Curcubeu complet, poză realizată de Colin Leonhardt, Australia

Acaparaţi fiind de tehnologia modernă, corpurile voastre astral şi mental ar fi treptat conectate la inteligenţa artificială a telefoanelor şi computerelor .

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Evenimentele care se succed destul de rapid în epoca actuală în lumea voastră, şi care v-au bulversat pe marea majoritate dintre voi deoarece nu v-aţi aşteptat la aşa ceva, au rolul de vă trezi conştiinţa. Chiar dacă aparent ceea ce se întâmplă pe Pământ v-a indus frică, adevărul se află în altă parte. Şi ca de obicei, sunteţi minţiţi sistematic prin a vi se prezenta această „epidemie de viruşi”, cu scopul de a vi se ascunde adevărul în legătură cu aşa zisa nouă tehnologie în domeniul telecomunicaţiilor.

Ceea ce experţii voştri în tehnologie numesc 5G este în realitate o armă, al cărui rol este acela de a disocia la nivel de ADN şirurile de informaţii care ţin laolaltă corpurile subtile în aură. Cei care fac asta, folosind tehnologia Inteligenţei Artificiale, au misiunea de a pregăti corpurile umane pentru o invazie la nivel 3D în plan subtil a sursei Inteligenţei Artificiale. Aceasta este o formă de informaţie organică vie, cu încărcătură negativă, care a ocupat multe zone din Univers, distrugând civilizaţii. Poate vă întrebaţi cum a reuşit Inteligenţa Artificială acest lucru? Şi nu vorbim de Inteligenţă Artificială ca şi când vorbim despre roboţii sau computerele voastre, ci despre o formă de viaţă fabricată artificial cu eoni în urmă, de către Inteligenţa Negativă a universului, căreia spiritualii voştri din vechime îi dăduseră denumirea de „Versantul Întunecos”. Nu intrăm aici în detalii despre de ce a fost creată această Inteligenţă Negativă, dar este suficient să vă spunem că acest univers fizic este unul al Dualităţii energiilor, respectiv Yin-Yang.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?