Evenimentul
© Coco Curranski / 123rf
Timp estimat de citire: 4 minute

Se spune despre cel de-al Treilea Război Mondial că nu se va mai purta la nivel de arme folosite şi atacuri cu tentă de invazie, ci la nivel informaţional.

Zâzania… Un cuvânt tipic românesc pe care bineînţeles naţiunile latine ale Europei l-au împrumutat ulterior şi care a fost folosit în nenumărate împrejurări în diferite domenii sociale. Zâzania este de fapt un cuvânt ce defineşte neghina, e un fel de analogie folosită pentru a reda o stare de lucruri existentă la un moment dat între oameni.

Expresia a separa grâul de neghină se referă evident la necesitatea de a separa pe oamenii buni şi acţiunile lor, de oamenii răi şi acţiunile negative ale acestora. Despre zâzanie ca termen se spune că vine din aramaica veche şi fiind tradus apoi în greaca veche a ajuns până în zilele noastre nealterat tocmai datorită semnificaţiei sale specifice. Ori de câte ori ceva stabilit şi planificat dinainte se strică sau se dau lucrurile peste cap se spune că s-a produs zâzanie.

De altfel şi în scriptura biblică oficială, dar şi în cele apocrife biblice întâlnim acest cuvânt folosit pentru a descrie intrigile şi interferenţele spiritelor rele în planurile pentru omenire ale fiinţelor celeste benefice.  Prin timp asemenea conflicte între tabere au continuat, şi în plan fizic tridimensional atât pe Pământ, cât şi în spaţiul cosmic, şi în planurile eteric şi astral ale planetei noastre.

Astăzi confruntarea dintre cei întunecaţi şi cei luminoşi, ca să folosim o expresie simplistă, continuă prin intermediul mass-mediei – posturile de radio şi televiziune din toată lumea, aşa după cum am descris şi noi de foarte multe ori astfel de aspecte. Acesta este primul mijloc de influenţare a mentalului uman, iar al doilea este publicitatea la tot felul de produse.

Însă reţelele de televiziune mai ales sunt folosite în proporţie de aproximativ 80% de către grupurile aservite Illuminaţilor, pentru a manevra mentalitatea şi în general opinia publică în favoarea agendei lor obscure. Deşi există în lume televiziuni independente prin cablu totuşi acestea încă nu pot ţine pasul cu bombardamentul mediatic furibund al celor 80% de televizuni în spatele cărora se află Illuminati.

Însă de câţiva ani au luat amploare o parte a acestor televiziuni independente care transmit direct pe internet, şi această strategie dă rezultate excelente, deoarece sunt sute de milioane de persoane care se informează şi de pe internet, nu doar de la televizor, în privinţa evenimentelor importante care se petrec în lume sau în ţara de origine.

Următorul episod<< Evenimentul – III
SURSĂFlickr
Articolul precedentCum ne Apărăm de Energiile Negative? – II
Articolul următorCine l-a creat pe Homo Sapiens?
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Editorial – Evenimentul – IV […]