Focul Purificator
© CC BY-SA / Flickr
Timp estimat de citire: 3 minute

Dragii mei prieteni, vremuri pline de zbucium v-au fost date să trăiți, vremuri care anunță încă de pe acum Înnoirea Planetei și a oamenilor ei.

Vă salut dragii mei români, sunt Decebal!

 Vremurile de care vorbesc au ajuns pe planeta Pământ, totul se află acum într-un amplu proces de schimbare, modificare, transformare, mult mai accelerat decât de obicei. Cel mai greu se schimbă însă, oamenii!

Capitolul oameni este delicat de abordat și complex în egală măsură, deși sunteți într-un proces de purificare la grămadă și.. scapă cine poate! Totul are o logică și un sens.

Am văzut din spațiul în care mă aflu atrocitățile care s-au întâmplat, atât la voi, cât și în Franța.

Ceea ce s-a întâmplat în România nu a fost deloc o întâmplare, se numește Rea Voință, totul a fost pregătit pentru a ascunde alte aspecte cu care se confruntă societatea românească. Nu trebuie să vă mire faptul că s-a întâmplat, probabil că vor fi puse la punct și alte modalități de exterminare.

Mintea omenească are aspecte diabolice când este vorba de control, putere, faimă, obținerea de foloase necuvenite.

Dragii mei, vă apropiați cu pași repezi de sărbătorile de iarnă, sărbători care vă sunt dragi și în care vă regăsiți mulți dintre voi.

Mai lăsați un pic deoparte din zbuciumul nefiresc (de altfel!) al zilelor banale de peste an, încercați să trăiți și să simțiți Spiritul Crăciunului. Crăciunul și Anul Nou au o semnificație aparte pentru voi, de aceea vă străduiți să fiți buni creștini.

Țineți minte, toate zilele au aceeași importanță, important însă este – unde vă este gândul și sufletul! Voi dați semnificație unei zile, unor zile sau ani, nimeni altcineva. Sunt oameni pe această planetă care dau o altfel de importanță zilelor de peste an decât voi, nu toată lumea este creștină, și nu toată lumea crede în același dumnezeu. Asta nu înseamnă că sărbătorile voastre sau ale lor sunt mai importante, nu?

Toate zilele care v-au fost date de la Dumnezeu sunt importante, nici una nu primează în fața alteia, însă atenția voastră determină ca unele zile din an să fie mai importante decât altele.

Bine ar fi să fiți buni și blânzi tot timpul anului și nu doar câteva zile, dar dacă nu se poate altfel… tot e mai bine, decât nimic.

Sărbătorile de iarnă debutează odată cu Solstițiul, un eveniment extrem de important, nici nu aveți idee! Energia Marelui Soare Central este dăruită și îndreptată cu precădere spre planeta Pământ, mai mult ca niciodată. Asta va determina apariția de fenomene sociale extreme și tensionate, însă cum se vor solda, numai de participanți depinde. Răul trebuie smuls din rădăcină, așa se va întâmpla de acum încolo.

Oriunde vă veți îndrepta privirea, fie în țară, fie spre alte țări și națiuni, toate și toți vor fi cuprinse de Focul purificator care sosește pe planetă la Solstițiul de Iarnă. Focul purificator este înțeles de voi creștinii ca fiind Duhul Sfânt, este adevărat, dar este mult mai mult de atât!

Asta ar însemna că doar creștinii vor fi vizați și afectați, ceea ce nu este adevărat. Întreaga planetă și Viul său vor fi afectate, dar cel mai mult oamenii. Iar voi oamenii, veți avea din ce în ce mai multe probleme sociale, economice, de sănătate, organizare, înțelegere, comunicare, multeee!

Focul purificator aduce cu sine tot felul de probleme, nu că asta ar trebui să aducă, însă prin natura împrejurărilor (liberul arbitru) va avea un impact ceva mai dur asupra ființei umane întrupate, și așa împovărată cu probleme de toate felurile! Nu trebuie să intrați în panică, trebuie doar să fiți prezenți și atenți la ceea ce se întâmplă în interiorul vostru, căci acesta va reflecta spre exterior ceea ce se află în interior.

Trebuie să înțelegeți că Focul purificator nu este foc, ci este o energie ceva mai deosebită care are alte atribute și calități, altele decât cele date până în prezent. Această energie are o intensitate mare și ca atare un impact considerabil asupra și în interiorul ființelor voastre.

Oricum, este de la om la om, fiecare o va simți în funcție de cât de mult a lucrat la el. Ce aspecte pozitive sau negative va îmbrăca această energie pentru fiecare dintre voi, nu vă pot spune acum, ține totuși de trăirea fiecăruia, de lecțiile mai mult sau mai puțin însușite de-a lungul întrupărilor, și de multe alte chestii existențiale de-ale voastre! Cu alte cuvinte, totul depinde numai de voi, de atitudinea voastră, de interpretarea voastră prin prisma dualității!

Mă opresc, însă subiectul este abia început, voi reveni la momentul potrivit! Decebal.

SURSĂFlickr
Articolul precedentSituaţia planetară – I
Articolul următorMumiile extraterestre
Freestyler Arhaic.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile