A fost această falsă pandemie un contraatac al ocultei la îndrăznețul discurs al lui Trump, care i-a sfidat pe față pe păpușarii planetei?

După mulți ani de democrație post decembristă, am observat o meteahnă propagată inconștient de către marea majoritate. Mă refer la societatea noastră românească, deși am observat că și în unele state occidentale cam același tip de mentalitate inertă prevalează în raport cu reacția oamenilor față de Sistem. Lipsa de reacție.

Ceea ce se întâmplă la ora actuală pe planetă, în interiorul civilizației umane, demonstrează clar un lucru scos la lumină în ultimul timp de către președintele american Donald Trump. Și anume că mare parte din ce știa opinia publică, mai peste tot în lume, despre cum stau lucrurile în general în lume, era o mare minciună. De la reclamele insidioase care promovează lucruri de care efectiv nu ai nevoie și până la decizii politice, economice și financiare, lumea Pământului a fost ținută vreme de decenii într-o bulă și buclă de tip repetitiv, care prin propagare repetată a indus în mentalul individual și colectiv o altă percepție asupra realității decât cea care era cea corectă. Altfel spus minciuna a fost acoperită cu o altă minciună servită opiniei publice globale drept adevăr.

Acum că Trump și echipa sa scot la lumină toate minciunile ocultei, lucrurile au luat întorsături surprinzătoare. Din tot ceea ce se întâmplă în acest sens, ce trebuie să înțelegem noi, cei mulți și care asistăm la această confruntare între întuneric și lumină…? În primul rând este clar că întreaga omenire a fost mințită în privința aproape a tot, și încet-încet sunt aduse la cunoștința opiniei publice aspecte ale multor manevre ale ocultei mondiale. Desigur că există deja o efervescență legată de ceea ce este planificat să se întâmple în următoarele luni și următorii ani. Dar ideea principală este că noi toți, cetățenii lumii, indiferent de țară și națiune, nu trebuie să stăm și doar să ne uităm cum o mică grupare condusă de Trump și Putin se confruntă cu hoardele ascunse ale ocultei, care încă manevrează o bună parte din mass-media mondială și din instituțiile globale gen ONU sau Organizația Mondială a Sănătății.

Jocul este deja în plină desfășurare, dar ceea ce i-a speriat cel mai tare pe cei din ocultă, a fost discursul naționalist și patriotic al lui Trump. Partea cea mai dură, ca atac al lui Trump împotriva ocultei mondiale, a fost cea de început a discursului său:

Dacă vrei libertate, fii mândru de ţara ta! Dacă vrei democraţie, păstrează-ți suveranitatea! Şi dacă vrei pace, iubeşte-ţi naţiunea! Viitorul nu aparţine globaliştilor. Viitorul aparţine patrioţilor. Viitorul aparţine naţiunilor suverane şi independente, care-şi protejează cetăţenii şi îşi respectă vecinii și onorează diferențele care fac fiecare țară specială și unică.

Deci Trump a venit cu o idee nouă, care de fapt e vechea idee de bază a oricărei societăți care dorește să-și păstreze toate aspectele sale de drept. Și culmea! Acest discurs a fost rostit de la tribuna ONU în data de 24 septembrie 2019, deci cu mult înainte de a izbucni falsa pandemie de coronavirus! A fost această falsă pandemie un contraatac al ocultei la îndrăznețul discurs al lui Trump, care i-a sfidat pe față pe păpușarii planetei? Cu siguranță că da! Și vor mai urma multe dezvăluiri până în toamnă, și poate și anul viitor dacă Trump va fi reales. Și sperăm că va fi!

Și toată această stare de lucruri nouă, cu aceste dezvăluiri, bulversează practic mintea oamenilor de pe întreg mapamondul, pentru că miliarde de ființe umane află acum că masca medicală impusă de ocultă este de fapt o botniță simbolică pusă libertății de exprimare, și că mai ales tot ceea ce se știa de decenii este în realitate o mare minciună, o mascaradă la scară globală, menită să sclavgească întreaga omenire. Prin aceste dezvăluiri Trump și Putin împreună cu echipele lor, anunță de fapt falimentul unei ideologii secular anacronice, bazată pe vampirism social, al unei grupări oculte care acum se vede demascată din toate părțile… Voalul părții întunecate a căzut! Adevărul a fost revelat!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Roll

Care este, de fapt, beneficiul alegerii lui Trump pe plan evolutiv?

Comentator

Trump a dezvăluit adevărul despre pandemie la Tulsa! Ca aceasta sa nu mai existe, e suficient să se testeze mai puțin, ca cifrele de confirmați pozitivi să fie mai mici! Să se ia de mână cu celălalt dement, din Brazilia, și să ne lase pe noi, ceilalți amărâți, să ne vedem de viețile noastre dominate de Oculta mondială…..