Ficatul este corelat cu credințele și convingerile noastre
Timp estimat de citire: 3 minute

În funcție de convingerile manifestate de-a lungul vieții ne putem menține ficatul destul de echilibrat și sănătos, ori îl putem îmbolnăvi.

Așa cum a stabilit și medicina modernă, la fel ca Știința Spirituală, ficatul este după inimă cel mai important organ pentru starea noastră de sănătate. Conform orelor specifice fiecărui organ, ficatului îi revine intervalul dintre orele 1 și 3 noaptea, ceea ce e perfect pentru organismul nostru din perspectiva filtrării și eliminării oricăror deșeuri până dimineața.

Înainte vreme adică în urmă cu 4-5 decenii peste tot în lume se mânca mai sănătos, dar de când cu introducerea a tot felul de E-uri alimentare, corpul nostru a trebuit să suporte niște toxine în plus. Nu era de ajuns că se folosesc pesticide pentru legume și fructe, trebuie să mai ingerăm și E-urile din alimentele procesate. Vă dați seama ce face ficatul nostru într-o asemenea situație!

Contrar părerilor majorității populației, care crede că fierea sau bilirubina este secretată de către vezica biliară, acest lichid necesar pentru digestie este secretat de către ficat. De aceea atunci când simțim un gust amărui în gură, fără să fi mâncat ceva, credem în mod greșit că e de la vezica biliară. Nu, este de la ficat și este semnalul că se declanșează un proces de curățare local la nivelul ficatului. Vezica biliară doar preia acest lichid și-l duce mai departe spre eliminare, însăși secreția lui denotă declanșarea curățării la nivel hepatic în urma vreunei toxine din alimente.       

Și pentru că vorbim despre fiere – vezica biliară – aproape toată lumea adultă a auzit despre pietre la fiere sau calculi biliari. Aceștia provin în realitate din zona de suprafață a ficatului, din partea sa funcțional-informațional-energetică.

Articolul precedentRecomandări C0v1d-19 pentru acasă
Articolul următor„Când se ivește lupul, vulpea își caută gaura”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile