Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi
Muntele Kailash are distincția unică de a fi unul dintre cele mai apreciate locuri sfinte din lume. Potrivit vechilor credințe, acest munte tibetan enigmatic reprezintă axa lumii sau scara către rai. În multe culturi orientale, Muntele Kailash este considerat cel mai sfânt loc de pe Pământ. Unele surse antice spun că aici se poate găsi misteriosul oraș al zeilor.
Timp estimat de citire: 3 minute

Arhaii-Începătorii au fost o grupare stabilită în Carpaţi, în urmă cu câteva zeci de mii de ani, şi care a coordonat refacerea civilizaţiei umane după Potop.

Multe secrete se află dincolo de tumultul cotidian al lumii… Prea puţină lume stă să se întrebe care este originea civilizaţiei umane, în tumultul erei moderne. Totuşi există mulţi cercetători spirituali care, ajutaţi de către maeştrii Shamballei sau pe cont propriu – cum este Ernst Muldaşev, fost chirurg eminent – descoperă în urma unor ani de cercetări diferite informaţii esenţiale despre originea omenirii actuale.

Spun omenirea actuală deoarece înaintea ei au mai fost şi altele, care au fost şterse de evenimente de genul Potopului sau similare cauzate de diferite cauze. Adică evenimente declanşate cu scopul de a curăţa civilizaţiile anterioare de tot felul de abateri de la legile divine, aşa cum s-a întâmplat cu Atlantida. Căci karma are căile ei foarte subtile de a întoarce împotriva fiinţelor umane toate relele făcute de-a lungul unei ere cosmice în care o civilizaţie sau alta a apărut şi s-a dezvoltat, influenţată mai mult sau mai puţin de zei-extratereştri.

Actuala civilizaţie umană a început în Carpaţi în urmă cu aproximativ 12.000 de ani, după Potopul determinat de un război care a schimbat configuraţia sud-estică a continentului european. Înainte de acest Potop din urmă cu 12.000 de ani Marea Neagră era separată de Mediterana de o porţiune destul de mare de pământ, aşa cum au pus în evidenţă o serie de cercetări ale specialiştilor în domeniu. Faptul că pe teritoriile României, Bulgariei, Turciei dar şi în alte ţări din lume s-au descoperit schelete de fiinţe umanoide uriaşe, demonstrează că asemenea specii umanoide au existat cu adevărat în urmă cu peste 10.000 de ani şi că ceva s-a petrecut atunci astfel încât aceşti uriaşi au dispărut…

Următorul episod<< Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (II)Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (IV) >>
Articolul precedentTranziţia către Înălţare – Procesul de Ascensionare (III)
Articolul următorPleiadele şi civilizaţiile Pământului
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile