Genomul uman şi genomul extraterestru
© 123rf
Timp estimat de citire: 3 minute

Ce legătura există între genomul uman şi genomul extraterestru?

În ultimele două decenii civilizaţia umană s-a extins din multe puncte de vedere, dar în primul rând la nivel tehnologic vedem o dezvoltare fără precedent.

Cuceririle ştiinţei şi tehnicii ne oferă perspective foarte mari şi foarte largi asupra viitorului nostru, deşi la capitolul moralitate omenirea încă mai are de parcurs nişte paşi importanţi.

Multe domenii cunosc în prezent o dezvoltare accelerată datorită computerelor şi elementelor de nanotehnologie, astfel încât la ora actuală putem vorbi despre noi nivele ale cunoaşterii la care avem acces.

Unul dintre cele mai fascinante domenii este genetica, datorită faptului că sunt deja descifrate foarte multe chestiuni care în urmă cu 10-15 ani încă purtau eticheta de mister.

Genomul uman care a fost şi este încă studiat cu asiduitate în multe laboratoare ale lumii, continuă să-şi dezvăluie faţetele sale pline de necunoscute.

SURSĂ123rf
Articolul precedentADN-ul este lumină vie – III
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 117 – Aprilie 2017
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile