Geometria sacră, ADN-ul şi astrologia
© Christian Bridgwater / 123rf

Odată ce studiem harta natală, şi avem informaţia celor 11 codoni, putem să scăpăm de kilogramele în plus, recăpătându-ne silueta, ori să ne modelăm gândirea către nivele mai performante.

Poate că aţi observat de la o vreme că în revista noastră abordăm tot mai des domeniul genetic respectiv ADN-ul. Asta pentru că trăim într-o epocă modernă în care trebuie să ne redescoperim propriul spirit şi, mai mult de atât, este necesar să înţelegem cum suntem structuraţi şi care este acea parte din noi unde se află stocate absolut toate informaţiile despre noi, ca indivizi, de la culoarea firului de păr, până la postura corpului, limba vorbită, nivelul de inteligenţă, reacţiile emoţionale, starea de sănătate, felul în care ne purtăm şi multe, multe altele.

Aparent aşa cum arătăm noi oamenii, ca orice vieţuitoare de pe Pământ, am fi foarte simpli pe dinafară, dar complexitatea noastră devine uluitoare pe măsură ce descoperim noi frontiere microscopice cu ajutorul ştiinţei. Aţi putut observa mai ales de la televizor că atunci când omul se naşte corpul său – respectiv nou născutul – este normal, dar pe măsură ce omul creşte, dimensiunile sale se pot modifica destul de mult.

Sunt cazuri de copii obezi care nu ai nici vârsta de 10 ani şi pot prezenta probleme medicale critice.

De asemenea aţi văzut tot de la televizor că în ultimii ani la noi în România se nasc copii cu diferite anomalii genetice ce declanşează în ei boli grave pentru care au nevoie de tot ajutorul posibil. Ceea ce înseamnă că undeva în fondul genetic propriu astfel de copii, viitori adulţi, au probleme cu programul ADN înscris în ei.

Este un semn acesta că ceva se întâmplă şi oamenii prin faptele lor comit dezechilibre ce se reflectă în ADN-ul urmaşilor lor?

Haideţi să vedem…

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?