Evenimentul
© The Event Chronicles

Evenimentul presupune eliberarea spirituală a civilizaţiei umane de sub controlul Illuminaţilor şi contactul cu civilizaţiile galactice.

De aproximativ doi ani încoace a început să se vorbească despre o stare de lucruri pe care toate cercurile esoterice din lume, într-o acceptare unanimă în urma schimburilor de informaţii între ele, au numit-o Evenimentul.

Despre ce este vorba…?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episodEvenimentul – Confederația Galactică >>
Acest articol face parte 1 din 4 seria Evenimentul
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

23 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Edy Alex

astea sunt nave aliene .. e plin netu de aceste nave care din o lumina se desprinde 3 4 .. fii zeilor hercule samsong perseo si multi alti sunt implantati de ei .. gen maria si spiritu sfant ca a lasato bortoasa ..legendele olimpului ziceau ca zeii veneau pe pamant si procreau feciori cu femeile pamantului faza cu maria e aceias doar ca schimbate cuvintele… zeii nu sunt decat alieni care veneau ca si astia pe pamant fiind de o materie diversa pot trece prin materiea noastra ca prin apa

Dumitriu Sorin

Am sa zic pe scurt, fara sa intru in detalii: in 2014 luna Mai, s-a petrecut o intruziune in dimensiunea spatiu-timp, provocata, in scopul de a schimba profetiile despre viitor ( inclusiv rusii dupa cum am aflat chiar anul asta, au masurat rezonanta Schumann care s-a dublat, ajungand pan la 16, exact in acele zile ). Efectul major a inceput sa se simta in 2015, din luna Februarie, continuand pana in 2016 Aprilie-Mai. In tot timpul asta, partea buna a fost ca absolut oricine a avut un plan, si l-a putut concretiza fara efort. Cine nu….., a stagnat. Din 2016 Mai, si pana azi, efectele sunt inverse: oricine are un plan,il duce extrem de greu la indeplinire, daca nu chiar devenind aproape imposibil cu toate ca e planificat la milimetru. E o perioada in care planurile au rezultat absolut contrar asteptarilor, iar solutia este de a merge cu „valul”, adica de a adapta situatiile la orice oportunitate aparuta. Nu se stie cat va dura, efectul de „ecou de clopot” inca dureaza si nu se stie daca viitorul prezis si predictibil isi va relua cursul ori se va schimba. Cat priveste sistemele de credinta si „evolutia spirituala a lumii intregi”, luati-va gandul ca se va intampla asa ceva. Chiar daca ne asemanam biologic, exista diferente de ADN.

Silvia Latescu

Este totusi o problema,nu putem crede chiar TOT ce spun unii lucratori in lumina.De prea multe ori acestia au opinii diferite despre un subiect sau altul,de foarte multe ori lasa impresia ca sunt in conflict.O astfel de atitudine da nastere unei stari de confuzie si neincredere iar asta nu este bine.Mai cred ca sunt prea multi cei care se declara lucratori in lumina motiv pentru care adevaratii Lucratori in lumina sunt tratati cu scepticism.Asta este realitatea din viata de zi cu zi chiar daca unora nu le va placea ceea ce spun.Lumina,pace si iubire, tuturor!

Revista Cosmos

La ora actuală este un fel de conflict între Lucrătorii în Lumină şi Războinicii de Lumină (Lightworkers vs Light Warriors), deşi ambele grupuri activează pentru Lumină şi iubire. Este posibil ca unii dintre ei să fie bruiaţi sau să fie interferenţe asupra lor din partea servitorilor ocultei mondiale. Acest conflict este special întreţinut de agenţii Illuminati ca să se întârzie planul de trezire spirituală a omenirii.

Silvia Latescu

Poate,nu stiu,stiu insa ca Iubirea si Lumina nu au conflicte cu nimeni si nimic.Asta cred si nu sunt singura.Sfantul Francisc spunea:Iubeste si fa ce vrei!

Revista Cosmos

Dar cu Umbra din oameni ce facem, Silvia? Pentru că Umbra din oameni e în conflict cu Lumina şi cu Iubirea şi asta se poate observa oriunde pe planetă, în orice naţiune.

Silvia Latescu

De acord,nu am nimic de obiectat la ceea ce spuneti dar nu toti oamenii se declara lucratori in lumina.Personal nici nu pot spune cu exactitate ce este un lucrator in lumina.Stiu insa ca un om bun,un om altruist si cu compasiune si intelegere pentru suferinta altui om poate fi un Lucrator in Lumina fara sa declare asta,fara sa stie asta .Mai cred ca in aceste momente se duce un razboi evident intre bine si rau,intre oameni si in oameni.Fie ca BINELE sa invinga!

Andrei S. Grama

Silvia Latescu E un fel de “etichetă” pentru ce-i care îşi iau în serios menirea în perioadele acestea de “trezire” planetară, şi cu toţii ştim cât de mult adoră mintea umană etichetele. Chiar şi rolul confuziei şi al conflictului ascund în spate un plan mult mai măreţ, două forţe evolutive care iau frumos aşa de mânuţă conştiinţa umană ca să-i arate calea către Iluminare şi Pace.

Silvia Latescu

Andrei S. Grama Foarte frumoase cuvinte ,mie insa nu-mi plac “etichetele”oricare ar fi ele.Am sa va spun si de ce:UNII isi pun singuri aceasta “eticheta”si defileaza cu ea incercand sa ne arate noua,oamenilor “netreziti”,cat de evoluati sunt ei si cat de indaratnici sunt cei care NU VOR sa se trezeasca.Uite asa adevaratii Lucratori in Lumina pierd “sustinatori”.Sper ca nu v-a suparat comentariul meu dar asta cred si simt eu.

Andrei S. Grama

Silvia, e cum să mă supere… Mie îmi place smerenia dar în combinație cu recunoașterea valorii. Nu e nimic neînregulă cu etichetarea, problema e când devine birocrație. Forma însăși e o etichetă, la fel și buletinul, numele, meseria, ocupația, hainele… doar că ne identificăm întreaga viața pe baza unei amărâte de judecăți. Nu e nimic neînregulă să arăți cât ești de evoluat, pentru că lumea este motivată cel mai bine prin exemple. Chiar și exemplele neplăcute au rostul lor, îți îmbunătățesc discernământul. Eu de exemplu am la Facebook eticheta grupului United Universal Lightworkers pentru că dă bine, dar tot pentru cineva care este în rezonanță cu această activitate. Unii se și amuză la numele ăsta, pe alții îi îndepărtează. Trebuie privit ca un joc, pentru că altfel riscăm o formă de depersonalizare forțată, iar omenirea în marea ei majoritate trebuie mai întâi să-și pună la punct adevăratele valori și exemple de viață înainte să treacă la următorul pas: transcederea formei. Bat și eu câmpii… oricum nu-mi place filozofia, sunt mai practic de fel.

Alex Fei

Puteti explica un pic ce se intelege exact prin “umbra din oameni”? Va rog!

Silvia Latescu

Andrei S. Grama Nu pot decat sa fiu de acord cu ceea ce ati spus,chiar imi place cum ati spus-o.”…oricum nu-mi place filozofia,…”,aici nu va cred,eu cred ca va pricepeti foarte bine.De ce un om practic nu ar putea fi si filozof?!

Adrian Paunescu

Nave OZN

Cezar Cez

Proiectii holograme si cate si mai cate altele imaginatia de sf a unora …iar altii studiaza si rad de dau in stamba daca veti vedea un exercitiu militar unde drone speciale avioane de mare altitudine sau satelitii militari pot induce proiectii holografice pot ioniza atmosfera pot crea sunete de joasa frecventa si altele care pot alarma si infricosa populatia majoritatea superputerilor au aparate care pot vedea de pe dau exemplu varful omu ce se intampla in portul constanta sau in mall la Buc restul e galgara

Gheorghe Mocanu

Intrebarea e de ce ar face asa ceva??

Cezar Cez

Gica cel mai simplu raspuns pt pot si vorba aia pe langa creier si mai conteaza si muschi pe care si arata uni altora e o lume plina de surprize mai ales de cand coreea de nord a inceput sa arunce cu nucleara in gard si peste gard la Americani

Olivia Noa

Probleme de securitate…again…

Revista Cosmos

Merge acum.

Vali-Codruta Ivan

Nu pot accesa link-ul. Îmi zice că sunt probleme de securitate. 🙁

Revista Cosmos

Ce anume problema aveti? Puteti sa ne trimiteti o captura de ecran doar cu mesajul? Ne-o puteti trimite in privat. De asemenea incercati sa goliti “cache-ul” din navigator/browser.

Revista Cosmos

Problema a fost remediata, te rugam sa incerci din nou 🙂

Revista Cosmos

Sunt probleme cu certificatul site-ului, vom investiga si vom reveni in curand cu o solutie. Link-ul merge accesat separat, FARA Facebook, altfel facebook va raportea ca sunt probleme de securitate.

Revista Cosmos

Problema a fost remediata.