Deși încă din primul moment al intrării în lumea pământeană nou-născutul este o Ființă Suverană, libertatea sa de Ființă Suverană este deja îngrădită din primele minute.

Așa după cum ați putut citi în primele două părți ale acestui mini-serial, am abordat subiectul acesta care pentru cei care cunosc este destul de delicat din multe puncte de vedere.

Haideți să aprofundăm puțin aceste aspecte, pentru a vedea cum cei care sunt aleși de națiunile lumii, odată ce ajung în acele funcții îi sfidează efectiv pe cei care i-au ales și care prin votul lor i-au pus acolo în instituțiile acelui stat. Pentru că în realitate asta se întâmplă, toți cei care ocupă funcțiile acelea importante, de la consilierii miniștrilor și până la șefii de state, și secretariatele diferitelor ministere, fiind persoane care efectiv slujesc – multe dintre ele fără a realiza ceea ce fac – Sistemul pe care tot noi îl menținem prin activitățile noastre.

Primarii, consilierii din primării, prefecții, parlamentarii și președintele statului – adică funcții care sunt obținute și ocupate în urma voturilor națiunii – toate aceste funcții și posturi sunt în realitate subordonate, conform Constituției, oricărui cetățean cu drepturi depline! Ați înțeles asta? Prin asta trebuie să înțelegeți că dacă voi i-ați votat, ei ocupă toate acele funcții tocmai pentru că voi le-ați dat voie, prin votul vostru, și doar votul vostru este cel care le permite să ocupe acea funcție și acel post! Dacă oamenii nu l-ar vota și alege pe X, Y sau Z în funcția și postul respectiv X, Y sau Z nu ar putea exercita respectiva funcție de care ar putea abuza mai târziu!

Astfel este extrem de important să pricepeți că dacă voi îi votați, tot voi aveți dreptul să le cereți socoteală, dar nu în calitate de cetățeni, ci în calitate de Ființe Suverane, născute prin Voia Divină aici pe Pământ, în urma actului de procreere între părinții voștri! Nimeni altcineva nu vă poate aduce pe lume vii în afară de Dumnezeu!! Mama este doar Mijlocul prin care Dumnezeu ne aduce pe lume! Și atunci dacă doar Dumnezeu este cel care prin Voia Sa ne aduce pe lume, prin actul Nașterii Vii, atunci suntem Ființe Suverane!! Din prima gură de aer respirat în această lume!!

Dar vedeți voi, slugile întunericului pentru a putea fenta suveranitatea Ființei Vii, au inventat acest sistem de înregistrare în catastife, nu doar cu numele – și aici a fi foarte interesant dacă la primele ore după naștere nou născutul este trecut în acel Certificat Constatator al Născutului Viu cu vreun nume dat de părinții săi sau este trecut doar cu un număr din mai multe cifre! – ci cu o serie de cifre ca un cod. Astfel, deși încă din primul moment al intrării în lumea pământeană nou-născutul este o Ființă Suverană, datorită faptului că Dumnezeu l-a adus pe Pământ prin actul nașterii, libertatea sa de Ființă Suverană deja este îngrădită din primele minute. După cum am relatat în primele episoade, se eliberează un Certificat de Naștere, în care este trecut după ceva timp de la naștere numele copilului născut, pe acel certificat fiind trecut un cod numeric, de parcă ființele umane născute ar fi niște cutii cu obiecte și acestea ar trebui înseriate pentru a nu fi cumva încurcate. Cam așa ar motiva slugile Sistemului o asemenea „încondeiere” cu codul numeric.

Și de ce credeți că – cel puțin în România, dar și în majoritatea țărilor – individul uman primește buletinul sau Cartea de Identitate la vârsta de 14 ani? Există fără îndoială niște chichițe cunoscute doar de anumite categorii sociale – cum sunt avocații și judecătorii – dacă individul uman primește de abia la 14 ani Cartea de Identitate! Păi și ce, până la 14 ani nu are identitate sau cum? Vedeți voi, de obicei majoritatea oamenilor nu-și pun astfel de întrebări. Cum adică, vreme de 14 ani individul uman ce este? O marfă, un „bun de consum” social sau ce? Cei care dirijează Sistemul peste tot în lume știu că între 7 și 14 ani se formează corpul mental datorit sistemului educațional, și dacă omului nu i se acordă Identitatea conform Nașterii ca Ființă Vie, înseamnă că formarea și structura corpului mental în cei 14 ani sunt lipsite de adevărata semnificație și valoare, în realitate Sistemul influențând felul în care identitatea individului uman se formează în timp ce parcurge sistemul educațional de învățământ, de la grădiniță până la ultimul an de școală gimnazială. Cu alte cuvinte în cei 14 ani, până când individul uman primește Cartea de Identitate – de parcă până atunci nici n-ar fi existat sau ar fi fost vreo marfă ordinară oarecare – Sistemul are timp să-i deformeze structura, învățându-l pe individ cu o educație strâmbă, axată doar pe partea materială a vieții. Și tocmai de aceea sunt predate în școli, peste tot în lumea largă, de la 7 la 14 ani, toate materiile care de altfel pot fi învățate și altfel, nu doar în școală, pentru a rigidiza mintea individului uman, impregnând-o doar cu valori lumești care au rolul de a-i îndepărta mintea individului uman de la adevăratele întrebări existențiale: „Cine sunt eu?”, „De unde vin?” și „Care este rostul meu în lumea asta?”, care au rolul de a deschide mintea și conștiința. Dacă o să vă uitați la majoritatea oamenilor, aceștia nu ajung să-și pună asemenea întrebări existențiale.

Revenind la dreptul individului uman ca Ființă Suverană, veți observa de fiecare dată când sindicatele de exemplu își negociază drepturile salariale cu cei de la guvernare, indivizii guvernanți fac tot ce pot ca să nu ofere sindicatelor ceea ce acestea cer. De parcă ar da din buzunarul lor de guvernanți! Stăpânii guvernanților dau ordine precise acestora ca să ofere, pe cât se poate în cursul negocierilor, ce cer sindicaliștii, care sunt tratați doar ca cetățeni democratici, care au dreptul să-și exercite „drepturile” oferite de către slugile Sistemului. De multe ori sindicatele câștigă, dar uneori nu obțin ceea ce cer, ci se ajunge la un compromis. În altă ordine de idei, bugetul de unde guvernanții dau bani sindicatelor, este bugetul la care sindicaliștii din orice domeniu de activitate contribuie prin impozitele pe salarii! Și culmea este că guvernanții nu vor să ofere din banii sindicatelor și ai contribuabililor, pentru că slugile Sistemului știu – deoarece sunt școlite bine înainte – că dacă le oferă cetățenilor tot ce aceștia cer, influența lor ca guvernanți tinde către 0. De ce? Pentru că dacă oamenii vor avea tot ceea ce le trebuie, vor căpăta încredere în forța lor ca indivizi și suveranitatea lor iese la iveală și nu mai pot fi mințiți și ținuți sub control!

O cunoștință de-a mea, auzind cu câțiva ani în urmă de treaba cu Ființa Suverană, timp de vreo 2 ani a adunat documente peste documente, și când a fost momentul s-a prezentat la judecător pentru ca acesta să-i înmâneze acel act de Ființă Suverană. Judecătorul, ca să vedeți că și ăștia știu și sunt șmecheri și nu suflă o vorbă de spre Ființa Suverană, i-a pus o întrebare la care n-a știut să răspundă, și prin urmare i-a respins cererea de Ființă Suverană! Bani, timp și nervi consumate degeaba! Căci dacă nu te pregătești foarte bine în acest sens, cu toată documentația necesară și tot curajul, Sistemul te va trata doar ca pe acel nou-născut care erai cândva, un număr trecut într-un catastif, întocmai ca o marfă de care Sistemul dispune cum vrea conform legilor ascunse care nu sunt aduse la cunoștința publicului. Vom continua în numărul următor cu cea de-a 4-a și (poate că nu) ultima parte a unui asemenea subiect extrem de interesant și de important pentru existența noastră. 

Următorul episod<< Ființa Suverană și cetățeanul democratic (II)Ființa Suverană și cetățeanul democratic (IV) >>
Acest articol face parte 3 din 5 seria Ființa Suverană și cetățeanul democratic
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile