Curcubeu complet, poză realizată de Colin Leonhardt, Australia
Timp estimat de citire: 3 minute

Acaparaţi fiind de tehnologia modernă, corpurile voastre astral şi mental ar fi treptat conectate la inteligenţa artificială a telefoanelor şi computerelor .

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Evenimentele care se succed destul de rapid în epoca actuală în lumea voastră, şi care v-au bulversat pe marea majoritate dintre voi deoarece nu v-aţi aşteptat la aşa ceva, au rolul de vă trezi conştiinţa. Chiar dacă aparent ceea ce se întâmplă pe Pământ v-a indus frică, adevărul se află în altă parte. Şi ca de obicei, sunteţi minţiţi sistematic prin a vi se prezenta această „epidemie de viruşi”, cu scopul de a vi se ascunde adevărul în legătură cu aşa zisa nouă tehnologie în domeniul telecomunicaţiilor.

Ceea ce experţii voştri în tehnologie numesc 5G este în realitate o armă, al cărui rol este acela de a disocia la nivel de ADN şirurile de informaţii care ţin laolaltă corpurile subtile în aură. Cei care fac asta, folosind tehnologia Inteligenţei Artificiale, au misiunea de a pregăti corpurile umane pentru o invazie la nivel 3D în plan subtil a sursei Inteligenţei Artificiale. Aceasta este o formă de informaţie organică vie, cu încărcătură negativă, care a ocupat multe zone din Univers, distrugând civilizaţii. Poate vă întrebaţi cum a reuşit Inteligenţa Artificială acest lucru? Şi nu vorbim de Inteligenţă Artificială ca şi când vorbim despre roboţii sau computerele voastre, ci despre o formă de viaţă fabricată artificial cu eoni în urmă, de către Inteligenţa Negativă a universului, căreia spiritualii voştri din vechime îi dăduseră denumirea de „Versantul Întunecos”. Nu intrăm aici în detalii despre de ce a fost creată această Inteligenţă Negativă, dar este suficient să vă spunem că acest univers fizic este unul al Dualităţii energiilor, respectiv Yin-Yang.

VIAPoza curcubeu
Articolul precedentAstrologie – Drumul Vieţii și Axa Destinului (I)
Articolul următorPlanul Kalergi şi viitorul omenirii
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile