Genetica şi data naşterii
© Thufir / Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 4 minute

Oare cumva existenţa şi prezenţa Sfintei Treimi, aşa cum i se mai spune în limbaj religios şi spiritual, se manifestă la nivelul ADN-ului, prin combinaţiile acestor elemente fundamentale ale vieţii?

În cuprinsul acestui articol veţi citi ce n-aţi mai citit niciodată în altă parte. Şi asta deoarece este o informaţie inedită, rezultatul unei experienţe de ani de zile.

Aţi putut citi în numerele anterioare ale revistei despre corespondenţa deloc ciudată dintre cei 64 de codoni ai ADN-ului şi cele 64 de pătrăţele ale jocului de şah. De asemenea o coincidenţă similară deloc bizară este şi între cei 64 de codoni şi cele 64 de hexagrame din I Ching sau Cartea Tranformărilor.

Această carte I Ching este de fapt un vechi sistem de divinaţie pus la punct de maeştri chinezi ai vremurilor de demult şi se bazează pe interacţiunea celor 8 trigrame aduse, după cum spune legenda, de către împăratul Fu Hsi în China, în urmă cu peste 5000 de ani.

Aceste 8 trigrame sunt combinate între ele adică 8×8, rezultatul fiind 64.

Dar ce reprezintă cele 8 trigrame?

Această scurtă divagaţie este necesară ca să înţelegeţi relaţionarea trigramelor cu anumite realităţi din fiinţa noastră. Aceste noţiuni îşi au rădăcina în cele patru forţe fundamentale ale universului, respectiv Forţa Nucleară Tare, Forţa Nucleară Slabă, Electromagnetismul şi Gravitaţia.

Ca o paralelă esoterică le-am putea asemui cu Focul care a fost primul element primordial apărut în Creaţie, cu Apa – al doilea element, cu Aerul şi cu Pământul, deci tot patru forţe. Apoi aceste patru forţe s-au multiplicat devenind opt, ca urmare a stabilirii cum se zice a direcţiilor, cum avem pe Pământ, nord, sud, est şi vest şi nord-est, nord-vest, sud-est şi sud-vest. O asemenea stabilire a dat naştere universului fizic, volumului şi spaţiului acestuia, precum şi aspectului de consistenţă tridimensională.

Ca să avem o imagine clară despre cele 8 forţe, le putem considera 4 Yin şi 4 Yang, pentru a respecta echilibrul şi o asemenea reprezentare sub forma unei stele în 8 colţuri o avem în foarte multe culturi din vechime, inclusiv la strămoşii noştri geto-daci, denumirea de Octogon fiind folosită apoi pentru a semnifica acele misiuni spirituale în serviciul omenirii.

Dar mergând mai departe, aceste forţe combinate între ele determină formare acelor 64 de hexagrame sau combinaţii de şiruri informaţionale pe care le regăsim în ADN sub forma codonilor. Aceştia sunt combinaţii ale celor patru substanţe de bază ale ADN-ului, respectiv Adenina, Guanina, Citozina şi Timina.

În mod foarte surprinzător, aceste patru elemente de bază se combină doar în formule de câte trei, şi asta ne duce cu gândul la Treimea spirituală prezentă în toate culturile lumii, inclusiv în cea creştină.

Oare cumva existenţa şi prezenţa Sfintei Treimi, aşa cum i se mai spune în limbaj religios şi spiritual, se manifestă la nivelul ADN-ului, prin combinaţiile acestor elemente fundamentale ale vieţii? Aceasta este o ipoteză de lucru pe care o vom lăsa ca explicaţii pentru un număr viitor al revistei. Deocamdată să ne ocupăm de subiectul articolului de faţă.

Având asemenea combinaţii de câtre trei în ADN-ul nostru, aşa cum sunt reprezentate şi trigramele care au câte trei linii – ştiau chinezii oare taina ADN-ului? – ne putem gândi la foarte bizarele corelaţii dintre aceste trei elemente şi data naşterii oricărui om, care este compusă tot din trei elemente – zi, lună şi an.

Astfel avem nişte conexiuni care ne dau de gândit foarte mult în legătură cu modul în care ADN-ul nostru intră în funcţiune încă de la momentul concepţiei, ulterior la naşterea în această lume, odată cu prima gură de oxigen, ADN-ul nostru intrând într-o vibraţie specifică planului tridimensional.

Între data de naştere şi ADN-ul propriu există o legătură directă şi extrem de interesantă în acelaşi timp. Pentru a exemplifica în acest sens voi reda pe scurt următoarea chestiune care este legată de munca de ani şi ani de zile a unui autor pe numele său Richard Rudd, care după 7 ani de studiu, analize şi documentare foarte minuţioasă, a reuşit şi mai ales cu ajutorul multor prieteni şi din partea unor călugări tibetani să pună la punct un sistem numit Cheile Genelor.

Această lucrare este o adevărată capodoperă de înţelepciune şi partea sa cea mai frumoasă este că în funcţie de data naşterii, site-ul dedicat acestei lucrări ştiinţifice are şi o secţiune pentru limba română unde îţi poţi completa profilul hologenetic. Adică profilul informaţional provenit din holograma de la nivelul ADN-ului personal, transpus apoi sub forma unei scheme grafice corelate cu 11 din cele 64 de hexagrame I Ching. Trebuie spus că la nivel de ADN informaţia se prezintă sub forma unor holograme.

Verificând la secţiunea românească a site-ului respectiv, dar şi pe site-ul propriu zis, folosind câteva duzini de date de naştere diferite între ele, am constatat că în cele 11 sfere ale schemei rezultau diferite hexagrame de la individ la individ, ceea ce a dus la concluzia că dintre cele 64 de hexagrame-64 de codoni din ADN-ul nostru, la naştere sunt activi şi asta pentru toată viaţa, doar 11 dintre ei redaţi în schema menţionată. Deci restul de 53 de codoni-hexgrame rămân în stare latentă nefuncţională, şi cel mai probabil aşa se şi explică diversitatea atât de bogată a speciei umane ca înfăţişare şi caracteristici individuale.

Dar fiecare dintre cele 11 sfere active cu codoni-hexagrame au câte trei nivele de interpretare denumite Umbra, Darul şi Siddhi, şi analogia din acest punct de vedere cu cele trei tipuri de personalitate cunoscute în Ayurveda – Tamas, Rajas şi Sattva – este cât se poate de evidentă.

În altă ordine de idei data naşterii conţine corelaţii cu aceste aspecte în mod clar şi direct şi este recomandat să ne cunoaştem aceste realităţi interioare fie şi la modul esenţial. Pentru că toţi cei 11 codoni vor fi activi toată viaţa şi prin ei existenţa noastră ca program se va derula cu toate aspectele personale cunoscute.

Pentru cei care vor să-şi facă acest profil hologenetic şi au conexiune la internet, pot intra pe adresa Gene Keys.

Următorul episodGenetica şi data naşterii – II >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?