Exista baze extraterestre subacvatice
În aprilie 2009, astronauții de la bordul Stației Spațiale Internaționale au observat o zonă ciudată circulară de gheață subțire în capătul sudic al lacului Baikal din sudul Siberiei. Inelul de gheață avea un diametru de 4,4 km. Lacul Baikal din Rusia este renumit pentru numeroasele observări de tip OZN. Credit: NASA

Marina rusă a dat publicităţi dosare secrete ale unor întâlniri bizare între submarine şi obiecte subacvatice neidentificate (OSN).

Omenirea a făcut paşi mari în ceea ce priveşte dezvoltarea tehnico-ştiinţifică. An de an se inventează noi lucruri, industria planetară la modul general cunoaşte o dezvoltare exponenţială care ne asigură în multe privinţe confort şi siguranţă. Cu toate acestea există încă fenomene şi întâmplări care sfidează raţiunea, logica şi tot ceea ce cunoaştem până acum despre viaţă şi univers.

Într-un plan oarecum paralel cu tehnologia civilizaţiei noastre se pare că există o alta, mult mai avansată şi poate chiar mai evoluată decât a noastră, care sigur funcţionează pe alte principii decât cele ştiute de noi în fizica modernă. Şi mă refer desigur la tehnologia extraterestră folosită de OZN-uri şi OSN-uri, tehnologie care permite de exemplu deplasarea acestor obiecte pe sub apă cu viteze mult mai mari decât a submarinelor militare, şi chiar mai repede decât unele vieţuitoare subacvatice.

În numărul trecut dădeam exemplul contraamiralului rus Beketov şi a directorului adjunct al Comisiei de Cercetare Oceanografică din cadrul Academiei de Ştiinţe a fostei URSS, care relatau despre cazuri cuprinse în statistici clare.

Unul dintre cazurile care merită cercetate prin prisma existenţei acestor OSN-uri este de pe la sfârşitul anilor 70, când un echipaj al unui submarin militar rusesc a raportat o întâlnire extrem de neobişnuită cu fiinţe extraterestre undeva în Pacific. Bineîneţeles că locaţia unde se afla submarinul nu a fost dezvăluită în cursul anchetei, dar vorba aceea, ce căuta un submarin rusesc în Pacific?

Incidentul s-a derulat în maniera ce urmează a fi relalată.

Pe când submarinul naviga la o anumită adâncime, pentru a nu putea fi reperat uşor de eventualele radare militare de coastă americane sau amplasate pe nave militare ale Marinei Militare Americane, şase obiecte de origine necunoscută au apărut din adâncurile oceanului apropiindu-se de submarin. Căpitanul acestuia a dat ordin de ridicare spre suprafaţă în ideea de a scăpa de prezenţa misterioaselor vehicule subacvatice stranii apărute de nicăieri, nefiind detectate de radarul submarinului. În mod bizar, ca şi când ar fi vrut să vadă ce fac ruşii, cele şase OSN-uri au urmărit submarinul până la suprafaţă după care au ţâşnit din apa Pacificului luând calea înălţimilor celeste. Despre unele detalii ale acestui caz contraamiralul Beketov declara la vremea respectivă pentru publicaţia de limbă engleză Russia Today:

De mai multe ori, instrumentele noastre au identificat obiecte materiale aflate în mişcare la viteze incredibile. Calculele noastre arătau viteze de aproximativ 230 de noduri, de peste 400 km/h. O astfel de viteză reprezintă o provocare chiar şi în aer. Dar în adâncuri, rezistenţa opusă de apă este mult mai mare. Era ca şi când obiectele sfidau legile fizicii. Există doar o explicaţie: creaturile care le-au construit sunt cu mult mai avansate decât noi.

Un alt caz de la ruşi la fel de intrigant este cel al locotenentului rus Oleg Sokolov, comandant al unui submarin nuclear, care la începutul anilor 60 – deci vă daţi seama ce tehnologie totuşi nu atât de avansată era pe atunci – a trăit o ciudată experienţă în Pacificul de Nord la sute de metri adâncime. Piloţii de la radarul submarinului înregistraseră la sute de metri sub submarin nişte siluete ciudate descrise ca obiecte necunoscute, care au trecut apoi pe lângă submarinul rusesc cu o viteză extraordinară către suprafaţa oceanului, pentru a se pierde apoi în văzduh.

Ce fel de tehnologie deţineau acele fiinţe, pentru a nu se sinchisi cu navele lor de rezistenţa atât de densă a apei? Şi de unde veneau ele de acolo din adâncurile Pacificului de Nord? Sunt colonii subacvatice extraterestre în oceanele lumii noastre? Rapoartele de acest gen susţin o asemenea realitate. Sunt extratereştri? Sunt urmaşi ai atlanţilor? Sau oameni dintr-un viitor foarte îndepărtat? Căutăm răspunsuri în numărul viitor…

Următorul episod<< Există baze extraterestre subacvatice? – IExistă baze extraterestre subacvatice? – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?