Extraterestrii luciferieni
© Imagine extrasă din jocul video "Area 51" (2005)
Timp estimat de citire: 3 minute

S-a cerut insistent să se legifereze şi la noi căsătoria între două persoane de acelaşi gen. Credeţi că aşa ceva, dincolo de aspectele lumeşti, sociale şi sociologice, nu are şi un impact asupra spiritualităţii şi evoluţiei?

Lbertăţi… Drepturi… Şi tot felul de pretenţii… Iată doar un aspect minor al manifestărilor care se petrec în societate, în multe ţări ale lumii.

Europa naţiunilor vestice care pretind că sunt democrate în raport cu naţiunile estice aflate vreme de 60 de ani sub dominaţia fostului bloc sovietic, a început să exporte ”valori noi” către ţările est-europene, chipurile sub masca drepturilor şi libertăţilor. Şi să vedem de unde provine o asemenea iniţiativă de deformare a conceptelor legate de drepturi şi libertăţi.

Este evident că orice cetăţean al lumii, din momentul în care se naşte până când trece în alte dimensiuni, are drepturi, libertăţi dar şi responsabilităţi. Acestea din urmă au cam început să fie uitate sau uneori sunt răstălmăcite sub masca anumitor drepturi. Astfel de atitudini, precum cele pe care mulţi dintre noi le-am văzut în ultimele luni referitor la cerinţele tot mai presante din partea unor grupuri cum e cel de tip #rezist, încep să dezvăluie treptat anumite faţete ale unei posibile viitoare realităţi, pe care s-ar putea să o trăim sau nu. Depinde de noi toţi să înţelegem şi să acţionăm pentru a stopa conceptele strâmbe care folosesc răstălmăcirile în privinţa drepturilor şi libertăţilor.

Următorul episod<< Extratereştrii luciferieni – II
Articolul precedentReţeaua de Eliberare Spirituală – Mișcarea de Rezistență (XI)
Articolul următorRoata Destinului
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile