Extratereştrii vor guverna lumea?
© Steve Cefalo / Proiectul Întoarcerea Gardienilor
Timp estimat de citire: 3 minute

Acţiunile extratereştrilor benefici în privinţa curăţării morale şi ideologice sunt de abia la început.

V-aţi pus vreodată întrebarea cum ar arăta şi cum ar funcţiona lumea noastră guvernată de către fiinţe mult mai evoluate decât noi, venite pe Pământ din alte lumi? Haideţi să vedem dacă un asemenea scenariu poate fi posibil şi vă spun că cel puţin 70% este posibil aşa ceva. Şi chiar a fost o chestiune concretă, deşi mai mult în sensul negativ dacă luăm în calcul faptul că vreo câteva decenii, după incidentul OZN de la Roswell din 1947, Micii Cenuşii ca mandatari ai rasei reptiliene încheiaseră un pact cu guvernul secret american pentru a conduce lumea din umbră.

Ne referim aici la o guvernare a omenirii benefică de către extratereştri, nu aşa cum au făcut Micii Cenuşii.

Curăţarea societăţii planetare de Illuminati la vârful ei este una dintre operaţiunile majore ale câtorva civilizaţii benefice care au decis să intervină pentru a ajuta omenirea. Dacă această intervenţie nu ar fi avut loc, prin dispensă divină dată din dimensiunea a 10-a, linia temporală de viitor a omenirii ar fi dus la profeţiile descrise în Apocalipsă.

În prezentul acesta pe care-l traversăm ne aflăm într-o perioadă şi o zonă tampon de la vechea linie temporală către viitor, către noua linie temporală către viitor. Tranziţia şi schimbarea nu se realizează în câteva luni sau în câţiva ani, dar faptul că aşa ceva se întâmplă este un lucru foarte important pentru civilizaţia noastră.

De ce?

Următorul episod<< Extratereştrii vor guverna lumea? – I
Articolul precedentSahara a fost locuită de atlanţi? – V
Articolul următorLimbajul civilizaţiilor extraterestre – Legea Vibraţiei (II)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile