Timp estimat de citire: 4 minute

Finalul actualului ciclu plutonian în Capricorn va fi în 2024, când pentru ultima dată în actuala epocă va retrograda în acest semn zodiacal, anunțând sfârșitul inevitabil al structurilor oculte de putere.

Justificarea este în prezent tactica ocultei mondiale pentru a-și impune din nou controlul asupra omenirii. Asta după ce în ultimii 4 ani au văzut că nu e de glumă cel de-al 45-lea președinte american – Donald Trump. Proprietatea privată face parte dintre drepturile omului în această lume și pe această planetă. De conceptul proprietății private se leagă exprimarea prin viu grai a drepturilor și a libertății. Când ne declarăm drepturile pe care le avem, trimitem un semnal asupritorilor că știm despre ce este vorba. Faptul că gruparea ocultei a căutat să tot submineze independența multor state ale lumii, din multe puncte de vedere, ne arată că a existat clar o încercare de a lovi în drepturile fundamentale pe care le avem în lumea noastră.

Sub semnul lui 500

Spuneam în numărul trecut al revistei că în 1522 s-a produs o cotitură foarte importantă în evoluția omenirii, odată cu revenirea de pe mările și oceanele lumii a corabiei celebrului Magellan, care prin călătoria sa a demonstrat că Pământul e rotund. Astfel el a deschis tuturor calea cunoașterii, deși cu 30 de ani înainte Columb traversase Atlanticul către Americi. Din 1522 și până acum au trecut 498 de ani, și peste 2 ani – 2022 – se împlinesc 500 de ani de la călătoria lui Magellan, dar ceea ce este foarte interesant este un aspect legat de ciclul lui Pluton de 248 de ani pentru a reveni în același loc, așa cum se explică în astrologie. Dacă adunăm de două ori cifra 248 obținem 496, adică anul 2018, dacă adunăm 496 cu 1522. Între ianuarie 1517 și 1532/1533 Pluton a tranzitat Capricornul, cum o face și acum și dacă la anul 1517 adunăm 500 de ani, avem anul în care Trump a preluat oficial președinția Statelor Unite. La 5 ani după intrarea sa în Capricorn, respectiv în 1522, astrul plutonian a cauzat o serie de evenimente care au reconfigurat ulterior fața civilizației europene cu consecințe lungi în timp, până spre zilele noastre. De exemplu, în 1522 au avut loc mai multe conflicte în Europa sfârșitului de Ev Mediu, dintre care cel mai important se pare că a fost Revolta Cavalerilor, o grupare de cavaleri germani protestanți și umaniști religioși conduși de Franz von Sickingen împotriva Bisericii Romano-Catolice și a Sfântului Împărat Roman. Cert este că de aceste revolte este legată activitatea lui Martin Luther care la data de 31 octombrie 1517 și-a bătut „95 teze” în ușile Bisericii Castelului Wittenberg. Această îndrăzneață acțiune a lui Martin Luther a determinat o suită de procese de reformă, acestea la rândul lor declanșând războaiele protestante, care au afectat grav structura politică a statelor Europei la acea vreme.

Ei bine, după 500 de ani asistăm din nou la o revenire similară a unor astfel de acțiuni, de data asta sub auspiciile acestei false pandemii puse la cale de gruparea ocultei mondiale. Și dacă în 1522 războaiele protestante au schimbat fața Europei politice, în 2020 vedem cum deja se nasc mișcări de protest împotriva lui Trump în Statele Unite, proteste ale națiunilor vest-europene împotriva conducătorilor politici din Franța, Germania și Italia. Dacă în 1522 lumea nu era dezvoltată, acum tehnologia își pune amprenta peste tot. Și ne aflăm la doar 2 ani distanță de încheierea unui ciclu de 500 de ani, din anteriorul ciclul al lui Pluton în Capricorn și până acum. Așa cum au izbucnit mari conflicte atunci, așa izbucnesc și acum. Informațiile referitoare la arestările unor importanți capi ai ocultei circulă deja prin lume, și actualele proteste din Statele Unite, puse la cale odată cu înscenarea ordinară a agresării și omorârii acelui negru – George Floyd, care nici măcar nu e mort, ci ascuns de către ocultă – fac parte din acest val generat de forța energiei lui Pluton care acționează la nivelul profund al mentalului colectiv. Și culmea e că inclusiv oculții sunt acaparați de această forță plutoniană.

Energia radicală a lui 8

Un coleg de breaslă într-ale esotericului spunea mai acum vreo două luni la o televiziune că ne așteaptă o perioadă grea de 8 ani. Analiza sa se baza pe astrologia chinezească și pe feng shui. Ceea ce a afirmat el acolo susțin eu aici cu următoarele informații. Finalul ciclului anterior al lui Pluton în Capricorn a fost în 1532/1533. Finalul actualului ciclu plutonian în Capricorn va fi în 2024, când pentru ultima dată în actuala epocă va retrograda în acest semn zodiacal, anunțând sfârșitul inevitabil al structurilor oculte de putere. Deci bătălia se va da până atunci. Însă dacă luăm ca reper anul 2020, an de cotitură definitivă a omenirii, 8 ani înseamnă 2028. Dacă luăm anul 2024 ca reper al finalizării acțiunii lui Pluton în Capricorn, scăzând 8 ani obținem 2016/2017, adică exact perioada când Trump a câștigat alegerile și a preluat președinția Statelor Unite. Ceea ce nu a convenit deloc ocultei. Vedeți deci cum astrologia explică frumos și cu amănunte asemenea evenimente care influențează întreaga lume.

Este mai mult decât necesar ca această acțiune de eradicare a ocultei de peste tot din lume să poată fi finalizată până în 2024, în al doilea mandat al lui Trump. Pentru că vedem că există foarte multe facțiuni, ramuri și subramuri ale acesteia, care trebuie căutate, găsite și anihilate, iar influența ei insidioasă să înceteze. Și este foarte important să înțelegem de partea cui suntem: a binelui și astfel ne eliberăm, sau a supunerii față de ocultă și atunci trăim pe mai departe ca până acum?

De asemenea este foarte important să înțelegem, noi oamenii, ce vrem de la noi înșine, în condițiile în care planeta, sistemul solar și alte forțe cosmice se schimbă: vrem o evoluție a revoluției în întreaga lume? Sau o revoluție a evoluției întregii lumi? Evoluăm vrem nu vrem prin revoluții? Sau revoluționăm propria civilizație prin înțelegerea factorului de evoluție? Pluton ne deschide în prezent o ușă… Avem curaj să pășim dincolo de ea…?

Articolul precedentImunitate naturală sau artificială?
Articolul următorSfârșitul unui război cosmic…?
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Emil
Emil
1 an în urmă

“Evenimentul cosmic” va avea loc mult mai devreme de 2024. Universul si Creatorul deja nu mai au rabdare si au acordat destule sanse rasei umane de a evolua .

Revista Cosmos
Admin
1 an în urmă
Răspunde  Emil

Să vedem… 🙂