Sufletul este Cheia dată nouă de către Creator, pentru a deschide Porțile Multiversului.
Timp estimat de citire: 5 minute

Condiția pentru a ne întrupa aici, pe Pământ, era următoarea. Trebuia să preiei minim 144 ori 10 la puterea -36, adică 0,000000000000000000000000000000000144% din retro-karma Arhonilor.

Trăim cu fundu’ în două luntri. Am impresia că se poate trece de la o stare la alta sau chiar de la o realitate la alta. Așa, la voință. Dacă vreau să văd viitorul mi-e mai simplu să bag un serial pe Neflix decât să studiez prognozele astrologice. În timp ce privesc o scenă de film, pot comuta frecvența de la super-uimire la super-dezgust. La fel și în “realitate”. O veste bună vine întotdeauna c-o veste proastă și invers. Azi primesc o știre, mâine primesc o anti-știre. Suntem aproape de Full Disclosure, dar de fapt nu suntem pregătiți de Full Disclosure. Avem MedBeds, dar de fapt n-avem MedBeds. Se fac arestări în masă, totuși nu vezi pe nimeni arestat. Cabala e pa-pa. Ba nu! Cabala se pregătește de război! Nu știu dacă înțelegeți ce vreau să spun. Privesc natura. Păsările cântă. E pace. Trăiesc în două lumi.

La început am luat-o un pic metaforic, dar treaba e pe bune. Deh, una e să știi, alta e să experimentezi. Chiar se produce o ruptură de linii temporale. Avem Înălțarea Spirituală, reală, de Lumină, și avem “înălțarea” prin intermediul matricei tehnologizate false de lumină luciferică. Feriți-vă de promisiuni mărețe, injecții “minune” și acte mesianice de genul “las’ că te salvează Confederația Galactică”. Atenție! Există o NUANȚĂ importantă aici. Una este să fii salvat, alta e să fii ajutat. Nimeni nu te poate salva cu adevărat de tine însuți. Atât de puternică este ființa umană. Prin puterea Liberului Arbitru, poți oricând să-ți salvezi sufletul și să nu mai experimentezi starea de victimă, pentru că atunci când te pui într-o stare de victimă, vei găsi automat și persecutori. Oricum nu ne vom mai întoarce la “normal” niciodată. Și nici nu e nevoie, pentru că nimic n-a fost normal în societatea asta. Nimic! Și voi știți asta. Ați simțit-o dintotdeauna. Ca dovadă că mulți dintre voi (încă) vă întrebați ce căutați aici? Ce caut eu pe-o planetă atât de frumoasă, dar c-o societate atât de… cacao. Cu toate astea, cred cu tărie că Sursa Creatoare are grijă de toate sufletele. La urma urmei, suntem ca și copiii ei rătăciți.

Apropo de Apocalipsă. Am impresia că ăștia mai pe întuneric iubesc Apocalipsa. Dar p-aia catastrofală. Practic se roagă la ea. Observați că mai nou, totul e pe prosteală. Cultura, mass-media, filmele, arta, moda, tot. E un fel de anomalie cosmică deghizată în “progresism”. Industria cântăcioasă e primul loc. Pur și simplu mi-ar fi rușine să spun că sunt din Illuminati. Știm, cunoaștem. Mergeți pe ideea de șocuri audio-vizuale în speranța că doar așa, vă mai hrăniți și voi cu atenția unor suflete tinere, neexperimentate. Promovați tot felul de mapeți ochioși care mai de care mai cântăcioși. Simbolistica e de toată jena. Același semn obosit c-un singur ochi devine tot mai jenant. Ce-ați pățit fraților, ați rămas fără originalitate și adepți? Se întorc Anunnaki? Au ascensionat și ăia boss. Gata, vin zeii noi, nu știați? Vă dau un sfat prietenește. Uite, am dat o carte de Tarot, tradițional, cum vă place vouă. Vorbește Lumea prin cercurile ezoterice c-a venit timpul să vă ridicați și voi deasupra condiționărilor lumești. Chiar vreți să-aveți parte de toți dezaxații? Nu vedeți că se trezește lumea din ce în ce mai mult? Nu vreți să mergeți și voi cu Lumina și iubirea lui Dumnezeu?

Că veni vorba de piramide. Mai nou circulă pe net o nouă piramidă ierarhică. Nu, nu e piramida lui Maslow. Știți că pe vremuri, în vârf, era Illuminati, Bilderberg, RAND, IMF, Comitetul celor 300 și alții. Nu prieteni, treaba asta e veche deja. Societățile secrete sunt și au fost la baza piramidei. Asta ca să vă faceți o idee unde suntem noi, oamenii de rând. Practic sub piramidă. Pe măsură ce traversăm centura fotonică Alcyone-Pleiade, ni se revelează din ce în ce mai multe adevăruri. E ca și cum ai o prismă triunghiulară de sticlă, prin care se descompune lumina într-un spectru de culori. Vă dați seama? 11.000 de ani de “beznă” cosmică. Acum urmează 2000 de ani de Lumină! Realitatea devine din ce în ce mai vizibilă, mai nuanțată. Vom avea un câmp de percepție mult mai extins. În vârful acestei noi piramide există grupări din afara Pământului, ființe interdimenisonale, celebrii Arhoni din textele gnostice, Draco-reptilo-gușterii și mai nou Chimera, o grupare super-tehnologizată specializată în război electro-magnetic. Implanturi eterice, nanotehnologie și arme exotice dincolo de ceea ce cunosc chiar și băieții buni din Alianță. Ce pot să zic. Sunt super-încântat de această diversitate!

Ei bine, trecem pe un alt nivel de cunoaștere.

Nu știu dacă vă mai aduceți aminte, dar întruparea în această Matrice Contrafăcută și suprapusă peste maica planetă, presupune(a) o clauză importantă în contractul de suflet. Spun la trecut pentru că algoritmul karmic s-a schimbat începând cu 2020-2021. Puteți să vă verificați Akashicul. Condiția pentru a ne întrupa aici, pe Pământ, era următoarea. Trebuia să preiei minim 144 ori 10 la puterea -36, adică 0,000000000000000000000000000000000144% din retro-karma Arhonilor, și până la 12% pentru sufletele maestre (cum a fost Iisus Cristos). 12% este un procent enorm de mare, asta ca să vă dați seama ce fel de spirit a fost Iisus! Aceasta era clauza impusă de “Controlorii” planetei pentru a-și spăla păcatele folosindu-se de alte suflete. Pentru că se pare că indiferent de originea acestor entități, oricât de avansate tehnologic sunt, au totuși un punct slab, un călcâi a lui Ahile. Ele nu prea pot crea nimic fără ajutorul altor suflete. Sau cel puțin ceea ce vor să creeze aceste creaturi, nu prea se pupă cu unele Legi Cosmice, cum ar fi Legea Karmei. Pentru a evita efectele și repercursiunile unor alegeri, deleagă alte ființe să creeze în numele lor prin trucuri și decepții. De ce? Nu știu. E posibil să evite Liberul Arbitru, adică Voința Divină și să se ghideze după propriile lor principii anti-viață. De exemplu să consideri că emoțiile produc haos și e nevoie de eliminarea lor. Sau iubirea. Să nu procesezi vreodată ce înseamnă dragostea. S-o vezi ca pe-o slăbiciune, care îți oferă curaj nebunesc în momentele când nu mai există speranță. Aparent…

Sufletul poate fi ca un ghimpe, pentru că indiferent cât de terfelit este, găsește întotdeauna puterea să renască din cenușă. Cu cât suferă, cu atât mai repede se milostivește, se purifică și se înalță. Atrofiații (speciile care au rămas fără Focul Viu), n-au cum să înțeleagă chestia asta oricât de mult o caută în geneticul nostru. Vorba lu’ Osho. E ca și cum cauți sufletul într-o broască disecată. Da, poți să distorsionezi această conexiune sufletească, dar nu poți să elimini sufletul din schemă. Nu, pentru că sufletul este Cheia dată nouă de către Creator, pentru a deschide Porțile Multiversului. Iar noi suntem generația cu cheia la gât!

Întrebarea e, voi ce fumați? Iubire sau alte substanțe?”

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?