Geometria sacră şi destinul
Panteonul din Atena și Numărul de Aur.

Noi nu băgăm de seamă că deviem de la destinul propriu, trăind în clădiri care blochează energia şi apoi, o emit negativ.

În numărul trecut al revistei vă prezentam aspectele de conexiune şi influenţă a formelor interioare faţă de destinul omului în general. Geometria interioară a locuinţelor, oriunde în lume, indiferent că este o casă modestă din India sau cea mai luxoasă vilă din Statele Unite, conţine linii, muchii şi colţuri, ceea ce din perspectiva curgerii energiilor pot produce blocaje în zona interioară a casei în care familia se mişcă.

Corpul uman la rândul său prezintă doar linii unduite, structura sa permiţând o curgere fluentă a energiilor. Se poate spune chiar că interacţiunea energo-informaţională dintre corpul uman cu aura sa şi mediul înconjurător se produce la un nivel dintre cele mai performante, datorită formei corpului nostru care permite fluxurilor energetice să curgă pe el şi în jurul său…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Geometria sacră şi destinul uman – I
Acest articol face parte 2 din 2 seria Geometria sacră şi destinul uman
Articolul precedentPrecogniţia şi undele Gamma
Articolul următorMicii Cenuşii – unde au dispărut? – I
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile