Timp estimat de citire: 4 minute

Cum pot OZN-urile să se ascundă percepțiilor fizice și să călătorească în spațiu (și timp) cu viteze incredibile?

Când am inițiat sesiunea intermitentă de întrebări și răspunsuri, nu mi-am imaginat că vor veni întrebări de o astfel de amploare, precum cea despre „a ști să mori” și „fenomenul OZN”. Aceste subiecte au fost abordate în nenumărate cărți, pergamente și alte formate media încă din cele mai vechi timpuri cunoscute.

Am să abordez aceeași metodă și în răspunsul privind fenomenul OZN. Avem personalități la nivel mondial dar și național, care au scris nenumărate cărți, avem martori oculari și experiențe directe. Că urmare, eu îmi propun să aduc în lumina conștienței unele idei și perspective mai puțin întâlnite despre fenomen.

Înainte de a începe, trebuie să sugerez discernământ față de cele de mai jos și, important, sper să fie un catalizator pentru cercetarea proprie și obținerea unor răspunsuri personale mai degrabă decât de a fi adoptate fără filtre. Cuvintele din dicționar, frecvența limbajului fizic, sunt insuficiente, deci, să privim dincolo de ele.

Îmi propun să vorbesc în principal despre abilitatea OZN-urilor fizice care sunt vehicule cosmice ale altor civilizații și ale unor cercuri oculte de pe planetă, de a-și păstra invizibilitatea față de masele de oameni precum și de a călători cu viteze ce depășesc viteză luminii (foarte diferit de ceea ce vedem la suprafață, cu sonde spațiale, rachete și altele). 

Începem cu descrierea unui model al dimensiunilor apropiate dimensiunii fizice, care va ajută în înțelegerea invizibilității și călătoriei cu viteze mai mari decât cea a luminii.

Să spunem că dimensiunea fizică, cea pe care o putem percepe cu simțurile fizice, este dimensiunea a treia (3D). Apoi, față de dimensiunea fizică, avem dimensiuni de vibrație similară cu cea fizică (chiar dacă par mai fluide), în decalaj parțial de faza (nu pot fi percepute simultan decât prin integrarea a două viziuni prin circuite sinaptice activate) și dimensiuni care găzduiesc materie de vibrație mai înaltă (eterică).

Dimensiunea astrală (o vom numi a patra dimensiune – 4D – ) este un container foarte complex, având elemente în faza 3D (oglindă astrală a materiei fizice), dar și în decalaj de fază. Suficient să spunem că o parte a 4D, este zona în care sufletele care și-au părăsit corpurile prin moarte fizică și n-au evoluat spre planurile mai înalte (prin ascensiune fizică sau spirituală), își găsesc găzduire între încarnări.

Apoi, avem și călătorii astrali, cei care își proiectează conștient o parte a sufletului în corpul astral, călătorind prin univers, accesând cunoaștere sau pentru alte îndeletniciri. Cu foarte rare excepții, datorate unor situații excepționale, toți oamenii călătoresc astral, chiar dacă nu conștientizează sau nu-și aduc aminte prea multe. În funcție de starea de conștiință, se pot duce în jos (astralul inferior are corespondență sub pământ) sau în sus (astralul mediu și superior).

Deasupra planului astral se află planul mental, o dimensiune mai degrabă structurată și conceptuală, acolo unde, în stadiile incipiente de nivel de creativitate, oamenii își conturează viziunile. Avem apoi planul eteric, având și componente mai dense, apropiate de fizic (putem afirmă că materia fizică este materie eterică în stare condensată, pulsând cu o frecvența uriașă între structura fizică manifestată și materie eterică brută). Planul eteric mai înalt îl putem asocia cu cea de-a cincea dimensiune (5D). În 5D avem octave mai înalte, unde există chiar și diverse civilizații benevolente, școli ale misterelor, dar avem și etericul de jos unde nu tot este benevolent. Electromagnetismul își are tainele în 5D.

