Exista baze extraterestre subacvatice
În aprilie 2009, astronauții de la bordul Stației Spațiale Internaționale au observat o zonă ciudată circulară de gheață subțire în capătul sudic al lacului Baikal din sudul Siberiei. Inelul de gheață avea un diametru de 4,4 km. Lacul Baikal din Rusia este renumit pentru numeroasele observări de tip OZN. Credit: NASA

Cei de la Kodak au developat fotografia unui obiect misterios iar rezultatele au fost pe masură!

Aşa după cum aţi citit în cele două episoade anterioare există de câteva decenii o asemenea enigmă, cea a OSN-urilor care se deplasează prin adâncurile mărilor şi oceanelor cu viteze ce sfidează legile fizicii cunoscute. Din observaţiile efectuate în atâtea cazuri matrorii, de la oameni simpli până la militari şi ofiţeri, nu au putut identifica la asemenea obiecte vreo duză de evacuare ca la avioane sau rachete. Deci sistemul de propulsie este necunoscut, având în vedere că apa opune o rezistenţă de zeci de ori mai mare ca aerul la viteze mari.

Un alt caz de observare a unor asemenea obiecte care dă credibilitate 100% fenomenului de acest tip, este cel din 4 septembrie 1971 al unor membri expediţionari ai Institutului National Geographic din Costa Rica. Cum s-ar spune filiala costaricană a celebrei publicaţii de faimă mondială National Geographic.

Cei 4 membri ai echipajului se aflau într-un avion bimotor survolând Lacul Cote aflat în apropierea vulcanului Arenal. Echipa de cercetători avea drept scop fotografierea şi cartografierea zonei în scop ştiinţific. Ei dispuneau de o cameră foto specială ataşată în partea inferioară a avionului. Această cameră avea dimensiuni mari şi se declanşa automat la fiecare 20 de secunde, luând astfel cadre succesive.

După finalizarea misiunii de deasupra Lacului Cote, membrii echipei au developat tot materialul pentru a selecta cele mai interesante cadre. Au rămas foarte miraţi când pe un singur cadru din toate cele trase au găsit o imagine bizară. Pe fotografie se putea vedea clar o prezenţă a unui obiect care la prima vedere părea metalic, cu formă discoidală şi cu diametru de aproximativ 40 de metri. Fotografia cu pricina surprinsese momentul în care acel misterios obiect intra în apele lacului. Foarte ciudat este că obiectul nu a mai apărut pe nici un alt cadru al filmării, ca şi când cine se afla în acel obiect nepământean ar fi vrut să transmită un mesaj discret de genul: ”Hei! Suntem aici!”

OSN OZN
Fotografia unui OSN/OZN din 4 septembrie 1971 al unor membri expediţionari ai Institutului National Geographic din Costa Rica.

Mai mult de atât, intrigaţi de unicul cadru în care acest obiect apăruse, membrii echipajului s-au dus la sediul central al companiei Kodak din Statele Unite pentru a analiza autenticitatea cadrului în care OSN-ul apărea. Studiile specialiştilor de la Kodak au eliminat orice suspiciune, demonstrând fără tăgadă că acolo în poză era într-adevăr un obiect de origine necunoscută. Au fost eliminate orice posibilitate de aberaţie cromatică, de refracţie a luminii ori vreun alt fel de eventual defect de fotogafiere.

Specialiştii de la Kodak au declarat fotografia ca fiind cât se poate de autentică. Şi atunci ne întrebăm, luând în calcul observarea şi apariţia pe cadrele fotografiate, în diferite zone şi cazuri, oare de câtă vreme există asemenea fiinţe care şi-au făcut colonii în oceanele lumii?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Există baze extraterestre subacvatice? – II

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?