© Shutterstock
Timp estimat de citire: 2 minute

Veţi percepe la nivelul sufletului contactul cu ceea ce reprezintă tehnologia sub variatele ei aspecte şi forme.

La bună găsire, dragii noştrii!

În ultimul timp, ca să folosim termeni cu care sunteţi familiarizaţi, urmărim cu multă atenţie procesul evoluţiei voastre spirituale, în Zona Românească. La voi există o vorbă, luată prin comparaţie cu celelalte neamuri ale planetei. Se spune din bătrâni că la voi credinţa este la fel de mare cât e cireaşa pe ram, iar la alte neamuri e doar cât un bob de mustar.

Ce vă spune asta vouă înainte de toate? Credinţa voastră strămoşească unde a dispărut? Cui aţi lăsat adevăratele valori umane pe care le-aţi moştenit din moşi-strămoşi?

Vă vedem cum trăiţi în aceste timpuri aşa zis moderne, înconjuraţi sau mai bine zis afundaţi până peste cap în tehnologie. Să fim bine înţeleşi! Noi nu suntem împotriva tehnologiei şi ştiinţei, ele sunt instrumente necesare dezvoltării voastre ca fiinţe spirituale. Dar greşeala pe care o comiteţi este că vă conectaţi prea mult mintea la tehnologie, altfel spus aproape aţi ajuns în stadiul ştiinţei fără conştiinţă.

Articolul precedentMesajele Bătrânilor
Articolul următorMagia usturoiului (Allium sativum)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile