Genetica şi data naşterii
© Thufir / Bigstockphoto

Oare cumva existenţa şi prezenţa Sfintei Treimi, aşa cum i se mai spune în limbaj religios şi spiritual, se manifestă la nivelul ADN-ului, prin combinaţiile acestor elemente fundamentale ale vieţii?

În cuprinsul acestui articol veţi citi ce n-aţi mai citit niciodată în altă parte. Şi asta deoarece este o informaţie inedită, rezultatul unei experienţe de ani de zile.

Aţi putut citi în numerele anterioare ale revistei despre corespondenţa deloc ciudată dintre cei 64 de codoni ai ADN-ului şi cele 64 de pătrăţele ale jocului de şah. De asemenea o coincidenţă similară deloc bizară este şi între cei 64 de codoni şi cele 64 de hexagrame din I Ching sau Cartea Tranformărilor.

Această carte I Ching este de fapt un vechi sistem de divinaţie pus la punct de maeştri chinezi ai vremurilor de demult şi se bazează pe interacţiunea celor 8 trigrame aduse, după cum spune legenda, de către împăratul Fu Hsi în China, în urmă cu peste 5000 de ani.

Aceste 8 trigrame sunt combinate între ele adică 8×8, rezultatul fiind 64.

Dar ce reprezintă cele 8 trigrame?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episodGenetica şi data naşterii – II >>
Acest articol face parte 1 din 3 seria Genetica şi data naşterii
Articolul precedentEducaţia spirituală a copiilor
Articolul următorSistemul imunitar – II
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile