Extratereştrii vor guverna lumea?
© Steve Cefalo / Proiectul Întoarcerea Gardienilor
Timp estimat de citire: 4 minute

Pentru Ei contează la ora actuală mai mult planeta, ca entitate, decât noi ca civilizaţie, din cauza stadiului nostru insuficient evoluat.

Ce-ar fi dacă într-o zi omenirea, scăpată de pericolul unei autodistrugeri, ar fi condusă în mod deschis şi oficial de către fiinţe venite din alte lumi?

O asemenea chestiune la prima vedere ar fi ideală, cel puţin din perspectiva rezolvării tuturor problemelor pe care le are societatea umană la nivelul întregii planete. Dar dacă stăm să ne gândim bine, nu prea ar fi de dorit un asemenea lucru deoarece, aşa cum sunt metehnele umane, ne-ar place să vină alte civilizaţii să ne rezolve problemele de-a gata, dar noi nu am vrea să renunţăm la supremaţia pe Pământ. Că vorba aia, doar e al nostru şi ne-ar aparţine!

Totuşi chiar şi în cazul unor contacte oficiale cu alte civilizaţii mai avansate, liderii politici ai ţărilor dezvoltate s-ar vedea puşi într-o dilemă existenţială.

Aşa cum sunt Statele Unite şi Rusia, ca poli de influenţă politică în lume, odată ce peste nivelele preşedinţilor s-ar afla extratereştrii, nici ruşii şi nici americanii, cel puţin prin intermediul serviciilor secrete, nu ar mai putea jongla cu situaţiile de pe planetă aşa cum o făceau înainte.

Trebuie spus că dacă gestiunea problemelor omenirii ar fi preluate de fiinţele mult mai evoluate din alte lumi, s-ar termina cu intrigile şi jocurile de putere în lume.

O astfel de situaţie i-ar reduce pe ruşi, pe americani, pe chinezi şi pe alte state dezvoltate la nivel de egalitate.

Desigur că nici unei mari puteri actuale nu i-ar conveni ca lumea să fie guvernată de extratereştri, deşi dacă facem o scurtă trimitere, americanii au ascuns vreme de 70 de ani colaborarea cu câteva specii din afara Pământului.

Faptul că în lanurile de culturi sunt lăsate periodic tot felul de simboluri, de dimensiuni considerabile, arată un real interes din partea acestor civilizaţii galactice de a ne învăţa un alt tip de comunicare, pe care să ni-l însuşim treptat, pentru a putea intra apoi în contact cu aceste civilizaţii superioare.

Dar… Noi oamenii, pe lângă părţile noastre bune pe care le avem, suntem şi ipocriţi, perfizi, bârfitori, lacomi, intriganţi, agresivi, capricioşi şi lista poate continua cu alte zeci de atribute negative de acest fel. Cum credeţi că se uită de acolo din spaţiul cosmic sau din dimensiunile superioare alte civilizaţii la noi, când văd o amestecătură atât de amplă în societatea noastră pământeană? Credeţi că ei nu înţeleg faptul că încă suntem pe partea negativă a lucrurilor?

Dacă ei nu au intervenit direct în istoria noastră modernă, nu înseamnă că nu se gândesc să nu ia măsuri de corecţie. Dacă în deceniile trecute Micii Cenuşii cochetau cu guvernul din umbră american, ca să acapareze conducerea întregii lumi, acest lucru a fost demontat pas cu pas de civilizaţiile care ne ajută. Astfel în prezent omenirea este pregătită de Ei, cei benefici, care au început să cureţe civilizaţia umană de influenţele şi prezenţele Cenuşiiilor, deşi mai este mult de lucrat în acest sens.

Într-o primă etapă, probabil după Contactul oficial, civilizaţia umană va fi asistată de civilizaţiile cosmice spre o elevare a mentalităţii, astfel  încât să depăşim punctele noastre de vedere deocamdată înguste. Pentru a ne adapta la o asemenea viitoare realitate, filmele SF realizate în ultimii ani ne pregătesc mintea şi conştiinţa pentru a putea accepta că există şi alte rase inteligente în afară de noi, şi că noi suntem de abia la începutul unui drum evolutiv prin comparaţie cu ele.

Chiar dacă ceea ce vedem în interiorul civilizaţiei umane considerăm actualmente complex şi cu un nivel dezvoltat tehnico-ştiinţific, asemenea realizări sunt ca nişte instrumente primitive faţă de tehnologia şi ştiinţa altor civilizaţii extraterestre.

Cum credeţi că s-ar apropia de noi nişte civilizaţii extraterestre, după ce au văzut că ne-am măcelărit între noi în două mari războaie mondiale? Ca să nu mai spunem de sute de alte conflicte mai mici sau medii din întreaga istorie. Cum ar putea ei să vină să ne propună prietenia galactică şi să ne ofere soluţiile pentru toate problemele lumii noastre, când noi suntem încă atât de egoişti şi de plini de noi înşine?

Pentru Ei contează la ora actuală mai mult planeta, ca entitate, decât noi ca civilizaţie, din cauza stadiului nostru insuficient evoluat. Şi din acest motiv, Ei au decis să salveze Pământul, dar nu o pot face ignorând formele de viaţă de pe planetă, chiar dacă asta înseamnă şi omenirea, care a perturbat nu doar karmic, ci şi cu radiaţii nocive mediul pământean dar şi cel cosmic. Ca urmare, aceste civilizaţii benefice, pot părea benefice în mintea noastră, noi având impresia că sunt atât de binevoitori încât ne vor prelua cu tot cu greşelile şi metehnele noastre. Dar ce să vezi? Nu! Din contră! Este foarte posibil ca aceste civilizaţii benefice să ne prezinte punctul lor de vedere despre cum să ne purtăm pe viitor, astfel încât să putem să le acceptăm existenţa alături de noi şi printre noi la modul oficial şi normal. Adică să devină cetăţeni ai Pământului, ca şi noi, cu drepturi depline.

Dacă tot ne ajută să evoluăm, vor cere şi ei ceva în schimb.

Şi ce ne-ar cere, decât poate ca să preia conducerea lumii noastre, motivând că asta va fi spre binele nostru, deoarece ei ştiu mult mai bine decât noi cum se face asta, deoarece ei au trecut la rândul prin acest stadiu demult în lumile lor. Dacă s-ar întâmpla aşa, şi nu văd de ce omenirea n-ar fi de acord cu aşa ceva, ar apare o altă problemă.

Extratereştrii ar trece la impunerea unor alte legi, diferite de cele pe care le avem acum în lume, pentru a transforma modul în care noi interacţionăm cu ei şi cu condiţiile de viaţă. Din punctul lor de vedere ar fi un lucru util, schimbarea majorităţii legilor de pe Pământ, pentru că democraţia s-a dovedit că nu e deloc cea mai bună formă de guvernare a lumii, deoarece tot s-au întâmplat atâtea nenorociri.

Dacă Ei ar impune alte legi, pentru evoluţia omenirii, le-am înţelege noi oare? S-ar crea un conflict de interese între ce ar vrea Ei şi am vrea noi? Şi până la urmă, cine ar avea dreptul să decidă asupra lumii de pe Pământ? Ei care sunt mult mai evoluaţi dar cărora nu le aparţine Pământul? Sau noi cărora planeta ne aparţine de drept? Dacă noi le-am preda lor de bună voie custodia lumii noastre, pentru a ne conduce în mod benefic, chiar şi onorific să zicem, pentru că noi încă nu am fi capabili de aşa ceva, ne-am trezi din nou în postura de civilizaţie manevrată?

S-ar ajunge la un conflict diplomatic de interese? Vom analiza acest aspect în numărul următor…

Următorul episodExtratereştrii vor guverna lumea? – II >>

6 COMENTARII

 1. Extratereștri nu cred ca simt nevoia sa
  ne guverneze.Ei oricum au acces la
  energia produsă de noi și la mineralele
  de care au nevoie.Omul este o viețuitoare
  perfida ,fapt cunoscut de ei, și o relație
  chiar de conducere a unei astfel de specie
  implica un risc,pe care ei nu și-l asuma.
  Educarea noastră de către ei este o utopie.

  • Depinde. Confederatia Galactica se implica deja intr-o forma de guvernare, desi tehnic, este un fel de ajutor (cerut de noi prin liber arbitru) pentru colapsarea unor linii temporale benefice pentru Pamant.

 2. Ori e falsa prin omisiune, ori e voit manipulatorie informatia! In primul rând, conceptul de extratarestru e mai complex decât e sugerează în material, multi dintre pământeni au fost și sunt de fapt extratarestri și multi extraterestri au fost, sunt sau vor fi oameni – e vorba de FORMA umanoidă nu de SPIRIT si, totodată, de nivel de evoluție. Cum adică să ne conducă niste rase extraterestre, chiar dacă o fac, cică, spre binele omenirii?… Nu riscă nimeni, din alte sisteme, o interferență și o preluare de karmă. Umanitatea, ca program evolutiv legat de ființa Geea, are propriul său ”kit de funcționare”. Conceptul de guvernare face parte din lumea duală, cantitativă, specifică planului 3D iar ridicarea generală a vibrațiilor va crea în cele din urmă o ”masă critică”, energo-informațională și materială, care va fi exact ”piatra de poticnire” de care se făcea vorbire cu 2000 de ani in urmă. ”Pentru Ei contează la ora actuală mai mult planeta, ca entitate, decât noi ca civilizaţie, din cauza stadiului nostru insuficient evoluat” – o minciună sfruntată. Nu există NOI si EI, începând din 4D polaritățile plus-minus, bine-rau, mult-putin, tare-slab, mare-mic etc, toate dispar. Trist material, acesta si urmatoarele două, care reflectă frustrările și ignoranța autorului, și care gândește Sci-Fi nu spiritual… Irelevant cine are dreptate, în cele din urmă, fiecare să își folosească discernământul și bunul simț și să apeleze la inocența și puritatea copilului lăuntric, pentru a primi informația necesară.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?