Fake News
Termenul de Fake News (Ştiri False) este un fel de neologism trâmbiţat de prin 2016 de când cu alegerile prezidenţiale din SUA. În realitate, minţim şi suntem minţiţi cu mult mai înainte de apariţia mass mediei.
Timp estimat de citire: 6 minute

Fie că este vorba de a vă vinde ceva sau a vă determina să luaţi anumite alegeri, există DOUĂ tipuri de Ştiri False (Fake News) în vârful piramidei de la care pleacă restul poveştilor.

Electromagneticii mei plasmatico-fluizi, în această înşiruire linear-secvenţială de coduri şi acorduri decodificate la nivel cuantic de către neocortexurile noastre într-un mod convenţional, sau mai simplu spus în acest text inteligibil, vom discuta despre un subiect controversat.

Marea Schimbare are loc chiar acum pe planetă şi odată cu ea se schimbă paradigme la care nici nu ne gândim. Toate aspectele culturii noastre vor fi afectate, efectiv, inclusiv și chiar afectiv. Unii dintre voi m-aţi întrebat recent: “Ce e de făcut? Cum facem să fie bine?”. Nu ştiu, dar pot să vă spun doar atât: aşteaptă-te la schimbări. Aşteaptă-te la schimbări bune şi dezvoltă-ţi intuiţia de a lucra cu ele (că poate ai obosit oricum de atâta intelectualitate).

Haideţi să vorbim despre o paradigmă veche care trebuie să se schimbe, se schimbă şi se va schimba! Sunteţi pregătiţi? Să înceapă tobele *** FAKE NEWS *** aplauze vă rog! Aţi auzit bine, Ştiri False nenică. Subiectul ăsta are multe nivele şi o să începem cu nivelul tridimensional (3D) şi după trecem dincolo către părţile voastre preferate, cele metafizice.

Acum hai să vedem care e ultima ştire din cotidian la care ai pus botul? Vreo valiză suspectă? Vreun război nuclear preconizat? Vreun cutremur masiv? O furtună geomagnetică care ne lasă fără Facebook? Sau poate un alt sfârşit al lumii? De ce nu investigăm astfel de știri? De ce facem atât tam-tam când nici măcar nu cercetăm cele auzite? E foarte interesant cum unele ştiri sunt aşa de dramatice încât devin virale într-un timp extrem de mic, apoi când măreţul eveniment preconizat dispare în negura subconștientă ne purtăm ca şi cum n-a existat nicio ştire. N-am auzit niciodată pe cineva tras la răspundere pentru răspândirea unui astfel de eveniment dramatic, ca şi cum e o chestie normală s-o dai cu panică și tragedie.

Cu ce ne confruntăm chiar acum pe planetă?

Vocea mică din cap îţi va spune: ”Lucrurile nu miros chiar aşa de bine. Uite ce s-a întâmplat în trecut. Ne paşte iar un război. Dar ce spui de profeţiile apocaliptice? Toţi ne-au avertizat că o să fie nasol. Dar dacă ne invadează extratereștrii?”. Cine redă filmele astea în mintea noastră? De unde această auto-înşelăciune? Numai atunci când vom pune capăt acestei ”pălăvrăgeli catastrofale” din mintea noastră vom putea să cuprindem un adevăr simplu şi frumos şi anume că ce-a fost în trecut nu înseamnă că se va repeta şi în viitor! Nah, că tot eu întreb și tot eu răspund. Ăsta e beneficiul de a scrie…

Fie că este vorba de a vă vinde ceva sau a vă determina să luaţi anumite alegeri, există DOUĂ tipuri mari şi late de Ştiri False în vârful piramidei de la care pleacă restul poveştilor de adormit adulţii. Multe chestiuni au fost complet distorsionate sau eliminate din context sau chiar concepute să fie false pentru a obține o reacție – de la cine? De la tine.

A Doua Mare Ştire Falsă: Abilitățile și sănătatea omului

Iată una mare de tot. Asta nu știu dacă vine din propria conștiință, ci de la alții care ne toacă informația asta încât devine parte integrantă din modul nostru de viață. Vorbesc despre cei care ți-au spus că nu poți să faci ceva sau să fii cineva. Poate că erau într-o poziție de autoritate. Oricum, o știre falsă implantată.

Vine cineva cu multă autoritate în domeniu și îți spune cât mai ai de trăit bazat pe nu știu ce studiu sau analiză a zilei. Într-o energie veche asta putea să însemne chiar o sentință cu moartea! După o serie de teste ți se spune, ”Uite ce se întâmplă cu tine.” Și tu deja te pregătești în sinea ta. Ce se va întâmpla cu mine? Nu credeam că mi se poate întâmpla așa ceva!? Voi reuși eu oare să supraviețuiesc? Omniștii mei, asta e una dintre cele mai vechi știri false de pe Pământ. Acestă știre falsă vrea să crezi că nu ai niciun control asupra propriilor tale procese chimice. Că ești o victimă completă a vieții. E dificil să dai alte instrucțiuni corpului tău odată ce ai integrat la nivel de credință această știre. Vindecarea prin propria conștiință rămâne controversată pentru mulți, deoarece oamenii vor spune: “Ei bine, e corect sau nu diagnosticul? Are știința dreptate sau nu?”. Diagnosticul este corect pentru știință dar nu și pentru tine. Măsurătoarea poate fi corectă, dar ce urmează să se întâmple este adesea o știre falsă care te trage într-un nivel vibrațional jos, care va spori și mai mult chimia disfuncțională, cu alte cuvinte știrea falsă te face să-ţi fie și mai rău.

Noua conștiință planetară poate să privească orice boală în ochi și să-i spună: “Liniștește-te, e doar o parte din poveste.” Imaginați-vă că priviți boala drept în ochi și îi spuneți: “Nu ai nicio șansă cu mine, pentru că te iubesc.” Cum să-i spui așa ceva unei boli? Răspunsul e simplu, boala este vie și are propria sa energie existențială. Dacă faceți acest lucru, boala se va estompa și va dispărea – de fapt se va dizolva. Boala va fi o energie inadecvată în noua lumină. Nu faci altceva decât să-ți instruiești corpul că te iubești atât de mult încât nu permiți niciun rău asupra lui. Poate pentru unii este un exercițiu prea mare de imaginație, dar între timp cultura noastră ne spune că nu putem face nimic în privința asta, deși în chiar în timp ce scriu acum, există oameni care se vindecă în moduri sponante și miraculoase și nimeni nu știe de ce.

Într-o zi va veni o generație care nu va mai tolera niciun fel de știre falsă. Va veni o generație a căror lideri vor fi măsurați pentru faptele lor. Astăzi nu se vede așa ceva nici pe radar. Vor fi executivi de companie care vor avea compensațiile conectate direct la felul cum corporațiile lor se poartă cu angajații și în funcție de beneficiile pe care le aduc pieței. Astăzi, e undeva pe la orizont. Într-un final, oamenii vor vedea aceste lucruri și le vor cere.

În arena politică există o conștiință foarte scăzută care se așteaptă să ne măcelărim adversarii politici cu informații dure și neadevărate, aducându-i în genunchi. Aceste știri false ar trebui să crească șansele altcuiva la reușită. De fapt, sistemul acesta de defăimare îi ține departe pe cei cu integritate care vor să se implice în politică. Rezultatul este că vom obține mereu aceeași lideri cu energie joasă.

Unde te afli în noianul ăsta de știri false? Ce ți s-a spus recent că nu poți drege? Ce ți-a zis medicina ”modernă” că se va întâmpla cu tine? Cât mai ai de trăit? Să țineți minte că știrile false există datorită liberului arbitru. Dacă mass-media îți dă știri false, schimbă cu altceva. Găsește canale de comunicație mai selective, nu cele care ţintesc anumite grupuri. Încearcă să-ți hrănești și sufletul cu ele nu doar mintea.

Omniștii mei, se schimbă treaba, apar canale media cu mult mai multă integritate și adevăr, care vorbesc despre ce poți face pentru tine și pentru evoluția ta, în loc să se bălăcărească între ei.

Acum, urmează Prima Mare Știre Falsă.

Prima Mare Știre Falsă: Sufletul omului e condamnat pe vecie

Cea mai mare știre falsă este că ne naștem nedemni, uitați de soartă și nu merităm să fim aici. Există o poveste care prin intermediul unei mitologii spirituale întortocheate, ne spune că cea mai mare sursă de dragoste din multivers este extrem de capricioasă. Pe măsura ce crești, cultura, societatea și realitatea în care te afli îți vor spune că trebuie să te comporți într-un anumit fel față de această entitate iubitoare care a creat cerurile și pământurile, altfel riști să suferi grav de tot, chiar și pentru o eternitate.

Deci ni s-a spus că sufletul omului a căzut din grațiile divine încă de la naștere. Iată cum disfuncțiile noastre umanizate s-au infiltrat în cea mai spectaculoasă relație pe care o vom avea vreodată, creând astfel un Dumnezeu care ne iubește atât de mult încât și-a trimis unicii lui copii la osândă și suferință pentru totdeauna, cu condiția să găsim nu știu ce adevăr ascuns și izolat printre niște grupuri de credincioși de pe planetă, tot la fel de ascunși și izolați. Te-ai născut murdar, păcătos, condamnat la suferință și nu ești vrednic să ai o relație directă cu Dumnezeu. Nu ai voie să cercetezi. Dacă faci așa ceva vei fi un eretic și vei fi exclus la fel cum sunteți mulți dintre cei ce citiți aceste rânduri. “De-aia nu mai pot eu”, poate veți spune unii dintre voi, dar imaginați-vă ce poate să producă această idee unei minți de copil.

Dacă vine un copil la voi și vă întreabă, „Mamă, tată, cine sunt eu cu adevărat?” îi veți răspunde din adâncul inimii voastre, ”Îmi pare rău să-ți spun asta copile, dar e groasă treaba. Ești condamnat să suferi.” Nu cred. Poate vă bufnește râsul când auziți acum așa ceva și totuși asta e o chestiune pe care noi oamenii am atribuit-o celei mai mai iubiri din Cosmos. Chiar și logica spirituală de bază a unui copil poate să-și dea seama că asta e o Știre Falsă. Așa că-ți readuc aminte, ai un suflet magnific și ești înzestrat cu tot ce trebuie pentru a-l găsi pe Dumnezeul din interiorul tău.

Singura știre adevărată dragii mei holobionți, vine chiar de la sursa creatoare pe care unii o numesc Dumnezeu, Spirit sau centrul tuturor lucrurilor. Vestea bună este că suntem conectați la această sursă într-un mod care ne permite să ne simțim una cu ea. Acesta este adevărul principal de care trebuie să ținem cont. Anticii știau asta iar ștrămoșii nostri au practicat acest adevăr de bază. Știți deja la ce mă refer, ați mai auzit-o și de la alții. Chestia asta se va întoarce în cele din urmă și ne va oferi cele mai bune știri pe care le-am auzit vreodată despre potențialul oamenilor pe acest frumos Pământ.

Suflet vechi, încă mai ai de dus munci grele, dar nu va dura pentru totdeauna. De aceea iubim omenirea așa cum o facem.

Articolul precedentA-Saltul Generaţiilor – II
Articolul următorTranziţia către Înălţare – VII
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Maria
Maria
2 ani în urmă

Ai dreptate televizorul este boală curată el ne manevrează, ne înspăimînta cu știrile zilei, înainte nu avem televizor și eram mai calmi, mai sănătoși și ne bucurăm mai mult