Floarea Soarelui
În funcţie de mărimea ”pălăriei” cele două spirale pot fi numeric vorbind mai mici sau mai mari, dar să luăm media lor care este cea bazată pe 21 şi 34. Împărţind pe 34 la 21 avem 1,619 şi este evident că dispunerea fractalică a seminţelor pe ”pălărie” determină încărcarea cu cuante vibrante de energie a tuturor seminţelor plantei.

Să vedem ce însemnătate spirituală are Floarea Soarelui ca plantă ce face conexiunea cu spaţiile energiilor dimensionale.

Universul este o structură creată în mod fractalic. Procesul Creaţiei se manifestă continuu peste tot în acest vast univers şi am putea spune că aşa cum vedem diferite forme  pe Pământ, cum sunt multe plante şi vegetale, la fel de bine datorită mecanismelor fractalice asemenea plante şi vegetale pot exista în mod identic, sub aspectul formelor şi culorilor, şi pe alte planete undeva prin galaxia noastră. Căci dacă baza vieţii este matematica, atunci rădăcina acesteia fiind fractalul este logic să ne dăm seama că o formă existentă pe o planetă poate exista şi pe altă planetă la distanţe stelare.

Astfel există pe Pământ foarte multe forme create pe baza fractalilor, aşa cum am prezentat în primele două episoade informaţiile referitoare la această enigmatică plantă Floarea Soarelui.

Ar fi foarte interesant de căutat răspunsul la întrebarea de ce există trei mărimi de ”pălării” ale Florii Soarelui?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Floarea Soarelui şi secretul ei – Semințele
Acest articol face parte 3 din 3 seria Floarea Soarelui şi secretul ei
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile