Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi
Muntele Kailash are distincția unică de a fi unul dintre cele mai apreciate locuri sfinte din lume. Potrivit vechilor credințe, acest munte tibetan enigmatic reprezintă axa lumii sau scara către rai. În multe culturi orientale, Muntele Kailash este considerat cel mai sfânt loc de pe Pământ. Unele surse antice spun că aici se poate găsi misteriosul oraș al zeilor.
Timp estimat de citire: 3 minute

Dacă vibraţia genetică a naţiunii române scade, ar duce la desfacerea scutului protector al Octogonului.

Din vremuri în care hiperboreenii începeau să se retragă treptat către zona de azi a Cercului Polar de Nord, aflându-se încă în zona ce mai  târziu s-a numit Geto-Dacia, cei care erau Titanii Dintâi au construit ceea ce mult mai târziu s-a numit în mod esoteric Octogonul.

În mod eronat foarte mulţi au considerat Octogonul ca fiind încă de la începuturi o frăţie. Iniţial Octogonul a fost un zid de energie psiho-cuantică, emis de Titanii Dintâi şi de dispozitivele lor, şi ulterior a fost înfiinţată şi Frăţia Octogonului care avea şi are până în zilele noastre rolul de a menţine protecţia în jurul acestei zone în subsolurile căreia se află foarte multe artefacte.

Articolul precedentEvoluţia genetică a omenirii
Articolul următorCum resetăm ADN-ul? – II
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile