Sufletul este Cheia dată nouă de către Creator, pentru a deschide Porțile Multiversului.

Condiția pentru a ne întrupa aici, pe Pământ, era următoarea. Trebuia să preiei minim 144 ori 10 la puterea -36, adică 0,000000000000000000000000000000000144% din retro-karma Arhonilor.

Trăim cu fundu’ în două luntri. Am impresia că se poate trece de la o stare la alta sau chiar de la o realitate la alta. Așa, la voință. Dacă vreau să văd viitorul mi-e mai simplu să bag un serial pe Neflix decât să studiez prognozele astrologice. În timp ce privesc o scenă de film, pot comuta frecvența de la super-uimire la super-dezgust. La fel și în “realitate”. O veste bună vine întotdeauna c-o veste proastă și invers. Azi primesc o știre, mâine primesc o anti-știre. Suntem aproape de Full Disclosure, dar de fapt nu suntem pregătiți de Full Disclosure. Avem MedBeds, dar de fapt n-avem MedBeds. Se fac arestări în masă, totuși nu vezi pe nimeni arestat. Cabala e pa-pa. Ba nu! Cabala se pregătește de război! Nu știu dacă înțelegeți ce vreau să spun. Privesc natura. Păsările cântă. E pace. Trăiesc în două lumi.

Cele două linii temporale 3D/4D și 5D vor coexista simultan până când trecerea spre 5D va fi completă

La început am luat-o un pic metaforic, dar treaba e pe bune. Deh, una e să știi, alta e să experimentezi. Chiar se produce o ruptură de linii temporale. Avem Înălțarea Spirituală, reală, de Lumină, și avem “înălțarea” prin intermediul matricei tehnologizate false de lumină luciferică. Feriți-vă de promisiuni mărețe, injecții “minune” și acte mesianice de genul “las’ că te salvează Confederația Galactică”. Atenție! Există o NUANȚĂ importantă aici. Una este să fii salvat, alta e să fii ajutat. Nimeni nu te poate salva cu adevărat de tine însuți. Atât de puternică este ființa umană. Prin puterea Liberului Arbitru, poți oricând să-ți salvezi sufletul și să nu mai experimentezi starea de victimă, pentru că atunci când te pui într-o stare de victimă, vei găsi automat și persecutori. Oricum nu ne vom mai întoarce la “normal” niciodată. Și nici nu e nevoie, pentru că nimic n-a fost normal în societatea asta. Nimic! Și voi știți asta. Ați simțit-o dintotdeauna. Ca dovadă că mulți dintre voi (încă) vă întrebați ce căutați aici? Ce caut eu pe-o planetă atât de frumoasă, dar c-o societate atât de… cacao. Cu toate astea, cred cu tărie că Sursa Creatoare are grijă de toate sufletele. La urma urmei, suntem ca și copiii ei rătăciți.

Apropo de Apocalipsă. Am impresia că ăștia mai pe întuneric iubesc Apocalipsa. Dar p-aia catastrofală. Practic se roagă la ea. Observați că mai nou, totul e pe prosteală. Cultura, mass-media, filmele, arta, moda, tot. E un fel de anomalie cosmică deghizată în “progresism”. Industria cântăcioasă e primul loc. Pur și simplu mi-ar fi rușine să spun că sunt din Illuminati. Știm, cunoaștem. Mergeți pe ideea de șocuri audio-vizuale în speranța că doar așa, vă mai hrăniți și voi cu atenția unor suflete tinere, neexperimentate. Promovați tot felul de mapeți ochioși care mai de care mai cântăcioși. Simbolistica e de toată jena. Același semn obosit c-un singur ochi devine tot mai jenant. Ce-ați pățit fraților, ați rămas fără originalitate și adepți? Se întorc Anunnaki? Au ascensionat și ăia boss. Gata, vin zeii noi, nu știați? Vă dau un sfat prietenește. Uite, am dat o carte de Tarot, tradițional, cum vă place vouă. Vorbește Lumea prin cercurile ezoterice c-a venit timpul să vă ridicați și voi deasupra condiționărilor lumești. Chiar vreți să-aveți parte de toți dezaxații? Nu vedeți că se trezește lumea din ce în ce mai mult? Nu vreți să mergeți și voi cu Lumina și iubirea lui Dumnezeu?

Că veni vorba de piramide. Mai nou circulă pe net o nouă piramidă ierarhică. Nu, nu e piramida lui Maslow. Știți că pe vremuri, în vârf, era Illuminati, Bilderberg, RAND, IMF, Comitetul celor 300 și alții. Nu prieteni, treaba asta e veche deja. Societățile secrete sunt și au fost la baza piramidei. Asta ca să vă faceți o idee unde suntem noi, oamenii de rând. Practic sub piramidă. Pe măsură ce traversăm centura fotonică Alcyone-Pleiade, ni se revelează din ce în ce mai multe adevăruri. E ca și cum ai o prismă triunghiulară de sticlă, prin care se descompune lumina într-un spectru de culori. Vă dați seama? 11.000 de ani de “beznă” cosmică. Acum urmează 2000 de ani de Lumină! Realitatea devine din ce în ce mai vizibilă, mai nuanțată. Vom avea un câmp de percepție mult mai extins. În vârful acestei noi piramide există grupări din afara Pământului, ființe interdimenisonale, celebrii Arhoni din textele gnostice, Draco-reptilo-gușterii și mai nou Chimera, o grupare super-tehnologizată specializată în război electro-magnetic. Implanturi eterice, nanotehnologie și arme exotice dincolo de ceea ce cunosc chiar și băieții buni din Alianță. Ce pot să zic. Sunt super-încântat de această diversitate!

Ei bine, trecem pe un alt nivel de cunoaștere.

Nu știu dacă vă mai aduceți aminte, dar întruparea în această Matrice Contrafăcută și suprapusă peste maica planetă, presupune(a) o clauză importantă în contractul de suflet. Spun la trecut pentru că algoritmul karmic s-a schimbat începând cu 2020-2021. Puteți să vă verificați Akashicul. Condiția pentru a ne întrupa aici, pe Pământ, era următoarea. Trebuia să preiei minim 144 ori 10 la puterea -36, adică 0,000000000000000000000000000000000144% din retro-karma Arhonilor, și până la 12% pentru sufletele maestre (cum a fost Iisus Cristos). 12% este un procent enorm de mare, asta ca să vă dați seama ce fel de spirit a fost Iisus! Aceasta era clauza impusă de “Controlorii” planetei pentru a-și spăla păcatele folosindu-se de alte suflete. Pentru că se pare că indiferent de originea acestor entități, oricât de avansate tehnologic sunt, au totuși un punct slab, un călcâi a lui Ahile. Ele nu prea pot crea nimic fără ajutorul altor suflete. Sau cel puțin ceea ce vor să creeze aceste creaturi, nu prea se pupă cu unele Legi Cosmice, cum ar fi Legea Karmei. Pentru a evita efectele și repercursiunile unor alegeri, deleagă alte ființe să creeze în numele lor prin trucuri și decepții. De ce? Nu știu. E posibil să evite Liberul Arbitru, adică Voința Divină și să se ghideze după propriile lor principii anti-viață. De exemplu să consideri că emoțiile produc haos și e nevoie de eliminarea lor. Sau iubirea. Să nu procesezi vreodată ce înseamnă dragostea. S-o vezi ca pe-o slăbiciune, care-ți oferă curaj nebunesc în momentele când nu mai există speranță. Aparent…

Sufletul poate fi ca un ghimpe, pentru că indiferent cât de terfelit este, găsește întotdeauna puterea să renască din cenușă. Cu cât suferă, cu atât mai repede se milostivește, se purifică și se înalță. Atrofiații (speciile care au rămas fără Focul Viu), n-au cum să înțeleagă chestia asta oricât de mult o caută în geneticul nostru. Vorba lu’ Osho. E ca și cum cauți sufletul într-o broască disecată. Da, poți să distorsionezi această conexiune sufletească, dar nu poți să elimini sufletul din schemă. Nu, pentru că sufletul este Cheia dată nouă de către Creator, pentru a deschide Porțile Multiversului. Iar noi suntem generația cu cheia la gât!

Întrebarea e, voi ce fumați? Iubire sau alte substanțe?

Articolul precedentNuanțe de Lumină
Articolul următorSuntem sau nu spirituali? (II)
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Mia
Mia
1 an în urmă

Zilele trecute urmaream o transmisiune in direct a unei mari grupari de avocati italieni care s-au unit si lupta impotriva sistemului.Era invitat unul dintre cei mai mari cercetatori la nivel mondial care explica cum se face stiinta medicala astazi.Toata cercetarea stiintifico-medicala o face ……IA(inteligenta artificiala).Inclusiv vaccinurile sau separarea radacinii unui virus. Stiti ce inseamna asta?? Macar intelegeti? Ca Inteligenta Artificiala a PRELUAT CONTROLUL ASUPRA SANATATII UMANE. Comparind cu comportamentul straniu al multor doctori si politici, care spun una la populatie si fac alta in viata privata dar lasindu-se filmati si aratind ca ei nu respecta REGULILE,concluzia logica ar fi ca au un mare pistol la cap.Mai mult ne uitam in toata industria filmului american care dea lungul timpului au facut sa ne arate adevarul prin filme fara sa se expuna.Planeta cu umanitate cu tot a fost pe o linie temporala sclavagista si foarte ermetica.Ce se schimba acum,cine sint cei care au facut si acumulat dualitatea extrema,ce se intimpla in viitor,sint intrebari la care in viitorul apropiat se v-a raspunde.Cert este ca lumea se schimba enorm.Oamenii care au ramas cu suflet intact se trezesc primii,cei care au pierdut o parte din el sau au fost “posedati” din plin,vor ramine in dualitate mai mult timp.Eu traiesc intr-o lume de creatori,vad in jurul meu ca lumea ia atitudine in afaceri, in productie,in a se uni si produce si a darui pt altii tot ce creeaza,contra cost sau nu.Vad site-uri pline de initiativa unde oamenii cedeaza proprietati si paminturi la altii pt a le ingriji si exploata.Vad ca statul italian incepe sa dea anumite proprietati la oameni si societati care vor sa le ingrijeasca, fara sa ceara bani.Vad cercetatori si oameni de stiinta care isi pun ideile si banii la un loc sa creeze tehnologie si s-o dea gratis la altii sa beneficieze de ea,fara sa apeleze la sistem.Sotul meu asa a facut cu altii ca el, creiind o stampata 3D si citeva piese pt motociclete.Oamenii au inceput sa fie plini de initiativa si incintati la ideea sa daruiasca.E fenomenal.Toata umanitatea(macar cei ce ramin),vor trece pe Noul Pamint.Altii mai greu,altii mai usos,dar o vom face toti.Musai trebuie sa ne tinem in contact permanent cu Sufletul.E cel mai bun “sofer” pe care il avem individual.Sa-l descoperim,sa invatam semnalele lui,sa-l ascultam si sa intelegem.Este foarte usor dupa aia.Fiecare avem rolul nostru in aceasta Constiinta Colectiva.Iar simplitatea gindirii,trairii,simtirii,vederii este CHEIA.Sa fim iubiti.

e92acj75
e92acj75
1 an în urmă

Felicitari pentru expunere, rezonez cu aceste ganduri pentru ca asa gandesc si eu in acest moment!
Se pare ca ne armonizam mai multi in acest moment al constientizarii si urmam intuitiv aceiasi pasi!
O concluzie pe care cu putin timp mi-am exprimat-o intr-o postare, trebuie sa ne desprindem de subordonarea fata de altcineva dinafara noastra! Eliberarea noastra si a constiintei noastre, se va produce atunci cand ne vom recunoaste natura divina si puterea ei!