Noile frecvențe sunt cele ce aduc adevărul la Lumină. Trebuie să fim deschiși să aflăm lucruri noi și să reconsiderăm tot ceea ce am învățat până acum.

Să continuăm explorarea noastră privind capacitatea OZN-urilor (și a altor entități fizice) de a se ascunde percepției simțurilor fizice umane, în cadrul descris la începutul primei părți.

Am să folosesc analogia cu un televizor de tip vechi, cu tub și selector de canale cu rotițe pentru reglaj. Îmi dau seama că unii cititori este posibil să nu fi prins astfel de aparate arhaice, dar se pot găsi date pe internet.

Atunci când porneam un astfel de televizor și nu era reglat, pe ecran erau puncte albe de diferite nuanțe gri, până la negru, schimbându-și poziția într-un mod haotic, corespunzător zgomotului electronic al tubului catodic. Să asociem aceste puncte (numite la vremea respectiva „purici”) cu materia eterică în potențial (necoagulată în materie fizică de vibrație mai joasă).

Atunci când reglăm din una dintre rotițele selectorului de canale, găseam la un moment dat un post. Dacă totul mergea bine, aveam o imagine clară și stabilă. Să asociem această imagine dimensiunii fizice.

Acum, dacă variam un pic din rotița selectorului, imaginea începea să devină mai puțin focalizată, mergând chiar spre zone de neclaritate. Să spunem că nu variam decât un pic, astfel încât să se distingă totuși, chiar dacă aveam contururi mai puțin clare, imaginea de pe post.

Ceea ce am realizat prin mica variație se poate numi offset (ecart) de frecvență. Practic, avem frecvențe aproape identice (mica variație este irelevantă), dar cu un decalaj.

În acest moment, putem merge mai departe, afirmând că imaginea clară este planul fizic, iar imaginea mai fluidă și mai puțin focalizată este oglinda astrală a planului fizic, care aparține sub-planului astral din imediata vecinătate a planului fizic. Văzută din plan astral însă, imaginea decalată este foarte bună.

O parte a acestei imagini poate fi considerată că aparține gamei infraroșu a luminii, pe care, în mod uzual, oamenii nu o percep (dar aceasta se schimbă pentru cei care își ridică vibrațiile corpului și sufletului).

Ceea ce spun acum este extrem de simplificat și incomplet, dar este totuși sugestiv. Un OZN care dorește să devină invizibil privirilor fizice (dar și celor mai multe radare), cu ajutorul unor câmpuri electromagnetice, își decalează structura moleculară (fizică) în zona oglinzii astrale a planului fizic.

Dar este ceva important aici. Trebuie să remarcăm că, deși oamenii (și cele mai multe aparate ale lor, inclusiv militare) nu vor repera OZN-ul, acesta, prin imaginea astrală, are vizibilitate deplină asupra a ceea ce se întâmplă în planul fizic. În schimb, anumite arme electromagnetice sau tehnici străvechi ale unor suflete avansate, pot neutraliza și chiar distruge mașina cosmică camuflată.

Important de știut este că invizibilitatea prin decalaj față de frecvențele mediului este accesibilă natural prin evoluție spirituală combinată cu o relație foarte bună cu Mama Geea și cu elementalii săi. Șamanii avansați pot realiza invizibilitate.

Eu am observat și alte forme de relativă invizibilitate folosite de suflete cu grad relativ mic de evoluție. Nu vorbesc de abilitatea de a sta nemișcat și alte artificii. De exemplu, oamenii care au aura foarte strânsă lângă corp, din diverse motive, pot trece de multe ori nereperați chiar dacă tehnic ochii îi percep. Apoi, sunt oameni care nu se află cu atenția în prezent, ci în clipa imediat următoare. Ei merg dând senzația că se rostogolesc, nefiind conectați cu nimic din jurul lor. Cumva, este o mimare grosieră în fizic a deplasării prin dimensiunea eterică a OZN-urilor cu viteze superluminice, despre care vom vorbi pe scurt la sfârșitul acestei însemnări. Desigur, aceste cazuri nu pot scăpa percepției celor cu vibrații mai înalte.

Există și o avertizare privind existența unor soldați invizibili. Nu doresc să speculez până nu am mai multe date, dar acest fapt complică și mai mult ceea ce se întâmplă pe Pământ.

Câteva cuvinte despre deplasarea superluminică a OZN-urilor:

Planul eteric este planul originar al ceea ce noi numim electromagnetism. El este în fază cu planul fizic și poate fi accesat prin folosirea unor zone electromagnetice nule create sau existente. Un OZN creează în direcția spre care dorește să se deplaseze o zonă electromagnetică nulă (care de fapt este foarte mică din punct de vedere al grosimii față de carcasă), ce poate fi asociată unui vid de materie, iar aparatul este practic absorbit de acest spațiu, care se află în dimensiunea eterică.

Dacă am vedea simultan etericul și fizicul, ar părea că OZN-ul este translatat (mai degrabă decât propulsat) în raport cu planul fizic. Dimensiunea eterică fiind altfel structurată față de dimensiunea fizică, OZN-ul atinge viteze superluminice în raport cu reperele fizice.

Mai trebuie menționat că unele experiențe vizuale cu OZN-uri nu au relevat forma lor exactă privitorilor. Aceasta deoarece, OZN-urile respective nu erau chiar în plan fizic iar ceea ce au văzut era un fel de refracție dimensională a formei originale, care poate să arate o structură moleculară diferită ochilor fizici.

Chiar și așa, există în planul eteric acceleratoare și scurtături, cum sunt porțile stelare care unesc galaxiile (de exemplu Calea Lactee și Andromeda), portaluri și găuri de vierme asociate care funcționează ca și conexiuni cu alte zone ale universului. Ele pot fi accesate doar dacă se cunosc codurile electromagnetice specifice.

La un moment dat în istoria Pământului, unele chei ale portalurilor au ajuns pe mâna unor suflete și civilizații mai puțin luminoase. Vedem și astăzi efectele. Dar să lăsăm istoria să se reveleze și să cearnă adevărurile de dincolo de bariera de frecvențe (carantina planetei).

Noile frecvențe sunt cele ce aduc adevărul la Lumină. Trebuie să fim deschiși să aflăm lucruri noi și să reconsiderăm tot ceea ce am învățat până acum.

Nu doresc să închei fără a adăuga și aspecte benefice privind OZN-urile civilizațiilor prietene. Sunt oameni pe Pământ susținuți și din OZN-uri, unele fizice, altele mai înalt dimensionale. Ei primesc energie, coduri și informații. Cum se poate ști?

Ești în stare de vis, iar deasupra ta este cerul nopții, pe care se disting totuși nori diafani argintii. La un moment dat, norii sunt mișcați de o deplasare a unei siluete cerești rotunde, ca o farfurie cosmică. Din acea frământare, apare o geantă care plutește spre tine. Are un fel de cifru cu afișaj electronic. Geanta pare că fuzionează cu tine și apoi te trezești într-o stare foarte bună, simțind că ai umblat prin timpuri și epoci… Astfel de vise pot indica o conexiune.

Să fie cu folos.

Următorul episod<< Fenomenul OZN – invizibilitate (I)
Acest articol face parte 2 din 2 seria Fenomenul OZN – invizibilitate
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile