, este de fapt un ciclu galactic foarte regulat, ce activează soarele galactic la fiecare 25.000 ani. În momentul de faţă intrăm în perioada când se va produce o asemenea pulsaţie, ce va coincide cu un ciclu cosmic mai larg şi va declanşa Evenimentul. […]

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?