Exista baze extraterestre subacvatice
În aprilie 2009, astronauții de la bordul Stației Spațiale Internaționale au observat o zonă ciudată circulară de gheață subțire în capătul sudic al lacului Baikal din sudul Siberiei. Inelul de gheață avea un diametru de 4,4 km. Lacul Baikal din Rusia este renumit pentru numeroasele observări de tip OZN. Credit: NASA
Timp estimat de citire: 3 minute

Marina rusă a dat publicităţi dosare secrete ale unor întâlniri bizare între submarine şi Obiecte Subacvatice Neidentificate (OSN).

Omenirea a făcut paşi mari în ceea ce priveşte dezvoltarea tehnico-ştiinţifică. An de an se inventează noi lucruri, industria planetară la modul general cunoaşte o dezvoltare exponenţială care ne asigură în multe privinţe confort şi siguranţă. Cu toate acestea există încă fenomene şi întâmplări care sfidează raţiunea, logica şi tot ceea ce cunoaştem până acum despre viaţă şi univers.

Într-un plan oarecum paralel cu tehnologia civilizaţiei noastre se pare că există o alta, mult mai avansată şi poate chiar mai evoluată decât a noastră, care sigur funcţionează pe alte principii decât cele ştiute de noi în fizica modernă. Şi mă refer desigur la tehnologia extraterestră folosită de OZN-uri şi OSN-uri, tehnologie care permite de exemplu deplasarea acestor obiecte pe sub apă cu viteze mult mai mari decât a submarinelor militare, şi chiar mai repede decât unele vieţuitoare subacvatice.

În numărul trecut dădeam exemplul contraamiralului rus Beketov şi a directorului adjunct al Comisiei de Cercetare Oceanografică din cadrul Academiei de Ştiinţe a fostei URSS, care relatau despre cazuri cuprinse în statistici clare.

Unul dintre cazurile care merită cercetate prin prisma existenţei acestor OSN-uri este de pe la sfârşitul anilor 70, când un echipaj al unui submarin militar rusesc a raportat o întâlnire extrem de neobişnuită cu fiinţe extraterestre undeva în Pacific. Bineîneţeles că locaţia unde se afla submarinul nu a fost dezvăluită în cursul anchetei, dar vorba aceea, ce căuta un submarin rusesc în Pacific?

Incidentul s-a derulat în maniera ce urmează a fi relalată…

Articolul precedentCauzele spirituale ale bolilor de oase – C1, C2, C3 (XII)
Articolul următorFloarea Soarelui şi secretul ei – Floarea Vieții
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile