Geniile viitorului
© CC0 / Pixabay

În deceniile trecute s-au născut peste tot în lume copii tot mai deştepţi, rezultă că acest mecanism al speciei umane, de autoîmbunătăţire, funcţionează deja destul de bine în ciuda tuturor evenimentelor nefaste care au loc periodic pe plan mondial.

Fiecare fiinţă umană este unică în felul său datorită informaţiei genetice proprii. Chiar dacă moşteneşte de la părinţi o zestre bio-informaţională ereditară, fiecare om dispune în ADN-ul său de secvenţa genetică personală. Iar această zestre se află la nivelul său spiritul, adică informaţia respectivă este stocată pe nivelul vibraţional al corpului spiritual.

Dar de obicei, aşa cum se derulează existenţa noastră terestră, această parte a informaţiei genetice personale rămâne nefolosită de-a lungul existenţei, în schimb zestrea genetică moştenită de la părinţi, la nivel biologic, se manifestă aproape pe tot parcursul existenţei terestre.

În cadrul cabinetului Cosmos ce aparţine de revista Cosmos s-au realizat evaluări ale nivelului de personalitate, şi dintr-o asemenea perspectivă se pot spune următoarele.

Programul respectiv măsoară şi gradul de IQ,  EQ şi SQ al persoanei care solicită o asemenea evaluare, desigur că Biospecter conţine zeci de parametri care sunt analizaţi, dar luând în calcul aceste aspecte, corelate cu partea genetică, ne putem da seama destul de uşor că aceste nivele de inteligenţă – adică cele trei enumerate – îşi au provenienţa în informaţia ADN a individului.

Pentru că nivelul inteligenţei intelectuale – IQ sau emoţionale – EQ, ca să nu mai vorbim de SQ – cea a sufletului, îşi are provenienţa informaţională în rezervorul genetic propriu. Desigur că se adaugă partea ereditară a părinţilor, dar de cele mai multe ori, pentru că totuşi acesta este sensul evoluţiei în univers, şi deci nici lumea Terrei nu se abate de la acest principiu, astfel că de la o generaţie la alta nivelul acestor inteligenţe, mai ales primele două – IQ şi EQ, cresc dar şi fluctuează în acelaşi timp.

Şi dacă în deceniile trecute s-au născut peste tot în lume copii tot mai deştepţi, rezultă că acest mecanism al speciei umane, de autoîmbunătăţire, funcţionează deja destul de bine în ciuda tuturor evenimentelor nefaste care au loc periodic pe plan mondial.

Dar cum se face că aceşti copii – Copiii Indigo cu cele trei valuri ale lor, venite pe Pământ între anii 1950-1990, la distanţă de două generaţii între ele fiecare, precum şi Copiii Curcubeu şi Copiii Cristal – au nivele de inteligenţă ce le depăşesc cu mult pe cele ale adulţilor moderni, care sunt adaptaţi şi obişnuiţi cu toate chestiile tehnologiei moderne.

Este oare nivelul tehnologic un semn al nivelului de inteligenţă?

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?