Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi
Muntele Kailash are distincția unică de a fi unul dintre cele mai apreciate locuri sfinte din lume. Potrivit vechilor credințe, acest munte tibetan enigmatic reprezintă axa lumii sau scara către rai. În multe culturi orientale, Muntele Kailash este considerat cel mai sfânt loc de pe Pământ. Unele surse antice spun că aici se poate găsi misteriosul oraș al zeilor.

Cabinetul 1 a dat dispoziţie să se înfiinţeze un departament de studii paranormale pentru armată, condus direct de fratele lui Ceauşescu, generalul Ilie Ceauşescu.

În această a doua parte venim cu informaţii noi şi surprinzătoare, despre actuala provenienţă a civilizaţiei umane. Şi vorbim din perspectiva faptului că omenirea noastră nu este prima, cei care au creat prima omenire au venit aici pe Pământ în urmă cu peste 250 de milioane de ani, deci înaintea noastră au mai fost şi alte civilizaţii umane.

De undeva din zone mai puţin umblate de lume, este deja o certitudine că reprezentanţii altei civilizaţii supraveghează evoluţia speciei umane. Aşa cum am explicat în episodul anterior, atât în Tibet, cât şi în Carpaţi, există tunele şi caverne imense la diferite adâncimi, unde se află hangare şi facilităţi tehnologice folosite de aceste civilizaţii care îi reprezintă pe mesagerii Celor Dintâi Buni. Sub crestele Bucegilor se află multe laboratoare, lăsate de către pleiadeeni în custodia sacerdoţilor zamolxieni în urmă cu mii de ani. În aceste laboratoare, aşa cum am putut vizualiza prin tehnica prezenţei spiritului, se află arhive genetice şi cuantice, ce conţin modelele de evoluţie pentru toate naţiunile lumii, aşa cum s-au dezvoltat ele dintr-o singură naţiune la început…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (I)Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (III) >>
Acest articol face parte 2 din 7 seria Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile