Extraterestrii luciferieni
© Imagine extrasă din jocul video "Area 51" (2005)
Timp estimat de citire: 3 minute

Problema este  ADN-ul reptilian pe care Micii Cenuşii prin ramura lor luciferică din Zeta Reticuli şi din Alpha Draconis l-au implantat în geneticul speciei umane.

Cvilizaţia noastră pământeană este un vast conglomerat care, dacă are asigurate minimele condiţii de evoluţie şi progres, se poate dezvolta exponenţial la o scară foarte mare într-un timp relativ scurt. De exemplu specialiştii în sociologie şi urbanism estimau că undeva prin 2050 populaţia lumii ar putea ajunge undeva la 10 miliarde de locuitori. Şi nu este vorba că nu vor fi resurse alimentare şi de alte feluri, cât mai degrabă se pune problema în ce fel vor interacţiona oamenii în viitorul apropiat, datorită faptului că deja vechile doctrine se prăbuşesc şi ceva nou va apare în loc.

Lumea deja se îndreaptă către concepţii cu totul noi, care pot bulversa în multe ţări opinia publică în general. Apar deja noi moduri de a pune problema drepturilor şi libertăţilor – vezi referendumul pentru familie de la noi şi din alte ţări europene – şi datorită acestor chestiuni peste 20-30 de ani omenirea va avea cu totul alte manifestări decât cele de azi.

Toate aceste răbufniri, ale unor segmente şi minorităţi sociale şi sexuale, sunt oare programe genetice în ADN-ul unor asemenea indivizi umani, care sunt împinşi chiar de către informaţia genetică plantată în ADN-ul înaintaşilor săi să înceapă să se manifeste astfel? Cu alte cuvinte este ADN-ul Micilor Cenuşii şi al draconienilor – rude cu reptilienii – cel care a fost cumva implantat chiar de către ei în segmentele genetice ale speciei umane? Se pare că da! Şi să aducem şi nişte argumente.

Următorul episod<< Extratereştrii luciferieni – IExtratereştrii luciferieni – III >>
Articolul precedentÎn căutarea Focului Viu
Articolul următorGeneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (VI)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile