Evenimentul – II
© Event Chronicles
Timp estimat de citire: 4 minute

Cu fiecare mică bucurie venită din micile lucruri ale vieţii de zi cu zi, Evenimentul Eliberării depline de aceşti Illuminaţi e tot mai aproape.

După câteva luni de linişte aparentă, cazanul planetar începe să fiarbă iar la foc mic…

Situaţia de la noi dar şi din alte zone ale lumii anunţă o etapă preliminară, referitoare la iminenţa Evenimentului despre care vorbeam în numărul anterior al revistei. Cu toate că aparent multe aspecte economice şi sociale au tendinţa de a-şi păstra inerţia de până acum, care afecta până de curând mari segmente ale populaţiei pe întreg mapamondul din perspectiva mentalului colectiv al civilizaţiei umane, totuşi mai multe segmente ale societăţii planetare deja intră într-o fază de dezagregare a vechilor structuri.

Este foarte interesant de ce s-a desfăşurat, de exemplu, la Roma în urmă cu aproximativ o lună, reuniunea şefilor de state sau de guvern din Uniunea Europeană, cu ocazia celebrării a 60 de ani a tratatelor de la Roma, oraş unde în urmă cu 60 de ani se începea insidioasa şi malefica operaţiune de formare a unei Uniuni Europene în care valorile, tradiţiile şi cultura proprie a naţiunilor să dispară treptat, în locul lor urmând să fie pusă o singură valoare aşa zis multiculturală, adică o uniformizare generală care urmărea să desfiinţeze identitatea naţiunilor.

În realitate, această reuniune după 60 de ani a avut un cu totul alt scop, având în vedere că actuala stare de lucruri pe bătrânul continent duce la destrămarea mult râvnitei, de către Bilderbergi şi Illuminaţi, a structurii de viitor – Statele Unite ale Europei. Tuturor şefilor de state şi de guverne care au participat, şi acolo a fost prezent şi actualul trădător aflat în fruntea ţării care cochetează cu neonazismul Angelei Merkel, li s-a pus aceeaşi problemă:

Ce e de făcut în actualele condiţii în care bate un vânt de trezire spirituală planetară?

În condiţiile în care în Statele Unite Donald Trump a câştigat alegerile şi urmează să pactizeze, în spatele scenei politice, cu preşedintele rus în ideea formării unui front comun de alianţă cu civilizaţiile extreterestre benefice omenirii, putem să privim reuniunea de la Roma, cu celebrarea a 60 de ani a tratatelor economico-politice, ca fiind o încercare cel puţin disperată a grupului Chimera, care a pierdut deja în Statele Unite, de a-şi menţine poziţia în Europa. Şi asta cu orice costuri, indiferent dacă s-ar declanşa chiar şi un nimicitor conflict.

Desigur, o asemenea alternativă ar fi chiar ultima lor posibilitate, deoarece în realitate Confederaţia Galactică a civilizaţiilor extraterestre, despre care ştiu şi Vaticanul, şi CIA, şi multe personalităţi diplomatice de la ONU, lucrează non-stop pentru eliminarea rămăşiţelor negative ale Illuminaţilor de peste tot de pe Pământ.

De curând opinia publică mondială a aflat că David Rockfeller, unul din capii Illuminati, a murit lăsând astfel gruparea din care făcea parte descoperită şi vulnerabilă. Ar fi de presupus că moştenirea sa insidioasă ar putea fi dusă mai departe de copiii şi nepoţii săi, dar realitatea deja nu mai permite acest scenariu. Şi asta pentru că linia temporală a Rockefellerilor a fost stopată. Deci o creatură diabolică mai puţin.

Linia temporală a Rockefellerilor a fost stopată

Puţină lume ştia de exemplu că David Rockefeller şi probabil şi alţii ca el, precum Rothschild şi Soroş, făcea periodic transplant cardiac, primind inimi de la persoane tinere decedate din alte cauze decât cele cardiace, în intenţia de a-şi prelungi cât mai mult propria existenţă pentru a-şi vedea împlinite diabolicele planuri. Şi asta nu e deloc o ştire falsă, pentru că anul trecut cu ocazia împlinirii a 101 ani, David Rockefeller făcea al 7-lea transplant de inimă în 25 august 2016, la domiciliul său în condiţii de asistenţă medicală de cea mai înaltă calitate. Vă daţi seama? Deci chiar şi aşa nu le-a folosit prea mult, căci sorocul tot le vine odată şi-odată.

Deci iată că unul câte unul exponenţii Illuminaţilor pleacă spre alte dimensiuni, şi ceea ce este benefic de data asta spre deosebire de alte dăţi în deceniile trecute, este faptul că spiritele acestea archonice sunt preluate direct de reprezentanţii Ierarhiei Luminii, astfel încât nu li se mai permite revenirea pe Pământ prin reîntrupare în familiile archonice, ca să mai facă rău mai departe. Chiar dacă ar fi lăsat urmaşilor lor dispoziţii pentru a continua planurile de dominare a lumii, acest lucru nu va mai fi posibil dintr-un simplu motiv, anume acela că spiritul respectiv ca vibraţie negativă archonică a eliberat locul său de pe planetă şi un altul negativ nu are în programul său existenţial ce avea de exemplu David Rockefeller.

Pe de altă parte Lucrătorii în Lumină din toate ţările în care aceştia activează, au primit scuturi de energii protectoare pe nivele cuantice, astfel că eficienţa acţiunilor lor tinde să crească, ceea ce este bineînţeles un lucru îmbucurător.

De curând în 26 februarie a avut loc o meditaţie planetară pentru eliberarea spirituală de influenţele negative menţinute de către grupul Chimera şi Illuminati. Aceste energii care s-au conectat foarte bine cu cele venite din dimensiunile superioare au determinat primele evenimente care încep să schimbe faţa lumii. Mai întâi dispariţia lui David Rockefeller, apoi această reuniune disperată a şefilor de stat şi de guverne ai Uniunii Europene.

În acest sens, Donald Tusk care este şi preşedintele actual al Uniunii, se pare că intenţionează să ducă mai departe planul Illuminaţilor. Iată ce declara printre altele acest personaj care visează cai verzi pe pereţi:

Europa ca entitate politică fie va fi unită, fie nu va exista deloc. Numai o Europă unită poate fi o Europă suverană față de restul lumii.

Cu o Mare Britanie care a ieşit din schema Uniunii, cu Franţa care se disociază tot mai mult de politica antisocială a Bruxelles-ului dirijat din umbră de Merkel şi compania, cu o Germanie care a pierdut definitiv sprijinul Statelor Unite, în condiţiile în care în interiorul naţiunilor europene se produce indubitabil trezirea spirituală, această Uniune Europeană îşi va găsi obştescul sfârşit aşa cum  am menţionat şi eu încă din 1993 într-una din cărţile scrise împreună cu regretatul Ion Ţugui, la doar un an de la înfiinţarea Comunităţii Economice Europene, precursoarea Uniunii Europene.

Cu fiecare efort al nostru, cu fiecare rugăciune, cu fiecare meditaţie, cu fiecare râs sincer, cu fiecare mică bucurie venită din micile lucruri ale vieţii de zi cu zi, Evenimentul Eliberării depline de aceşti Illuminaţi e tot mai aproape.

Suntem cetăţeni ai Cosmosului, liberi şi cu depline puteri spirituale date nouă de către Creator!

Următorul episod<< Evenimentul – IEvenimentul – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?