Solarieni
© iStock
Timp estimat de citire: 4 minute

Aproximativ 90% dintre cei născuţi în generaţiile solariene sunt oameni care au venit în lumea Pământului începând cu 1986 încoace, când din Planurile Înalte Spirituale s-a dat undă verde Mamei Geea de a începe procesul de Ascensiune.

Despre Dinastia Spiritelor Solare am mai scris în revista noastră, precum şi informaţii referitoare la modalitatea în care aceste spirite au de îndeplinit o sarcină pentru întreaga societate planetară.

În articolul de faţă vom oferi alte informaţii legate de spiritele solare, îndeosebi anumite chestiuni care influenţează viaţa civilizaţiei umane.

O mare parte a acestor spirite au sarcina spirituală de a combina energiile solare aduse de ei de pe Soare, cu cele christice aduse din dimensiunea a 9-a prin intermediul conştiinţelor lor multidimensionale. Este evident că majoritatea acestor spirite solare încă nu sunt suficient de conştiente de ele însele, însă trezirea lor implică activarea la cote din ce în ce mai mari a energiilor christice, ca reţea ce trebuie conectată apoi la persoanele care dovedesc într-adevăr un nivel suficient de înalt pentru a folosi acest tip de energie.

Ierarhiile celeste

Noi am tot vorbit până acum despre asemenea fenomene, dar la modul concret încă nu am explicat în ce fel se manifestă activarea acestei reţele christice. De aceea vă vom explica în linii generale acum, pentru că detaliile ar necesita mult mai multe pagini şi nu e cazul să ocupăm spaţiul doar cu asemenea detalii.

Rolul generaţiilor solariene care s-au născut pe Pământ este de a ancora tot mai multă energie din trei surse concrete: din Soare, din constelaţia Pleiadelor şi din dimensiunea a 9-a. Deci avem trei componente care includ în ele aspectul de iubire, o energie atât de necesară oamenilor de pe Pământ şi chakrei inimii. Dintr-o asemenea perspectivă a lucrurilor putem spune că marea majoritate a spiritelor solariene trebuie să-şi activeze ele însele corpul de lumină, specific dimeniunii a 6-a a corpului mental superior sau sufletul. Acest fenomen trebuie activat de fiecare spirit al generaţiilor solariene în parte, pentru că doar activându-şi acest corp de Lumină ele pot constitui modele de urmat pentru ceilalţi oameni, care vor vedea aceste spirite întrupate că radiază practic o energie luminoasă.

Lumile galactice

Pe de altă parte spiritele generaţiilor solariene întrupate pe Pământ, odată ce şi-au activat corpul de lumină, au posibilitatea de a aduce din cele trei direcţii menţionate energiile respective cu ajutorul cărora, odată asimilate în aură şi redate către exterior prin intermediul sentimentelor pozitive, transformă atât liniile de câmp electromagnetic ale câmpului mental colectiv, cât şi vibraţia generală a mediului ambiant precum şi liniile temporale de viitor. Cu alte cuvinte energia emanată de aceste generaţii solariene contribuie la schimbările pe care deja le observăm că au loc de câţiva ani încoace.

Aproximativ 90% dintre cei născuţi în generaţiile solariene sunt oameni care au venit în lumea Pământului începând cu 1986 încoace, când din Planurile Înalte Spirituale s-a dat undă verde Mamei Geea de a începe procesul de Ascensiune. Este necesar să se înţeleagă faptul că generaţiile solariene întrupează în ele energii polarizate, atât Yin, cât şi Yang, pentru a reface echilibrul energetic al societăţii. Tocmai de aceea caracterul şi temperamentul lor sunt polarizate, adică aceste entităţi sunt născute în semne zodiacale care să fie complementare din punct de vedere energetic.

Ce se întâmplă cu Pământul?

De exemplu Leu – deci semn Yang, cu Ascendent într-un semn zodiacal de Apă – Rac, Scorpion sau Peşti, ori Fecioară cu Ascendent în Taur sau Taur cu Ascendent în Fecioară sau în Capricorn şi aşa mai departe, pentru a emite în câmpul energetic înconjurător energie de echilibru cu ajutorul căreia să refacă acel segment de energie umană din zona în care locuieşte.

Există un mare adevăr în zicala „omul sfinţeşte locul” şi putem înţelege asta foarte clar în privinţa generaţiilor solariene. Pentru că trebuie să recunoaştem, noi înşine, înainte de orice altă sursă artificială, suntem surse vii de poluare energetică de mare amplitudine.

Ca să aveţi o imagine despre caracteristicile manifestate de generaţiile solariene, acestea sunt născute majoritatea în zodia Leului, dar se pot întâlni spirite solariene întrupate şi în alte zodii dar cu Ascendent în Leu şi Săgetător, două semne de Foc care ţin de Lumină şi Spiritualitate, sau nativi Leu cu Ascendent într-un semn de Aer care le întreţine „arderea” energetică. Mai putem vedea şi alţi solarieni în alte zodii care au planete în Leu sau în Săgetător.

Caracteristicile spiritelor solariene întrupate la diferite vârste constă în trei aspecte principale: nu suportă constrângerile din partea familiei sau a altora; sunt adversari ai nedreptăţii; se simt ameninţaţi în privinţa propriei libertăţi interioare atunci când li se impun anumite chestiuni, mai ales acasă.

Geometria sacră, ADN-ul şi astrologia

Sarcina spiritelor solariene de a amplifica reţeaua energiei christice pentru Geea şi pentru cei care urmează trezirea spirituală nu este uşoară. Mai ales că exploziile solare reprezintă în realitate „pachete informaţionale” pentru generaţiile solariene, pachete cu care ele lucrează la nivelul conştiinţei şi Sinelui interior – spiritul. Acesta este de fapt rostul creşterii ritmului exploziilor solare, şi odată cu apropierea de finalul anului 2012, aceste generaţii solariene au fixat complet prima grilă a reţelei christice, pentru ca cei care ar fi reuşit să Ascensioneze între 2012-2013 să poată realiza acest lucru.

Apoi generaţiile solariene trebuiau să fixeze a doua grilă pentru intervalul 2015-2017, şi în cele din urmă pentru intervalul 2027-2030, când odată cu finalizarea celei de-a treia grile a reţelei christice, Geea va intra complet în fluxul de Energie Divină venită din dimensiunea a 9-a, când este de aşteptat ca planeta să fie curăţată de negativitate, transformându-se astfel într-un paradis mult aşteptat şi promis de mii de ani conform străvechilor profeţii.


Rămâi minunat:

2 COMENTARII

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?