Vedeți așadar, limitarea cuvintelor și conceptelor în descrierea Creației chiar și în zonele apropiate de fizic. De exemplu, v-ați putea întreba unde se află spiritele naturii: devas, iele, gnomi și celelalte? În unele modele de dimensiuni, ele pot fi asociate octavelor înalte 4D, în modelul folosit de mine pot fi asociate octavelor joase ale 5D. Dar, și acolo există o ierarhie și unele spirite mai înalte pot depăși zona eterică joasă.

Înainte de a merge mai departe, să spunem și de planul cauzal, a șasea dimensiune 6D. Acolo se află vibrațional corpurile cauzale ale oamenilor, cele care conțin toate înregistrările experiențelor din viețile de pe Pământ. Acolo găsim arhetipurile cristaline ale creației din dimensiunile dense, precum și logică Divină a adevăratei cauzalități.

Când se întrupează un om, în corpul său eteric aferent acelei vieți, sunt descărcate din corpul cauzal componentele karmice pe care a ales să le echilibreze în acea viață. Apoi, o parte dintre ele generează proiecții în corpul astral, ceea ce, din perspectiva eterică și astrală combinată, poate duce la particularități fizice, împreună cu moștenirea ADN din alte vieți, personale sau ale arborelui genealogic. De exemplu, semnele fizice pot fi proiecții ale unor traume din alte vieți. O anumită configurație a expresiei fetei poate indică un rol dintr-o viață trecută (preot, magician, războinic incaș…). Este foarte simplificat ceea ce am spus, sunt multe pe care urmează să le aflăm cândva, la nivel mai mare de detaliu. Există cercetători care și-au dedicat mult timp acestui domeniu și puteți găsi date suplimentare în lucrările lor.

Creația umană are mai multe niveluri. Nivelul obișnuit implică planurile mentale, astrale și eterice dense, care activează apoi matricea fizică. Nivelul înalt, cel care este susținut cosmic și nu creează inerent opoziție, folosește planul cauzal 6D și apoi planul eteric 5D, planul mental și astral (4D) și planul fizic.

Am divagat un pic, dar scopul a fost să creionez într-un mod extrem de simplificat, structura și unele dinamici ale dimensiunilor apropiate de cea fizică în prima parte a răspunsului meu, pentru că în a două parte să vedem cum pot OZN-urile să se ascundă percepțiilor fizice și să călătorească în spațiu (și timp) cu viteze incredibile.

Pentru aceasta, ne vom îndrepta atenția spre oglinda astrală a planului fizic, decalajul de fază 4D față de 3D și natura electromagnetică a planului 5D. În plus, contemplați și ideea că vacuumul materiei eterice absoarbe materia fizică, iar modul în care este corelat planul eteric cu cel fizic permite transferul navelor cosmice dintr-un punct în spațiu-timp fizic în altul mai repede decât lumina.

Apoi, contemplați ideea că orice oraș fizic este o colecție de idei mentale suprapuse, care iau o viziune holografică în plan astral și, folosind planul eteric dens creează fizicul (activează matricea fizică). Astfel, planul astral are o oglindă a fizicului și există un oraș fizic astral în oglindă (identic). Dar, există și un oraș astral corespunzător orașului fizic (este în planul astral de mijloc), care este asemănător, dar nu identic, deoarece, el poate fi locuit de ființe astrale și creația rezultantă este compozită.

În curând, în partea a doua a răspunsului vom continua explorarea.

Articolul precedentSuntem sau nu spirituali? (II)
Articolul următorPerspective ET și perspective pământene
Călător cosmic, s-a oferit voluntar să vină pe Pământ pentru a ajuta la renașterea omenirii într-o nouă eră. Explorarea misterelor Creației, din perspectiva sufletească și științifică, asistență pentru evoluție și ascensiune, sunt oferite cu drag tuturor celor interesați.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile