Știința modernă a descoperit la nivelul mitocondriilor acele microgăuri de vierme, care asigură conexiunile cu planurile subtile și dimensionale.

Vremurile pe care le trăim sunt cu adevărat evoluționare, revoluționare și foarte provocatoare pentru toată lumea. Atât pentru omenire, cât și pentru întunecații care fac experimente de tot felul care vizează geneticul uman.

Care ar fi scopul ascuns al acestor experimente obscure? Trebuie spus că întotdeauna o asemenea acțiune subversivă survine după ce cercetătorii mai descoperă câte ceva, iar multe dintre aceste descoperiri iau calea mai târziu a unor laboratoare private, unde alți cercetători, care se află în slujba elitei oculte, preiau aceste rezultate și le continuă prin cercetări secrete asupra genomului uman.

Dar nu vom dezbate latura obscură a acestor aspect în acest articol, pentru a nu le da apă la moară detractorilor elitei, ci ne vom referi doar la partea benefică a acestei chestiuni…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentEtericul Lumină (I)
Articolul următor„Ce folosește orbului fața frumoasă?”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile