La interior voi aveți un alt timp, numit timpul cuantic. La exterior în cele trei dimensiuni ale universului fizic aveți timpul liniar.

Cei care-și vor alinia personalitatea la Sinele spiritual mutându-și treptat atenția către timpul cuantic interior, vor putea accesa în cele din urmă nivelul existenței 5D.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Vă aflați la finalul unui ciclu și începutul altui ciclu. Vă amintiți în urmă cu câțiva ani câtă agitație era prin lume înainte de finalul anului 2012. Foarte mulți au interpretat greșit toate acele informații referitoare la intrarea sistemului solar în marginea Centurii Fotonice, precum și ideea că timpul se va sfârși cumva. Acum vedeți bine că nu s-a întâmplat nimic spectaculos în mediul vostru exterior, deși sunt multe lucruri dincolo de atmosfera planetei despre care nu știți nimic. Încă.

Dragii noștri, nici timpul liniar nu se va sfârși, și nici timpul cuantic. Este vorba despre diferența dintre cele două aspecte. Ca să puteți înțelege, vă vom explica astfel încât să înțelegeți.

La interior voi aveți un alt timp, numit timpul cuantic. La exterior în cele trei dimensiuni ale universului fizic aveți timpul liniar. Dacă vă uitați pe cadranele ceasurilor voastre, limbile acestora se mișcă în ritmul în care au fost făcute să se miște. Deci la exterior aveți tot 24 de ore. Puteți verifica asta oricând și oriunde cu oricine. Impresia că parcă nu mai aveți timp, deși în afara voastră timpul liniar se scurge tot în decurs de 24 de ore, se datorează accelerației timpului cuantic din interiorul vostru. Acest fenomen și proces în același timp se petrece la nivelul Sinelui spiritual, care în cazul tuturor și al fiecăruia dintre voi toți, s-a aliniat cu timpul ca proces cuantic din centrul galaxiei voastre. E ca și cum, ca să vorbim în termenii voștri moderni, din centrul galaxiei voastre a fost trimis un e-mail și în câteva momente acesta ajunge pe Pământ la voi. Deci planeta s-a aliniat treptat la această energie a timpului cuantic emis din centrul galaxiei voastre. Asta înseamnă că structura Mamei Geea a început să vibreze mai accelerat, iar știința voastră a descoperit că un corp, cu cât are o viteză mai mare de vibrație, cu atât la un moment dat devine invizibil. Rotația unei elice de avion la viteză din ce în ce mai mare e un bun exemplu în acest sens ca să înțelegeți procesul.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile