Exista baze extraterestre subacvatice
În aprilie 2009, astronauții de la bordul Stației Spațiale Internaționale au observat o zonă ciudată circulară de gheață subțire în capătul sudic al lacului Baikal din sudul Siberiei. Inelul de gheață avea un diametru de 4,4 km. Lacul Baikal din Rusia este renumit pentru numeroasele observări de tip OZN. Credit: NASA

OSN este un Obiect Subacvatic Neindentificat, foarte asemănător fenomenului OZN, diferenţa fiind evident că unul se produce în aer iar celălalt în apă.

Trăim într-o lume făurită după chipul şi asemănarea noastră… Aşa se pare, căci am proiectat-o şi croit-o după preferinţele şi înţelegerea noastră. Aspectul urban al societăţii reflectă gradul nostru de înţelegere a modului în care ştim să interacţionăm cu ecosistemul.

Tumultul urban cotidian pare că ne adoarme cumva vigilenţa simţurilor subtile, deoarece avem tendinţa să credem că pe planeta noastră există doar ceea ce vedem şi facem noi, desigur laolaltă cu vieţuitoarele din natură. Dar de obicei avem tendinţa să respingem ceea ce nu se încadrează în ceea ce cunoaştem sau în convingerile noastre. Şi atunci spunem că deşi putem vedea ceva pe cer, suntem convinşi că aşa ceva ce am văzut nu poate exista. Asta apropo de fenomenul OZN.

Dar despre OSN, ce am putea spune?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episodExistă baze extraterestre subacvatice? – II >>
Acest articol face parte 1 din 3 seria Există baze extraterestre subacvatice?
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile