Exista baze extraterestre subacvatice
În aprilie 2009, astronauții de la bordul Stației Spațiale Internaționale au observat o zonă ciudată circulară de gheață subțire în capătul sudic al lacului Baikal din sudul Siberiei. Inelul de gheață avea un diametru de 4,4 km. Lacul Baikal din Rusia este renumit pentru numeroasele observări de tip OZN. Credit: NASA
Timp estimat de citire: 3 minute

Ce este fenomenul OSN? Un OSN este un Obiect Subacvatic Neindentificat, foarte asemănător fenomenului OZN, diferenţa fiind evident că unul se produce în aer iar celălalt în apă.

Trăim într-o lume făurită după chipul şi asemănarea noastră… Aşa se pare, căci am proiectat-o şi croit-o după preferinţele şi înţelegerea noastră. Aspectul urban al societăţii reflectă gradul nostru de înţelegere a modului în care ştim să interacţionăm cu ecosistemul.

Tumultul urban cotidian pare că ne adoarme cumva vigilenţa simţurilor subtile, deoarece avem tendinţa să credem că pe planeta noastră există doar ceea ce vedem şi facem noi, desigur laolaltă cu vieţuitoarele din natură. Dar de obicei avem tendinţa să respingem ceea ce nu se încadrează în ceea ce cunoaştem sau în convingerile noastre. Şi atunci spunem că deşi putem vedea ceva pe cer, suntem convinşi că aşa ceva ce am văzut nu poate exista. Asta apropo de fenomenul OZN.

Dar despre OSN, ce am putea spune?

OSN sunt Obiectele Subacvatice Neidentificate, care au fost deseori observate fie de către personalul de pe vapoare comerciale, fie de către personalul militar de pe portavioane sau diferite vase militare ce efectuau manevre tactice de rutină în unele zone ale Pacificului sau Atlanticului.

Apariţia bruscă a acestor vehicule, precum şi dispariţia lor la fel de subită din şi în apa mărilor şi oceanelor denotă o realitate care ne dă foarte mult de gândit. De unde şi către ce se duceau asemenea vechicule? Le pilota cineva anume, vreo fiinţă raţională? Ce scop aveau mai ales când dispăreau în adâncurile apelor planetare?

Haideţi să aruncăm o privire asupra unei astfel de realităţi, la fel de misterioasă şi de fascinantă ca şi cea despre OZN-uri, ca să ne edificăm despre scopul prezenţei unor eventuale civilizaţii care trăiesc undeva în adâncurile apelor planetei.

În ultimul deceniu Rusia şi Statele Unite, la care s-a alăturat Marea Britanie, au convenit desecretizarea unor arhive referitoare la prezenţa unor asemenea vehicule stranii.

La câteva luni după ce Armata Britanică a declasificat o serie de dosare, conform înţelegerii între statele menţionate, Marina Militară rusă a dat publicităţii câteva dosare de acest fel în care erau menţionate mai multe întâlniri bizare între unele submarine ale armatei ruse şi obiecte de provenienţă non-terestră care navigau prin acele ape pe unde treceau acele submarine ruseşti. De asemenea în acele dosare se aflau explicaţii despre întâlniri dintre militari ruşi şi făpturi extraterestre la bordul unor submarine, adică practic acele fiinţe se teleportaseră timp de câteva momente pe submarinele respective, dar cu ce scop?

De altfel şi ruşii au o bogată cazuistică cu asemenea întâlniri şi apariţii, nu doar americanii şi englezii. Pentru a exemplifica în sensul celor spuse, iată nişte date statistice despre fenomenul OSN.

Contraamiralul rus Iuri Beketov, comandantul la acea vreme – anii 70-80 – pe un submarin nuclear sovietic, şi directorul adjunct al Comisiei de Cercetare Oceanografică din cadrul Academiei de Ştiinţe a URSS, Vladimir Georgevici Ajaja, care era şi rezervist al marinei militare sovietice şi în acelaşi timp cunoscut cercetător al fenomenologiei OZN, au prezentat împreună o serie de dosare referitoare la existenţa acestor obiecte venite din alte lumi.

Din aceste dosare, conform relatării publicaţiei Svobodnaia Pressa, aflăm că asemenea întâlniri cu OSN au loc cu preponderenţă în Atlantic într-un procent de 45%, în Pacific doar într-un procent de 16%, în Marea Mediterană – 10% şi în diferite alte regiuni ale mărilor şi oceanelor 30% deci dispersat.

Deci dacă în Atlantic şi Pacific se manifestă cu preponderenţă întâlniri cu astfel de OSN-uri care dispar sub ape, există cu siguranţă un motiv pentru care acestea plonjează în acele zone la mari adâncimi. Ca urmare putem spune că în acele zone se află baze ale unor alte civilizaţii, datorită frecvenţei apariţiilor OSN-urilor în acele regiuni oceanice, şi este logic faptul că avem de-a face cu baze subacvatice în care putem considera că ar putea exista colonii extraterestre la mari adâncimi în oceanele planetei… Ce scop au acestea? Vom continua comentariile pe marginea acestui subiect în numărul următor…

Articolul precedentExtratereştrii luciferieni – I
Articolul următorCe reprezintă tensiunea arterială? – I
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile