Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi
Muntele Kailash are distincția unică de a fi unul dintre cele mai apreciate locuri sfinte din lume. Potrivit vechilor credințe, acest munte tibetan enigmatic reprezintă axa lumii sau scara către rai. În multe culturi orientale, Muntele Kailash este considerat cel mai sfânt loc de pe Pământ. Unele surse antice spun că aici se poate găsi misteriosul oraș al zeilor.

Un aspect care vine în sprijinul realităţii că următoarea Geneză după Tibet a fost în Carpaţi, este informaţia secretă, de pe vremea fostului preşedinte Ceauşescu, clasificată la vremea aceea de către Securitate.

În această a doua parte venim cu informaţii noi şi surprinzătoare, despre actuala provenienţă a civilizaţiei umane. Şi vorbim din perspectiva faptului că omenirea noastră nu este prima, cei care au creat prima omenire au venit aici pe Pământ în urmă cu peste 250 de milioane de ani, deci înaintea noastră au mai fost şi alte civilizaţii umane.

De undeva din zone mai puţin umblate de lume, este deja o certitudine că reprezentanţii altei civilizaţii supraveghează evoluţia speciei umane. Aşa cum am explicat în episodul anterior, atât în Tibet, cât şi în Carpaţi, există tunele şi caverne imense la diferite adâncimi, unde se află hangare şi facilităţi tehnologice folosite de aceste civilizaţii care îi reprezintă pe mesagerii Celor Dintâi Buni. Sub crestele Bucegilor se află multe laboratoare, lăsate de către pleiadeeni în custodia sacerdoţilor zamolxieni în urmă cu mii de ani. În aceste laboratoare, aşa cum am putut vizualiza prin tehnica prezenţei spiritului, se află arhive genetice şi cuantice, ce conţin modelele de evoluţie pentru toate naţiunile lumii, aşa cum s-au dezvoltat ele dintr-o singură naţiune la început.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi – IGeneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?