Floarea Soarelui
În funcţie de mărimea ”pălăriei” cele două spirale pot fi numeric vorbind mai mici sau mai mari, dar să luăm media lor care este cea bazată pe 21 şi 34. Împărţind pe 34 la 21 avem 1,619 şi este evident că dispunerea fractalică a seminţelor pe ”pălărie” determină încărcarea cu cuante vibrante de energie a tuturor seminţelor plantei.

Atunci când consumăm seminţe de Floarea Soarelui, în starea lor naturală, beneficiem şi de un aport foarte important de energie subtilă de la nivel cuantic.

Vara este anotimpul în care lumina şi căldura ating maximul în manifestarea lor. Luminozitatea se măsoară în lucşi şi temperatura în grade şi din perspectiva aceasta se poate spune că Floarea Soarelui este singura plantă care înmagazinează maximul posibil de beneficitate solară, desigur mai ales în zilele însorite. Chiar şi când este înnorat, aşa cum am prezentat în numărul trecut al revistei, Floarea Soarelui se roteşte după Soare odată cu mişcarea acestuia pe cer de la est la vest.

Înmagazinarea energiei fotonice solare în miezul seminţelor plantei se produce în mod fractalic, datorită celor două spirale existente în structura ”pălăriei” plantei. Nu degeaba seminţele au coaja neagră, căci ştim că negrul absoarbe cel mai mult căldura dintre toate culorile spectrului.

Tija seminţelor ataşată la ”pălăria” plantei extrage din pământ, prin intermediul tulpinii, energia telurică necesară sintetizării energiei fotonice ce urmează să fie stocată în fiecare miez. Dintre toate uleiurile în stare brută, adică nerafinată, cel de Floarea Soarelui conţine cea mai mare cantitate de vitamina E, care este singura cu rol de menţinere a tinereţii şi cu efecte benefice care se înregistrează la nivel de ADN.

Seminţele de Floarea Soarelui sunt cele mai bogate, dintre toate seminţele de plante, în grupul vitaminelor B, foarte necesare sănătăţii corpului. Puţină lume ştie de exemplu că tinctura obţinută din ulei nerafinat de Floarea Soarelui elimină în scurt timp pietrele de la nivelul vezicii biliare.

De asemenea seleniul din compoziţia sa ajută foarte mult, în cazul în care consumaţi ulei de Floarea Soarelui nerafinat şi nu pentru prăjeli, ci în salate, la regenerarea celulelor corpului asigurând totodată muşchiului cardiac o rezistenţă mult mai mare la stressul cauzat de factorii emoţionali, sociali şi psihici.

Conţine şi magneziu foarte necesar activităţii cerebrale şi cardiace. De exemplu 50 de grame de seminţe de Floarea Soarelui, dacă le consumăm zilnic, ceea ce înseamnă practic o mână de seminţe, ne asigură 157% – deci mult peste necesarul zilnic – de vitamina E, 52% din necesarul zilnic de Magneziu, 55% din Managanul necesar, 18% din Potasiul necesar, 45% din Seleniul necesar, 46% din Fosforul necesar, 26% din Zinc, 73% din B1 şi deci înţelegem cât de benefic este consumul acestui ulei în starea sa neprelucrată.

În numărul trecut explicam despre cele două spirale Fibonacci prezente la orice ”pălărie” de Floarea Soarelui. În funcţie de mărimea ”pălăriei” cele două spirale pot fi numeric vorbind mai mici sau mai mari, dar să luăm media lor care este cea bazată pe 21 şi 34. Împărţind pe 34 la 21 avem 1,619 şi este evident că dispunerea fractalică a seminţelor pe ”pălărie” determină încărcarea cu cuante vibrante de energie a tuturor seminţelor plantei.

Altfel spus atunci când consumăm seminţe de Floarea Soarelui, în starea lor naturală, beneficiem şi de un aport foarte important de energie subtilă de la nivel cuantic, stocate în miezul seminţelor.

Mai mult de atât, dacă seminţele provin de la plante cu ”pălăria” mare, unde avem spiralele cu 89 şi 144, care adunate dau 233 – acesta fiind numărul angelic, putem considera că seminţele de Floarea Soarelui conţin energii cuantice dimensionale provenite din dimensiunile superioare, sub forma unor programe informaţionale cuantice, care sunt modulate prin intermediul energiei solare şi astfel ajunge în organismul nostru, ajutând nu doar corpul fizic, ci şi aura să fie mult mai vibrantă şi mai luminoasă. Ceea ce este foarte interesant este că dacă înmulţim 89 cu 144 obţinem 12.816 care este foarte apropiat ca valoare de diametrul planetei noastre care este de 12.742 kilometri. Foarte interesant nu? Astfel că un secret profund despre lumea noastră stă ascuns în Floarea Soarelui care ne este atât de dragă tuturor…

Următorul episod<< Floarea Soarelui şi secretul ei – Numărul de AurFloarea Soarelui şi secretul ei – Floarea Vieții >>
Acest articol face parte 2 din 3 seria Floarea Soarelui şi secretul ei
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile