Genetica şi data naşterii - III
© Bigstock

Tot ceea ce suntem şi manifestăm noi, raportat la toate aceste noţiuni, sunt în realitate informaţii ce urcă dinspre adâncurile cuantice ale fiinţei noastre.

ADN-ul va continua să conţină mistere în interiorul său, chiar dacă la ora actuală specialiştii au pus la punct harta genomului uman. Deocamdată noi am reuşit să catalogăm câte gene sunt în rezervorul genetic al speciei umane, de abia de acum încolo vom apuca lunga cale de descifrare a fiecărei gene cu ce este fiecare dintre ele responsabilă.

Însă până atunci să ne ocupăm mai departe de conexiunea ADN-ului cu data naşterii, pentru că veţi vedea că derularea programului genetic propriu are legătură cu energiile locului naşterii, cu vremea din ziua naşterii, cu anotimpul ca energii generale şi aşa mai departe.

În primul rând, în momentul naşterii sângele este cel care primeşte infuzia de informaţie din ADN, astfel încât oxigenul respirat de nou născut vine în contact cu programul genetic propriu. Este foarte interesant că în primele 12-24 de luni de viaţă copiii mici se comportă cam la fel, ceea ce demonstrează prin deducţii logice că în ADN se află un prim segment informaţional care, în această primă etapă de viaţă, derulează anumite componente anatomice.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Genetica şi data naşterii – II

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?